23 / 05 / 2024

Halk GYOnun yıllık kârı 50 milyon lira

Halk GYOnun yıllık kârı 50 milyon lira

Halk GYO; yıl sonunda 57 milyon TL net kâr, 880 milyon TL özkaynak büyüklüğüne ve 1,8 milyar TL gayrimenkul portföy büyüklüğüne ulaştı. İşte ayrıntılar...

40 yıllık imar sorunu çözülecek mi? 10 mahallenin kördüğümü için 'imar olsun da nasıl olursa olsun' deniyor!

Yaklaşık 27 bin nüfusu bulunan Antalya Kırcami'deki bölge halkı, imar sorunu için yerel seçimleri beklemeye başladı. Peki 40 yıllık imar sorunu çözülecek mi?

İngiltere’de kiralar cep yakıyor! İşte yıllık zam oranı!

İngiltere’de enerji şirketlerinin 1 Nisan 2022 tarihi itibarıyla hane halkı tüketicilerinin enerji faturalarına uygulayabileceği üst limit yüzde 54 oranında arttı, ülkede son zamanlarda sık sık gündeme gelen sosyal konut kiralarına ise yıllık yüzde 4,1 oranında zam yapıldı.

İngiltere'de sosyal konut kiralarına yıllık yüzde 4,1 zam geldi!

İngiltere'de  enerji şirketleri hane halkı tüketicilerinin enerji faturalarına zam yaptı. Sosyal konut kiralarına yıllık yüzde 4,1 zam geldi. İşte ayrıntılar...

Fatih'te 250 yıllık çeşmelerinin üzerindeki binalar tepkilere neden oldu!

İstanbul Fatih'te yer alan 250 yıllık tarihi çeşmelerin üzerine inşa edilen binalar halkın tepkisine neden oldu.

Hattuşa'daki 350 yıllık konağa turist ilgisi!

Çorum'un Boğazkale ilçesinde kaymakamlık tarafından restore ettirildikten sonra halk eğitim merkezi bünyesinde hizmet vermeye başlayan 350 yıllık Dulkadiroğulları Konağı turistlerden yoğun ilgi görüyor.

İzmir Gültepe'nin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü!

İzmir’in kalbi Konak’ın Gültepe Semti’nde bulunan ve halk arasında ‘Çıtak Arazisi’ olarak anılan bölgenin 40 yıllık tapu sorunu çözüldü.

İzmir Kozbeyli'deki 405 yıllık camide tamirat hatası yapıldı!

İZMİR tarihi köylerinden Kozbeyli'deki 405 yıllık camide tamiratlar sırasında yapılan yanlışları Gediz Üniversitesi'nde görevli Yrd. Doç. Dr. Ayşe Erdem Çetin, tek tek tespit etti. Bu hataları gösteren sergi açıp köy halkını bilgilendirdi.

Batman'da 36 yıllık eski kültür merkezi binası yıkılıyor!

36 Yıllık eski Kültür merkezi binası nihayet yıktırılıyor. Kültür ve Turizm Müdürlüğü’nün projesini yürüttüğü İl Halk Kütüphanesi’ne Bakanlık da gerekli desteği verdi.

ABD'de 250 yıllık meşe 400 bin dolara mal olan çalışmayla taşındı!

ABD’de yapılan ‘ağaç taşıma operasyonu’nda, üniversite genişletme projesinin ortasında kalan 250 yıllık meşe 400 bin dolara mal olan çalışmayla taşındı.Ayrıca halkı bilgilendirmek ve yapılacak çalışmayı anlatmak için bir animasyon film hazırlandı.

Avanos'taki 116 yıllık tarihi köprünün yanına yapılan inşaat tepki topluyor!

Nevşehir'in Avanos ilçesindeki tarihi taş köprü, ilçenin simgelerinden biri. 116 yıllık tarihi taş köprünün yanı başında inşaat izni verilmesi bölge halkı ve kitle örgütleri tarafından tepkilere neden oldu.

Emre Köyü'ndeki 500 yıllık hamam ve çeşmenin restorasyonu sürüyor!

Manisa Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın Kula'ya bağlı Emre Köyü'nde 500 Yıllık tarihe bir geçmişe sahip olan Hamam ve Çeşme Restorasyonu kazı çalışmalarını yerinde inceledi..

Konut kredisi yıllık maliyet oranı!

Konut kredisi yıllık maliyet oranı nasıl hesaplanır? İşte Konut Finansmanı Sisteminde Erken Ödeme İndirimi ve Yıllık Maliyet Oranı Hesaplama Usul ve Esasları Hakkında Yönetmelik kapsamındaki hesaplama formülü...

Nuruosmaniye'nin 265 yıllık sarnıcı büyük ölçüde temizlendi!

Restorasyon sırasında Nuruosmaniye Camisi'nin altında ortaya çıkan, sadece caminin değil, Kapalıçarşı'nın etrafından gelen suları toplayarak, Haliç'e aktaran 265 yıllık sarnıç ve su terazisinin temizliği büyük ölçüde tamamlandı

Halk GYOnun yıllık kârı 50 milyon lira Haberi

Halk GYOnun yıllık kârı 50 milyon lira

Hasılatını 100 milyon TL'ye taşıyan Halk GYO; yıl sonunda 57 milyon TL net kâr, 880 milyon TL özkaynak büyüklüğüne ve 1,8 milyar TL gayrimenkul portföy büyüklüğüne ulaştı. 


Park Dedeman Levent Otel ve Bankacılık Üssü projesinin A Bloğu'ndan kira geliri elde etmeye başlayan Halk GYO; Vakıf GYO ile Sancaktepe'de hayata geçirdiği ve konut projesi Bizimtepe Aydos'un inşaatına ve satışlarına başladı. 


Halk GYO'nun 2016 yılındaki hedefi istanbul Finans Merkezindeki ofis kulelerine başlamak. 


Yeni Yüzyıl



Haber Yeniçağ Gazetesi'nde şöyle yer aldı;


HALK Gayrimenkul Yatınm Ortaklığı (Halk GYO) 2015 yılında 57 milyon lira net kâr elde etti. Şirket; mevcut konut projelerindeki satışlann da katkısıyla 2015'te toplam yıllık hasılatını...