03 / 05 / 2024

Halis Özsoy biyografi

Halis Özsoy biyografi

Erzurum Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy kimdir? Halis Özsoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halis Özsoy, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halis Özsoy...

Bugüne kadar 30 milyar TL'lik iş bitiren Özsoy Grup konkordato talep etti!

Aralarında İncirlik Üssü’ndeki bir projenin de yer aldığı 150 kadar dev projede imzası bulunan Özsoy İnşaat'ın 3 şirketi için konkordato talep edildi.

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Bilişim Yatırım Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 3 milyon 780 bin TL sermaye bedeli ile Davut Özdemir, Gülizar Halis Salıcı, Fikret Özdemir ve Baran Halis ortaklığında kuruldu.

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy ve Bünyamin Öz ortaklığında kuruldu.

Dolar o tarihte 20 TL'yi aşacak! Uzman Murat Özsoy, peş peşe açıkladı! Dolar gümbür gümbür geliyor!

Finans Uzmanı ve Ekonomist Murat Özsoy, doların 20 lirayı aşacağı tarihi açıkladı. Dolar gümbür gümbür geliyor!

Mevhibe Canan Özsoy kariyerine ne zaman başladı? Mevhibe Canan Özsoy kimdir?

Garanti BBVA'da bağımsız yönetim kurulu üyesi Mevhibe Canan Özsoy kimdir? Mevhibe Canan Özsoy kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Finans Uzmanı Murat Özsoy krediye erişmenin gizli kodunu açıkladı!

Krediye ulaşım zorluklarının nedenlerini sıralayan finans uzmanı Murat Özsoy, geçtiğimiz yıldan bu yana devam eden bir durum hakkında bilgi verdi.

Özsoy Sultanahmet Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsoy Sultanahmet Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Ali Tarık Özsoy, İffet Özsoy ve Kübra Özsoy ortaklığında kuruldu.

Halis Özbalta Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Özbalta Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Halis Özbalta tarafından kuruldu.

Gram altında nokta atışı tahminleri olan Murat Özsoy altın için yeni tahmini açıkladı! Altın yatırımcıları dikkat

Altın fiyatları yükselmeye devam ediyor. Enflasyona endeksli tahvilden sonra altın fiyatları ne olacak? Ünlü uzman Murat Özsoy, açıkladı. İşte detaylar...

Esengül Özge Özsoy, İdealist GYO Yatırımcı İlişkileri Yöneticisi oldu!

İdealist GYO tarafından Esengül Özge Özsoy'un Yatırımcı İlişkileri Bölüm Yöneticisi ve Kurumsal Yönetim Komitesi Üyesi olarak atanmasına ve Finans Müdürü olarak da görev yapmasına, Yatırımcı İlişkileri Bölüm Üyeliği'ne Pınar Orak'ın atanmasına karar verildi.

Ali Özsoy: Tapu harçlarında indirim yapılmalı!

Gayrimenkul alım-satımlarında alınan tapu harcıyla ilgili önemli değişiklikler getiren yasa teklifi ile ilgili değerlendirme yapan Alanya Emlakcılar Derneği başkan yardımcısı Ali Özsoy, tapu harçlarında indirim yapılmaması halinde sektörün olumsuz etkileneceğini söyledi...

Mimar Halis Aydıntaşbaş vefat etti!

Mimar Halis Aydıntaşbaş vefat etti. Cenazesi 26 Eylül Çarşamba günü defnedilecek. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Halis Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Halis Yapı Taahhüt İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Bünyamin Kandemir tarafından kuruldu.

Halis Özsoy biyografi Haberi

Halis Özsoy biyografi

Halis Özsoy kimdir?

Halis Özsoy, 19.03.1962 tarihinde Uzundere'de doğdu. Babasının memur olması hasabiyle ilk ve ortaöğretimini değişik illerde tamamladı. 1979 yılında Erzurum, Atatürk Yapı Meslek Lisesi, Yapı İşleri Bölümü bitirtikten sonra 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden mezun oldu. Askerliğini Jandarma Asteğmen olarak Mardin-Midyat ve Siirt-Eruh ilçelerinde tamalamış ve çok sayıda teşekkür ve takdir belgesi, şilt ve ek aylıkla ödüllendirilmiştir.


Birçok seminer ve kurslara (1993-Eğitimle İlgili Seminer-Bursa,1994-Elektrik Kursu-Erzurum, 1999-Yönetici Eğitimi Semineri TODAİ-Ankara, 2004-Belediye Yöneticiliği Genel Semineri-Antalya, 2005-İmar Uygulamaları Semineri-Kıbrıs, 2005-Kent Bilgi Yönetimi Semineri-Ankara, 2008-AK Parti Siyaset Akademisi ve Yerel Yönetimler Programı-Erzurum) katıldı.


İş hayatına İnşaat Teknisyenliği ile başlayan Belediye Başkanımız Sabah ve Tercüman gazeteleri, And, Yurttan ve Dünyadan haber dergilerinde musahhihlik yapmıştır. Birçok il ve ilçelerde Tarih Öğretmenliği ve yöneticilik...