03 / 05 / 2024

Halil Hakan Gözen

Halil Hakan Gözen

Gözen Yapı İnşaat Tekstil Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Halil Hakan Gözen, M. Kamuran Gözen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile Bahçelievler, Şirinevler Mahallesi'nde kuruldu.

Investa Yapı İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi kuruldu!

Investa Yapı İthalat Ve İhracat Anonim Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon 353 bin 487 TL sermaye bedeli ile Halil Halit Güral tarafından kuruldu.

Gnd İskele Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gnd İskele Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Hakan Günday tarafından kuruldu.

Tekfen Holding'ten 10 milyon TL'lik yeni şirket! 

Tekfen Grup Şirketler Başkanı Hakan Göral, Mali İşler Başkan Yardımcısı Hakan Dündar ve Tekfen İmalat ve Mühendislik Yönetim Kurulu Danışmanı Canan Özsoy, Tekfen Yenilenebilir Enerji Çözümleri A.Ş.'yi kurdu. İşte ayrıntılar...

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Gültek Grup İnşaat Hafriyat Hırdavat Makina Sanayi Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Halil İbrahim Gültekin ortaklığında kuruldu.

Memur maaşı ne kadar olacak? Öğretmenler ne kadar maaş alacak? Peş peşe açıklandı!

Memur ve memur emeklisinin iki senelik zam oranı ne olacak? Bundan sonraki süreçte neler yaşanacak? Taraflardan açıklamalar ne zaman gelecek? Zam oranı belli oldu mu? Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Halil Erdem Gültekin, katıldığı bir canlı yayında konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Mitiwaste Entegre Atık Yönetimi Ve Çevre Teknolojileri Anonim Şirketi Arnavutköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Orhan Tağı, Ahmet Selim Ertunç, Halil İbrahim Gündüz, Mehmet Yılmaz ve Yiğit Tecimen ortaklığında kuruldu.

Emlak Konut GYO'da bayrak değişimi! Hakan Gedikli görevi, Cengiz Erdem'e devretti!

Emlak Konut GYO Genel Müdür Hakan Gedikli, emekli olması sebebiyle görevi Cengiz Erdem'e devretti. Peki Cengiz Erdem kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? 

Zen'den en anlamlı babalar günü hediyesi! Büyük indirim başladı! Zen pırlanta 13 Haziran 2023 fiyat listesi

Babalar günü için geri sayım başladı. Markalar babalar gününe özel kampanyalarını tek tek açıkladı. Zen'de babalar gününe özel büyük indirim fırsatı başladı.  İşte Zen pırlanta babalar günü indirimli fiyat listesi...

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gündoğdu Dizayn İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hakan Gündoğdu tarafından kuruldu.

Babalar gününe özel büyük fırsat başladı! Zen erkek kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi 

Babalar gününe sayılı günler kala hediye arayışları da başladı. Milyonlarca kişi babalar günü için en güzel ve anlamlı hediyeleri araştırırken Zen Pırlanta büyük fırsatını açıkladı. Zen'de kol saatleri pırlanta ile buluştu. Zen kol saatleri ne kadar? 2 Haziran 2023 Zen Pırlanta fiyat listesi.

Hakan Gedikli Kimdir? Kaç Yaşında? Görevleri nedir?

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi ve Genel Müdür Hakan Gedikli Kimdir? Kaç yaşında? Hakan Gedikli daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur? Hakan Gedikli'nin eğitim hayatı nasıldı?

Hakan Gürdal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akçansa çimento sanayi ve ticaret A.Ş Başkan yardımcısı Hakan Gürdal kimdir? Hakan Gürdal daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Hakan Gürdal'ın eğitim hayatı nasıldı?  İşte Hakan Gürdal`ın hayatına dair merak edilenler.

Sevgililer Günü geliyor! Zen Pırlanta’da 6420 TL indirim fırsatını kaçırma! 2 Şubat 2023 fiyat listesi…

Sevgililer Günü zammı gelmeden hediyeni al! Zen Pırlanta’da 6420 TL indirim fırsatını kaçırma! İşte 2 Şubat 2023 fiyat listesi…

Halil Hakan Gözen Haberi

Halil Hakan Gözen

Gözen Yapı İnşaat Tekstil Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Halil Hakan Gözen, M. Kamuran Gözen tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 18 Eylül'de kuruldu. 


Gözen Yapı İnşaat Tekstil Turizm ve Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu;a) Şirket konusu ile ilgili her türlü inşaat yapmak ve inşaat taahhüt işleri konut, ticarethane havuz ve arıtma dekorasyon, tamirat ve boya işleri yapmak. Konusu ile ilgili her türlü inşaat malzemeleri alımı-satımı imalatı, ithalatı ve ihracatını yapmak. Şirket konusu ile ilgili Devlet İktisadi teşekkülü dairelere hakiki ve hükmi şahıslara karşı yer üstü ve yer altı inşaat ihalelerine, inşaat onarım, dekorasyon işlerini, konut, motel, resmi bina, köprü, kanal inşaatı, tesis ve teçhizat montajı projelerini yapmak, bu yolla ilgili olarak her türlü teçhizat, makine alet ve...