30 / 04 / 2024

Halil Deveden mersin

Halil Deveden mersin

Mersin İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Deveden kimdir? Halil Deveden, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Deveden, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Halil Deveden: Mersin'de hızlı kentleşme sorunu ilerliyor!

Mersin'de yaşanan hızlı kentleşme sorunlu ilerliyor. Düzensiz, alt yapışız ve tarım arazileri tahrip edilerek yapılan binalar şehirde yaşanabilirliği zorlaştırıyor. Denetimsizlik ise şehrin bu sorunlarını daha çok çıkmaza sokuyor.

Halil Deveden kimdir?

Mersin İnşaat Mühendisleri Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Deveden kimdir? Halil Deveden, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halil Deveden, bugün hangi firmada çalışmalarına devam ediyor?

Mersin'de arsa sorunu yaşanıyor!

İnşaat Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Halil Deveden, Mersin'de imar planlarının sonuçlanmamasından dolayı arsa bulunamadığın açıkladı.

Mersin'de konut satışları yüzde 30 arttı!

İnşaat Mühendisleri Odası Mersin Şube Başkanı Halil Deveden, TÜİK'in 2015 yılı Ocak-Mart döneminde ilk çeyrek verilerine göre, Mersin'de konut sayılarının geçen yılın aynı dönemine oranla yüzde 30 arttığını söyledi.

Mersin çarpık kentleşme kurbanı!

Akdeniz'in en güzel sahil kentlerinden Mersin'in silueti, plansız çalışmalar ve çarpık kentleşme nedeniyle yok oluyor. TMMOB İnşaat Mühendisleri Odası Deveden konu ile ilgili açıklama yaptı.

Halil Kumbur: Mersin'in önemli çevre sorunları var!

Prof. Dr. Kumbur: "Çevre sorunlarının çözümü için il genelinde kalıcı bir su yönetim sisteminin kurulması gerekir. Üniversite ve ilgili kuruluşları ile işbirliği yapmalı, geleceğe yönelik master planlarını hazırlamalıdır" dedi.

Mersin'de dairede 50, villada 150 TL'ye tatil!

Doğu Akdenizde 321 kilometrelik sahil bandıyla dikkati çeken Mersin, tatilcilere ev konforunda ucuz tatil imkanı sunuyor. Bine yakın sitedeki 90 bini aşkın ikinci konuttan önemli bir bölümü, ucuz tatil seçeneği araştıranların buluşma noktası

Mersin Akkuyu Santrali için Türk mühendisler yetiştirilecek!

Enerji ve  Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Mersin Akkuyu 'ya kurulması planlanan nükleer  güç santralinin işletim sürecinde istihdam edilmek üzere, 300 öğrenciye  Rusya 'da Nükleer  Mühendislik eğitimi verileceğini belirtti

Zafer çağlayan: TOKİ, Mersin'de modern evler yapacak!

Devlet Bakanı Zafer çağlayan, 2011 yılı itibariyle Mersin 'de yapılacak yatırımların 3 milyar lirayı geçeceğine işaret ederek, bu sayede binlerce Mersinli 'nin iş bulacağını söyledi.

Mersin turizmi yabancı yatırımcılar ile renkleniyor!

Adeta yıllara meydan okuyan  tarihi dokusu, denizi ve güneşi ile turizmden her geçen yıl daha fazla pay almaya  başlayan Mersin 'deki yazlık evler farklı kültürleri buluşturan bir mekan haline  geliyor

Mersin'de icradan 3 milyon 134 bin TL'ye satılık fabrika!

Mersin 4. İcra Müdürlüğü, Mersin ili, Akdeniz ilçesinde bulunan fabrika satılıyor. Toplam bedeli 3 milyon 134 bin TL olan fabrikanın ihalesi birinci satışı 25 Temmuz 2011 Pazartesi günü ve ikinci satış 4 Ağustos 2011 Perşembe günü Özel İdare İşhanın'da ya

Mersin OSB'de 1 milyon 600 bin TL'ye satılık fabrika!

Mersin İli, Tarsus İlçesindeki organize sanayi bölgesi içinde yer alan 12 dönüm arazi üzerine kurulu fabrika binası satışa sunuluyor. Fabrika binasının 1.800 metrekare kapalı alanı, 400 KVA trafosu, 7,5 tonluk tavan vinci bulunuyor

Halil Kerem Oral, Longoz Gayrimenkul A.şž.'yi kurdu!

Longoz Gayrimenkul Geliştirme İnşaat Gıda Tarım ve Teknoloji Anonim şžirketi 'nin Yönetim Kurulu Üyeleri olarak Emre Semih Oral, Halil Kerem Oral ve Kadir şžalvarcı görev yapacak...

Halil Deveden mersin Haberi

Halil Deveden mersin

Halil Deveden kimdir?

Halil Deveden, 1950 yılında Mersin`de doğdu. İlki orta ve lise öğrenimini Mersin`de tamamladı. 1976 yılında İDMMA Vatan Mühendislik Yüksek Okulu`ndan mezun oldu. 


Karayolları ve İskan Müdürlüklerinde görev yaptı. İMO Mersin Şubesinde üç dönem Yönetim Kurulu Üyeliği, bir dönem Şube Saymanlığı görevinde bulundu. 


Halen bir kamu müteahhitliği firmasında görev yapmaktadır.


İletişim bilgileri:

Adres:

LİMONLUK MAH. İSTEMİHAN TALAY CAD. NO:7 YENİŞEHİR - MERSİN


Telefon:

+90 324 3257788


Faks:

+90 324...