08 / 05 / 2024

Halil Ersoy ev alın uyarısı

Halil Ersoy ev alın uyarısı

Güvenilir liman olarak da görülen konutlarda tek tip imar uygulamasının süresi 2017’ye kadar ertelenmiş olması nedeniyle vatandaşlara evlerini şimdiden almaları uyarısı yapılıyor. Halil Ersoy da, “Acele edin ve zaman kaybetmeden konut alın” diyor.

Gökçe Bahadır'ın evine ödediği kira bedeli servet değerinde! İşte sosyal medyanın diline düşen o ev...

Gökçe Bahadır'ın eşi Emir Ersoy'la Etiler'de yaşadıkları evin kira bedeli adeta servet değerinde. Bahadır'ın milyonlar ödediği ev sosyal medyanın diline düştü. İşte o ev...

Ev sahibi kiracı kavgaları tam gaz: 3 suçtan dava açılan mülk sahibi önce duvarı kırdı, şimdi de elektriğini kestirdi!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında yaşanan anlaşmazlıklar gündemden düşmezken son haber de Antalya’dan geldi. İki taraf kira artışında anlaşamayınca iş yerinin duvarını kazma ve kürekle kıran mülk sahibi M.İ’nin şimdi de kiracısı Halil Mert’in elektriğini kestirdiği öne sürüldü...

Konut ödemesinde yeni model üreticiyi ev sahibi yaptı!

Önallar İnşaat, finansman modeline 'fındık sonrası' ara ödeme imkanı sağlayarak üreticiyi ev sahibi yaptı. Yönetim Kurulu Başkanı Halil İbrahim Önal, başlattıkları kampanyaya ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

Fırsatçı ev sahipleri orantısız kazanç sağlıyor!

Starcom'un köşe yazarlarından Ersoy Dede bugünkü köşe yazısında ev sahiplerinin kiralara uyguladığı fahiş zamlar nedeniyle haksız kazanç sağladıklarını kaleme aldı.

Halil Sezai'nin oturduğu villa kiralığa çıkarıldı!

Tuzla'da 67 yaşındaki komşusunu darp eden şarkıcı Halil Sezai'nin oturduğu ev yeniden kiralığa çıkarıldı. Olaydan yaklaşık olarak  iki gün sonra villanın kapısına 'kiralık' yazısı asıldı.

Bülent Ersoy: Ev değil, malikane aldım!

Bir butikten alışveriş yaparken görüntülenen Bülent Ersoy, Bodrum'dan ev aldığı yönündeki sorulara "Ev değil malikane" yanıtını verdi.

Diva Bülent Ersoy Bodrum'dan ev aldı!

Bodrum Milas Havalimanı'nda görüntülenen Diva Bülent Ersoy, Bodrum'dan ev aldığını söyledi. Ersoy, evin fiyatının normal olmadığını söyledi.

Halil Ersoy: Tapu harcı düşürülmeli!

Tapu harcı oranlarının yükselmesiyle sıkıntıya girdiklerini söyleyen emlakçı Halil Ersoy, yüzde 3 olan oranın yüzde 1’e düşürülmesini istedi. Ersoy, dar gelirlilerin ev sahibi olabilmesi için konut faizi oranının yüzde 1’in altına düşmesi gerektiğini kaydetti.

Bülent Ersoy Kıbrıs'tan 500 bin dolara ev bakıyor!

Diva Bülent Ersoy, yavru vatan Kıbrıs'ta gayrimenkul yatırımına hazrılanıyor. Ünlü şarkıcı, bölgede 500 bin dolara ev bakıyor.

Ev alan kazançlı çıkar!

"Şu anda yatırım yapanlar karlı çıkar" diyen ATSO Emlak Komisyon Başkanı Halil Ersoy, 16 Nisan’daki referandum sonuçlarında ‘Evet’ çıkmasıyla birlikte gayrimenkul fiyatlarının da artacağını ifade etti.

Halil Ersoy: Gayrimenkul uzun dönemde kar sağlıyor!

ATSO Meclis Üyesi ve Emlak Komisyon Başkanı Halil Ersoy gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenlere, “Gayrimenkul uzun dönemde büyük kar ettiriyor. Gayrimenkul alın” önerisinde bulundu

Senetle ev alırken dolandırılmayın!

ATSO Meclis Üyesi Emlak Komisyonu Başkanı Halil Ersoy, senetle konut alacaklara uyarılarda bulunarak, "Senetle ev alırken dolandırılmayın" dedi.

Bülent Ersoy, milletvekilinden ev istedi!

Bülent Ersoy önceki akşam 24 Kasım Öğretmenler Günü’ne özel olarak hazırlanan gecede Ataşehir Silence Hotel’de sahne aldı. Bülent Ersoy, konseri sırasında sahneye çıkardığı milletvekilinden Ataşehir’den bir ev istedi.

Halil Ersoy ev alın uyarısı Haberi

Halil Ersoy ev alın uyarısı

Son zamanların en karlı yatırımı olarak konut sahibi olmak ön plana çıkıyor. Güvenilir liman olarak da görülen konutlarda tek tip imar uygulamasının süresi 2017’ye kadar ertelenmiş olması nedeniyle vatandaşlara ellerini çabuk tutmaları ve evlerini şimdiden almaları uyarısı yapılıyor. Hem yeni uygulama hem de dolardaki yükseliş nedeniyle konut fiyatlarının arttığını ve artmaya devam edeceğini söyleyen Halil Ersoy, “Parası olan yatırımcı zaman kaybetmeden ev alsın” şeklinde konuştu.


Konut fiyatlarında zam furyasına kısa bir süre kala uzmanlardan “dolar alma ev al” uyarıları gelmeye başladı. Antalya Büyükşehir İmar Yönetmeliğini kullanma hakkı 01.01.2017 tarihine kadar uzatılan uygulama ve dolardaki artış nedeniyle vatandaşa uyarıda bulunan Ersoy, “Acele edin ve zaman kaybetmeden konut alın” uyarısında bulundu.


“İnşaatta girdi maliyetleri ve banka faiz oranları çok arttı” diyen ATSO Meclis...