05 / 05 / 2024

Halit Ağa Vakfı

Halit Ağa Vakfı

Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü; Mazbut Darussaade Ağası Halit Ağa Vakfı'na ait olan Üsküdar, Ünalan'da yer alan arsayı 13 Ekim'de 25 yıllığına inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkarıyor.

1942 yılında Vakıflar Müdürlüğü'nden 1.000 liraya satılık ev!

1942 yılında Vakıflar Müdürlüğü tarafından 1.000 liraya ev satılıyormuş. İhale ile satılacak olan ev Halilağa Vakfı'na aitmiş. İşte detaylar...

İŞKUR açıkladı! Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personel alımına başladı

Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları, İŞKUR üzerinden yaptığı açıklamada personel alımlarına başladığını bildirdi. Yapılan açıklamaya göre SYD Vakfı 21-45 yaş arası personel alımı yapacak. İşte haberin ayrıntıları...

Aile Bakanlığı Sosyal Yardımlaşma Vakfı personel alımı yapacak! Açık kadrolar tek tek belli oldu!

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı bünyesinde istihdam edilmek üzere personel alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuru şartları açıklanırken, açık kadrolar da belli oldu.

Kalyon Vakfı tarafından restore edilen Vaniköy Camii ibadete açıldı!

Kasım 2020'de ahşap çatısı ve müştemilatı yanarak zarar gören Vaniköy Cami, Kalyon Vakfı tarafından yaklaşık 2,5 yıl süren restorasyon çalışmalarının ardından ibadete açıldı. Açılışa Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'da katıldı.

İlim Yayma Vakfından Süleymaniye'deki yurt inşaatı açıklaması!

İlim Yayma Vakfı, son zamanlarda sık sık gündeme gelen Süleymaniye'deki yurt inşaatı ile ilgili açıklama yaptı. İşte o açıklama...

İlim Yayma Vakfı'ndan Süleymaniye'deki tepki çeken inşaata ilişkin açıklama!

İlim Yayma Vakfı, tarihi Süleymaniye Camii'nin çevresindeki yurt binası inşaatına ilişkin tepkilerin gelmesi üzerine yazılı bir açıklama yaptı ve geri adım attı.

İlim Yayma Vakfı'ndan Süleymaniye'deki inşaata ilişkin açıklama!

İlim Yayma Vakfı, inşa ettikleri binanın Süleymaniye Camisi'nin silüetini kapattığına yönelik iddialara yanıt verdi. 

İzmir Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı 35 yıllığına kiralanacak!

İzmir'in önemli ilçelerinden Konak'ta  Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı olarak adlandırılan alanın 35 yıllığına kiralanmasına karar verildi.  

Torunlar GYO 5.Levent 2. Etap'ın hissesini satın aldı!

Torunlar GYO, 5.Levent 2. Etap konut projesi yapılacak arsanın 2484745/434056 hissesini Silahtar Abdullahağa Vakfı'ndan devraldı. Söz konusu arsanın şirkete ait hissesi 2588245/4340561 seviyesine ulaşıldı.

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfından bazı emekli amirallerin açıklamasına tepki!

Türkiye Gönüllü Teşekküller Vakfı (TGTV), bazı emekli amirallerin Kanal İstanbul projesi ile ilgili yaptığı açıklamaya tepki verdi.

Türkiye Diyanet Vakfı İdlib'de okul açtı!

Türkiye Diyanet Vakfı (TDV), Suriye'nin kuzeybatısındaki İdlib'te okul açılışı gerçekleştirdi.

Seyfi Dursunoğlu evini Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na bıraktı!

Huysuz Virjin karakteriyle sevdiğimiz Seyfi Dursunoğlu'nun vefatının ardından mirası ilk kez ortaya çıktı. Dursunoğlu, Çağdaş Yaşamı Destekleme Vakfı’na oturduğu Üsküdar’da bulunan evini ve banka hesabında yer alan tüm maddi birikimini bıraktı.

İhya Vakfının İslami İlimler Külliyesi açıldı!

İhya Vakfı, İslami ilimlerde uzmanlaşmak isteyenlere yönelik olan İslami İlimler Külliyesi'ni Fatih'te hizmete açtı.

Halit Ağa Vakfı Haberi

Halit Ağa Vakfı

İstanbul Vakıflar 2. Bölge Müdürlüğü; Mazbut Darussaade Ağası Halit Ağa Vakfı'na ait olan Üsküdar, Ünalan'da yer alan arsayı 25 yıllığına inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkarıyor. 


Muhammen bedeli 476 bin 450 TL olan yapım karşılığı kira ve işletme ihalesi, 13 Ekim 2014 tarihinde saat 15.00'te yapılacak. 



İhale ilanı:


TEBLİGAT 

2886 DİK T.C.VAKIFLAR GENEL MÜDÜRLÜĞÜ İSTANBUL 2.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜ - Evrak No: 8647


İSTANBUL VAKIFLAR 2.BÖLGE MÜDÜRLÜĞÜNDEN


İHALE İLANI


Mülkiyeti Harameynden Mazbut Darussaade Ağası Halit Ağa Vakfına ait olan, İstanbul İli, Üsküdar İlçesi, Ünalan Mahallesi, Güzide sokağında bulunan, tapunun (72/1) Pafta, (2374) Ada, (2) Parselinde kayıtlı "arsa" vasıflı taşınmaz; 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 35/a maddesi çerçevesinde kapalı teklif usulü ile "Konut+dükkan" inşaatı yapılmak üzere 25 (yirmibeş) yıllığına inşaat yapım karşılığı kira ve işletme ihalesine çıkartılmıştır.


İLİ:...