30 / 04 / 2024

Halkalı Gümrüğünde yangın

Halkalı Gümrüğünde yangın

Küçükçekmece Halkalı Gümrüğü'nde dün geceyarısı henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bir lojistik firmasına ait 5 katlı deponun girişinde başlayan yangın kısa sürede binayı tamamen sardı...

1933 yılında İstanbul'daki gümrük binaları 50 bin liraya yenilenmiş!

1933 yılında İstanbul'da Gümrükleri binalarının tamire ihtiyacı olduğu tespit edilmiş. Tamirat için istenilen bedel ise 50 bin lira olarak belirlenmiş.

Utku Gümrükçü: Emsal artışında geç kalındı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında alınan emsal artışı kararını değerlendiren İzmir Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü kararın alınmasında geç kalındığını dile getirdi. 

İstanbul Finans Merkezi'nde yangın çıktı!

Ümraniye'de inşaatı devam eden İstanbul Uluslararası Finans Merkezinde çıkan yangın söndürüldü...

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Vaniköy Camii yangını için bilirkişi raporu hazırlandı! 

Geçtiğimiz günlerde Üsküdar’da bulunan  tarihi Vaniköy Camii’nde yangın meydana gelmiş, cami büyük hasar görmüştü. Yangına yönelik hazırlanan bilirkişi raporuna göre, gerekli tedbirleri almadığı gerekçesiyle caminin ait olduğu vakıf yönetimi kusurlu bulundu.

Fransa’daki tarihi Nantes Katedrali’nde yangın!

Fransa'nın Nantes şehrinde yer alan tarihi Saint-Pierre Katedrali'nde yangın çıktı. 

Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde yangın çıktı!

İnşaatı devam eden Çamlıca TV Radyo Kulesi'nde küçük çaplı bir yangın çıktı. Yangın çalışanların müdahaleleriyle söndürüldü.

Kabataş Erkek Lisesi'nde yangın çıktı!

İstanbul'un Beşiktaş ilçesinde bulunan Kabataş Erkek Lisesi'nde yangın çıktı. Yangına müdahele etmek için olay yerine birçok itfaiye ekibi sevk edildi.

Halkalı Gümrük Müdürlüğü bugün açılıyor!

İstanbul trafiğinin rahatlatılması amacıyla Çatalca'ya taşınan Halkalı Gümrük Müdürlüğü'nün bugün açılacağı bildirildi.

YCY Yapı Market İnşaat Nakliye İş Güvenliği Yangın Ekipmanları Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

YCY Yapı Market İnşaat Nakliye İş Güvenliği Yangın Ekipmanları Ticaret Limited Şirketi, İrfan Yalın tarafından 10 bin TL sermaye ile 12 Ağustos'ta Sultanbeyli, Adil Mahallesi'nde kuruldu.

Dubai Sulafa Kulesi'nde yangın çıktı!

Dubai'deki 75 katlı Sulafa Kulesi'nde yangın çıktı. Çıkan yangında, 15 kat kullanılamaz hale geldi.Gökdelen yangının başlamasından sonra tahliye edildi.

Zorlu Center'da yangın korkuttu!

İstanbul Şişli'de bulunan Zorlu Center'da yangın çıktı, binayı dumanlar kapladı. Zorlu Center'ın kafetarya bölümünde yangın çıktı. Yangının elektrik kontağından çıktığı tahmin ediliyor. İşte olayın ayrıntıları...

Halkalı Gümrüğünde yangın Haberi

Halkalı Gümrüğünde yangın

Küçükçekmece Halkalı Gümrüğü'nde dün geceyarısı henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Bir lojistik firmasına ait 5 katlı deponun girişinde başlayan yangın kısa sürede binayı tamamen sardı. Zaman zaman patlamaların da yaşandığı yangına kısa sürede müdahale eden itfaiye ekipleri, söndürme helikopterinden destek istedi. Olay yerine sağlık ekipleri de sevk edildi. İtfaiye ekipleri, kilometrelerce uzaktan bile farkedilebilen alevlerin, çevredeki binalara sıçramaması için yoğun çaba sarfetti. Yaklaşık 2 saatte kontrol altına alınabilen yangının çıkış nedeninin belirlenmesi için geniş çaplı araştırma...