16 / 05 / 2024

Halk GYO şirket genel bilgi formu

Halk GYO şirket genel bilgi formu

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamu Aydınlatma Platformu'nda şirket genel bilgi formunu yayınladı. Şirketin yönetiminde söz sahibi olan personeller açıklandı.

Halk GYO'nun 4 projesinin toplam değeri 10,2 milyar TL'ye yaklaştı!

Halk GYO, 4 projesinin 2023 yılının ilk 6 ayına ilişkin satış rakamları ile inşaat durumlarını açıkladı. Şirket, yılın ilk yarısında 4 projenin değerini 10 milyar 165 milyon 826 bin 823 TL olarak duyurdu.

Halk GYO ilk 9 ayda 39.5 milyon TL kira geliri elde etti!

Halk GYO tarafından yayınlanan faaliyet raporuna göre; şirket, 1 Ocak 2021 - 30 Eylül 2021 ara hesap döneminde gayrimenkullerinden 39 milyon 483 bin 110 TL kira geliri elde etti.

Halk GYO Sürdürülebilirlik Komitesi üyelerini seçti!

Halk GYO tarafından, şirketin çevresel, sosyal ve kurumsal yönetişim alanlarındaki sürdürülebilirlik stratejisi, politikası ve hedeflerinin belirlenmesi ile uygulamaların yürütülmesi, izlenmesi ve denetlenmesi için Sürdürülebilirlik Komitesi'nin kurulmasına karar verildi. Şirket, komite üyelerini se

Halk GYO 7 Nisan'da nakit kar payı ödeyecek!

Halk GYO'nun kar payının şirket tarafından ödeneceği ve payın kar payı hakkı bulunmadan işlem görmeye başlayacağı tarih 7 Nisan 2021 olarak duyuruldu. 

Halk GYO, 10’uncu yılında 3,5 milyar TL’lik aktif büyüklüğe ulaştı!

Yürüttüğü projeler ve çeşitlendirdiği yatırım portföyüyle istikrarlı büyümesine devam eden Halk GYO, 2020'de aktif büyüklüğünü 3,5 milyar liraya taşıdı.  10’uncu yaşına giren şirket, 352 milyon TL net kâr elde ederken, özkaynaklarını ise 2,9 milyar TL seviyesine çıkarttı.

Halk GYO ve JCR Avrasya arasında kredi sözleşmesi imzalandı!

Halk GYO'nun adına kredi derecelendirme notu alınması amacıyla şirket ile JCR Avrasya Derecelendirme A.Ş. arasında bir yıl süreyle geçerli olmak üzere sözleşme imzalandı. 

Halk GYO'nun yeni şirketi tescil edildi!

Halk GYO, 15 milyon TL sermayeli bir anonim şirket kurulmasına karar verdi. Söz konusu şirket, ‘'Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi'' unvanı ile kuruldu ve tescil edildi. 

Halk GYO 15 milyon TL'ye yeni şirket kuracak!

Halk GYO, paylarının tamamı şirkete ait olmak üzere, gayrimenkul geliştirme alanında faaliyet gösterecek, 15 milyon TL sermayeli bir anonim şirket kurulmasına karar verdi.

Halk GYO Türkiye’nin ilk GYO sukuk ihracını gerçekleştirdi!

Halk GYO tarafından yapılan açıklamaya göre, şirket, Halk Yatırım aracılığıyla 100 milyon TL nominal değerli 87 gün vadeli kira sertifikası ihracını tamamladığını açıkladı.

Halk GYO ilk çeyrekte 11 milyon TL net kâr elde etti!

Özkaynaklarını 1 milyar 641 milyon TL'ye taşıyan Halk GYO’nun toplam aktifleri ise 1 milyar 889 milyon TL'ye yükseldi. Halk GYO’nun ilk çeyrekteki toplam hasılatı 21,6 milyon TL olarak gerçekleşti. Şirket yılın ilk üç ayında 11 milyon TL net kâr elde etti.

Halk GYO portföyünü zenginleştirdi!

3. havalimanı ve 3. köprü gibi milli projelerle büyüyen Türkiye, gayrimenkul sektöründe de devleşti. Halk GYO nitelikli ofis, konut ve otel projeleri ile portföyünü zenginleştirdi. Şirket, 2016'da 107.7 milyon TL kâr elde etti.

İş GYO şirket ana sözleşmesini yayınladı!

İş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan yazılı açıklamada İş GYO şirket ana sözleşmesini yayınladı.

Halk GYO 2016 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş. tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO 2016 genel kurul toplantı sonucunu yayınladı.

Halk GYO şirket genel bilgi formu Haberi

Halk GYO şirket genel bilgi formu


Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Kamu Aydınlatma Platformu'na genel bilgi formu gönderdi. Şirketin genel bilgi formuna göre yönetimde söz sahibi olan personeller aşağıdaki gibi belirtildi.