05 / 05 / 2024

Halil Güvener tesis

Halil Güvener tesis

2001 yılında Çeşme Bağcılık şirketi kuran Halil Güvener'in Çeşme Ovacık- Ballıdağ mevkiindeki tesisleri 8 yıldır yıkılmayı bekliyor. İzmir Çevre ve Şehirclik İl Müdürlüğü konu ile ilgili açıklama yayınladı.

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Viva Emlak Proje Geliştirme Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 103 milyon 291 bin 157 TL sermaye bedeli ile Aysun Güvener tarafından kuruldu.

Halil Nejat Çuhadaroğlu kimdir? Hangi görevleri yürüttü? Ne zaman yönetim kurulu başkan vekili oldu?

Halil Nejat Çuhadaroğlu hangi üniversitelerden mezun oldu? Hangi pozisyonlarda görev aldı? Çuhadaroğlu Metal Sanayi’nde hangi alanda çalışıyor? İşte Halil Nejat Çuhadaroğlu ile ilgili merak edilen tüm detaylar...

İl Özel İdare, Çanakkale Ayvacık'taki günübirlik tesis alanını satışa çıkardı!

Çanakkale İl Özel İdaresi, Çanakkale Ayvacık'ta yer alan günübirlik tesis alanını satışa çıkardı. 

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Ağırtaş Hafriyat İnşaat Nakliyat İş Makinaları Kiralama Gıda Hayvancılık San.Ve Tic.Ltd.Şti. bugün Beyoğlu'nda Halil Gırtten tarafından kuruldu.

Vakıflar Genel Müdürlüğü'nden yapım karşılığı kiralama ihalesi! O ilde günübirlik tesis inşa ettirecek!

Vakıflar Genel Müdürlüğü Balıkesir Vakıflar Bölge Müdürlüğü, Balıkesir'de uzun süreli kiralama yöntemiyle günübirlik tesis inşa ettirecek. İşte ihale detayları...

Gkıh Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi kuruldu!

Gkıh Gayrimenkul Yatırım ve Turizm Anonim Şirketi Sarıyer'de Halil Görkem Sokullu tarafından kuruldu.

Güryaka Turizm Tesis İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güryaka Turizm Tesis İşletmeciliği Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da Yahya Gürtekin tarafından kuruldu.

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertan Grup Tekstil İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 4 milyon TL sermaye bedeli ile İbrahim Halil Göz ve Mehmet Göz tarafından kuruldu.

H Güvener Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

H Güvener Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 330 bin TL sermaye bedeli ile HMN Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Profesyonel tesis yönetimi ve elektronik güvenlik sistemleri!

Elektronik Güvenlik Sistemleri Satış ve Pazarlama Direktörü Umut Tuğsavul, profesyonel tesis yönetimi ve elektronik güvenlik sistemleri ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte o haber...

Gmn Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gmn Gayrimenkul Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 1 milyon TL sermaye bedeli ile Aysun Güvener tarafından kuruldu.

Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı!

Burdur'un Yeşilova ilçesinde, beyaz kumsalı ve turkuaz suyuyla ''Türkiye'nin Maldivleri'' olarak ünlenen Salda Gölü kıyısındaki kaçak ve depreme dayanıksız tesis yıkıldı...

Hakkari'de Gola Züryan Göleti'ne sosyal tesis yapılacak!

İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Hakkari Belediyesi, sosyal etkinliklerin yapılabileceği alanların çoğaltılması için Gola Züryan Göletine sosyal tesis kuracak...

Halil Güvener tesis Haberi

Halil Güvener tesis

2001 yılında Çeşme Bağcılık isimli şirketi kurarak şarapçılık işine giren ünlü spekülatörlerden Halil Güvener'in İzmir Çeşme Ovacık- Ballıdağ mevkiindeki tesisleri 2009 yılından bu yana yıkılmayı bekliyor. 


2015 yılında Muhittin Dalgıç yönetimindeki Çeşme Belediyesi, şarap, meyve suyu ve zeytinyağı üretilen tesislerdeki ahşap kulübe, restoran ve tek katlı dükkanları yıkarak sembolik bir müdahale gerçekleştirmişti.


Asıl işlem yapılması gerekilen Türkiye'nin bağ ortasındaki tek fabrika binasına, 60 metre yüksekliğindeki kuleye ve yerin altında yüz binlerce şişenin saklanabildiği mahzenlere dokunulmadı. Çeşme Bağcılık, 8 yıldır yıkılması gündemde olan yasa dışı inşa edilmiş yapılarda faaliyetini sürdürüyor. 


Son olarak Çeşme Bağcılık'ın sahibi Güvener Ailesi'ne 19 Eylül 2016 tarihinde yıkımın başlanacağı tebliğ edildi. Çeşme Belediyesi, yıkım için yeterli ekip ve araca sahip olmadığını belirterek yıkım işlemlerini yarım bıraktı. 


İzmir Çevre ve Şehirclik...