03 / 05 / 2024

Halis Özsoy uzundere

Halis Özsoy uzundere

Erzurum Uzundere Belediye Başkanı Halis Özsoy kimdir? Halis Özsoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Halis Özsoy, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Halis Özsoy...

Ali Özsoy: Tapu harçlarında indirim yapılmalı!

Gayrimenkul alım-satımlarında alınan tapu harcıyla ilgili önemli değişiklikler getiren yasa teklifi ile ilgili değerlendirme yapan Alanya Emlakcılar Derneği başkan yardımcısı Ali Özsoy, tapu harçlarında indirim yapılmaması halinde sektörün olumsuz etkileneceğini söyledi...

Uzundere 3'üncü etap kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından hayata geçirilen Uzundere projesi için 3'üncü etap ihalesi bugün düzenleniyor. Uzundere 3. Etap Kat Karşılığı Anahtar Teslimi İnşaat Yapımı işi için tahmini bedel 238 milyon 274 bin TL olarak belirlendi. 

Uzundere 3'üncü etap kentsel dönüşüm ihalesi 9 Mayıs'ta!

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, öncelikli projeleri arasında yer alan “kentsel dönüşüm” çalışmalarını incelemek için saha çalışmalarına başladı. Başkan Soyer, Uzundere 1. etapta yeni evlerine taşınan ailelerle sohbet etti.

Erzurum Uzundere'ye 10 milyon liralık turizm yatırımı!

Erzurum'un "sakin kent" unvanı verilen ve Tortum Gölü, tarihi yapıları, köprüleri, yemyeşil yaylalarıyla çok sayıda ziyaretçiye ev sahipliği yapan Uzundere ilçesinde turizme yönelik 10 milyon TL'lik yatırım yapılacak

İzmir Uzundere 3. etap kentsel dönüşüm ihalesi 9 Mayıs'ta!

İzmir İli, Karabağlar İlçesi, Uzundere Mahallesi 3. Etap 11187 Ada 1,2,3,4,5,6,7 Parseller, 11198 Ada 1,2,3,4,5,6,7 Parseller ve 1117 Parsel Kat Karşılığı İnşaat Yapım İşi  ihalesi 9 Mayıs 2019 tarihinde gerçekleştirilecek.

İzmir Uzundere Kentsel Dönüşüm Projesi'nde son durum!

İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin ilk kentsel dönüşüm projesi olan Uzundere 1. Etap'taki yeni evleri ziyaret eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu projeyle ilgili açıklamalar yaptı.

Uzundere'de dönüşümde yanlış hesap mahkemeden döndü!

İzmir'in Uzundere bölgesinde Cennetçeşme-Limontepe-Uzundere ve çevresi için hazırlan kentsel dönüşüm planları yanlış hesaplandı. Yanlış hesaplama, İzmir 6. İdare Mahkemesi'nde fark edildi.

Uzundere 1. Etap kentsel dönüşümde evler teslim edildi!

Türkiye’deki ilk uzlaşmalı ve yerinde dönüşüm projesinde evler teslim edildi. Uzundere 1. Etap'taki yeni evlere taşınan aileler mutluluklarını dile getirdi.

Uzundere'deki dönüşüm için 'galeri' sistemi!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından Uzundere'de başlayan kentsel dönüşüm projesi kapsamında altyapı için 'galeri' sistemi uygulanmaya başlayacak.

Uzundere'de anahtar teslimleri yapıldı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, kentsel dönüşümdeki ilk konut dağıtımını Uzundere’de gerçekleştirdi. Uzundere'de anahtar teslimleri yapıldı. 

İzmir Uzundere dönüşüm projesinde teslimler başlıyor!

“Yerinde, adil ve yüzde 100 uzlaşma esaslı” kentsel dönüşüm modeliyle Türkiye'ye de örnek teşkil eden İzmir Büyükşehir Belediyesi, Uzundere'de yapımını tamamladığı ilk 9 bloktaki 280 daire ve 33 işyerini 29 Eylül’de hak sahiplerine teslim ediyor.

Mimar Halis Aydıntaşbaş vefat etti!

Mimar Halis Aydıntaşbaş vefat etti. Cenazesi 26 Eylül Çarşamba günü defnedilecek. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Uzundere 3. etap kentsel dönüşüm ihalesi 4 Ekim'de!

İzmir Uzundere dönüşümünde 3. etabın ihale tarihi belli oldu. İhale tarihi ve ihaleye katılım şartları bugünkü Resmi Gazete'de duyuruldu..

Halis Özsoy uzundere Haberi

Halis Özsoy uzundere

Halis Özsoy kimdir?

Halis Özsoy, 19.03.1962 tarihinde Uzundere'de doğdu. Babasının memur olması hasabiyle ilk ve ortaöğretimini değişik illerde tamamladı. 1979 yılında Erzurum, Atatürk Yapı Meslek Lisesi, Yapı İşleri Bölümü bitirtikten sonra 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden mezun oldu. Askerliğini Jandarma Asteğmen olarak Mardin-Midyat ve Siirt-Eruh ilçelerinde tamalamış ve çok sayıda teşekkür ve takdir belgesi, şilt ve ek aylıkla ödüllendirilmiştir.


Birçok seminer ve kurslara (1993-Eğitimle İlgili Seminer-Bursa,1994-Elektrik Kursu-Erzurum, 1999-Yönetici Eğitimi Semineri TODAİ-Ankara, 2004-Belediye Yöneticiliği Genel Semineri-Antalya, 2005-İmar Uygulamaları Semineri-Kıbrıs, 2005-Kent Bilgi Yönetimi Semineri-Ankara, 2008-AK Parti Siyaset Akademisi ve Yerel Yönetimler Programı-Erzurum) katıldı.


İş hayatına İnşaat Teknisyenliği ile başlayan Belediye Başkanımız Sabah ve Tercüman gazeteleri, And, Yurttan ve Dünyadan haber dergilerinde musahhihlik yapmıştır. Birçok il ve ilçelerde Tarih Öğretmenliği ve yöneticilik...