29 / 04 / 2024

Halitpaşa Konakları ne zaman teslim

Halitpaşa Konakları ne zaman teslim

Lik Yapı Genel Müdürü Mehmet Kurt, Mudanya'nın sakinliğini ve doğasını keşfeden herkesin mutlaka burada yaşamak isteyeceğini vurguladı. Kurt devam eden projeleri hakkında da bilgi verdi..

Sinpaş Saklı Koru Konakları lansmana özel yüzde 20 fırsatıyla satışa çıktı!

Sinpaş GYO tarafından inşa edilen Sinpaş Saklı Koru Konakları projesi lansmana özel yüzde 20 indirim fırsatıyla satışta. Peki Sinpaş Saklı Koru Konakları ne kadar? Hangi konut tipleri bulunuyor? İşte detaylar...

Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin 18 ay vade fırsatı!

Güzelyalı Konakları Çanakkale Merkez, Çınarlı'da Troyas Yapı tarafından inşa ediliyor. Güzelyalı Konakları'nda yüzde 70 peşin ödemelerde 18 ay vade fırsatı sunuluyor. Peki Güzelyalı Konakları ne kadar? İşte Güzelyalı Konakları 5 Ekim 2023 fiyat listesi.

Gönülbükü Konakları'nda son 7 konak! Teslim öncesi son fırsatlar!

Arın Gayrimenkul tarafından inşa edilen Gönülbükü Konakları, Bodrum merkeze 3 km uzaklıkta olan Demirbükü Koyun'da konumlanıyor. Peki Gönülbükü Konakları ne kadar? İşte Gönülbükü Konakları fiyat listesi...

Memur maaşı ne kadar olacak? Öğretmenler ne kadar maaş alacak? Peş peşe açıklandı!

Memur ve memur emeklisinin iki senelik zam oranı ne olacak? Bundan sonraki süreçte neler yaşanacak? Taraflardan açıklamalar ne zaman gelecek? Zam oranı belli oldu mu? Serbest Muhasebeci Mali Müşavir Halil Erdem Gültekin, katıldığı bir canlı yayında konu ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Maritza Vadi Konakları'nda yüzde 30 peşinatla! Mayıs 2024'te teslim!

Maritza İnşaat imzasıyla inşa edilen Maritza Vadi Konakları projesinde yüzde 30 peşinatla satış süreci devam ediyor.  Peki Maritza Vadi Konakları ne kadar? İşte Maritza Vadi Konakları ile ilgili ayrıntılar...

Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? Yatırımcılar dikkat! Şimdi bu rakamlara bakın!

Merkez Bankası'nın faiz kararına yönelik belirsizlik ve 9 günü bulan uzun Kurban Bayramı tatili Borsayı olumsuz etkiliyor. Peki Borsa İstanbul 5 bin 550 direncini aşarsa ne olacak? 

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! İslam Memiş altını çizerek açıkladı!

Altın ve piyasa uzmanı İslam Memiş yatırımcıların 2023 yılında en kazançlı çıkacakları yatırım aracını altını çizerek açıkladı. Ne altın en dolar! Buna yatırım yapan kazanacak! 

Merkez Bankası dolar beklentisini resmen açıkladı! Ne 20 TL ne de 35 TL! Dolar yıl sonunda  tam olarak bu kadar olacak

Merkez Bankası dün mayıs ayı piyasa anketini açıkladı. Ankette yıl sonu dolar beklentisinin ne kadar olacağı yer aldı. Ne 20 TL ne de 35 TL! Dolar yıl sonunda  tam olarak bu kadar olacak.

İslam Memiş peş peşe açıkladı! Buna yatırım yapan çok kazanacak! Ne altın ne de dolar!

Altın  ve piyasa uzmanı İslam Memiş, bu sene yatırımcılarına en çok kazandıracak yatırım aracını açıkladı. Ne altın ne de dolar! Gümüş bu sene yatırımcısına kazandıracak.

Kaç ay kira ödenmezse icralık olunur? Kira öderken açıklamaya ne yazılır?

Kira, bir mülkün, konutun, bir taşıtın ya da benzeri şeylerin sahibi tarafından, bir süre için ve belli bir bedel karşılığında, başkasının kullanımına verilmesine denilmektedir. Peki Kira öderken açıklamaya ne yazılır? İşte detaylar!

Ne altın ne dolar! Buna yatırım yapan üç beş kat fazla kazanacak! Yatırım uzmanı Mert Başaran peş peşe açıkladı! 

Milyonlarca yatırımcı yatırım için ''ev, arsa, altın, dolar'' arasında kalırken, yatırım Uzmanı Mert Başaran yatırımcıların üç beş kat fazla kazanacağı en doğru yatırım aracını resmen açıkladı. Ne altın ne dolar buna yatırım yapan kazanacak....

Mercedes-Benz A Serisi'ne 116 bin TL zam! İşte 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

Alman otomotiv devi Mercedes-Benz’in A Serisi’nin Aralık ayı fiyatları belli oldu. A serisinin Kasım ayı fiyatları dikkate alındığında oldukça fazla zamlandığı dikkatlerden kaçmadı. İşte, Mercedes-Benz A Serisi'ne gelen zamlar ve 7 Aralık 2022 fiyat listesi...

TOKİ Antalya Gazipaşa evleri ne kadar, kaç TL? 6 soruda TOKİ Gazipaşa!

Türkiye’nin merakla beklediği TOKİ sosyal konut projesinin detayları açıklandı. Antalya 2022 sosyal konut projesinin ayrıntıları belli oldu. Peki TOKİ Antalya Gazipaşa projesinde toplam kaç konut yapılacak? TOKİ Antalya Gazipaşa 2022 fiyatı ne kadar?

Halitpaşa Konakları ne zaman teslim Haberi

Halitpaşa Konakları ne zaman teslim

Mudanya'nın sakinliğini ve doğasını keşfeden herkesin mutlaka burada yaşamak isteyeceğini vurgulayan Lik Yapı Genel Müdürü Mehmet Kurt, "Müteahhitlerin başarılı projeleri, Mudanya'da yükselmaya başladıktan sonra burası, büyük bir ivme kazandı. Mudanya adeta çekim merkezi oldu" dedi. 


Konut alıcılarına önce iyi bir alanı ve beraberinde de bir yatırım alternatifi sunan Lik Yapı, devam eden projelerinin tanıtımını TÜYAP Bursa İnşaat 2015 Yapı fuarına gerçekleştirdi. Lik Yapı Genel Müdürü Mehmet Kurt, her lükse, her bütçeye göre müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılayacak daireleri olduğunu belirtiyor. Mehmet Kurt yatırımcılar için de bir tespitte bulunarak 'doğru yer, doğru proje, doğru müteahhit'in önemini dikkat çekti. Mudanya'nın doğası, havası görsellik açısından güzelliği ve sağlıklı yaşam için dünyaca ünlü olduğunu kaydeden Mehmet Kurt, artık Istanbulluların bile Mudanya'yı arka bahçeleri gibi kullandığını ve...