28 / 04 / 2024

Halkalı Gümrüğündeki yangın nasıl söndürüldü

Halkalı Gümrüğündeki yangın nasıl söndürüldü

Küçükçekmece Halkalı Gümrük saha içinde bulunan Barsan Global Lojistik Antrepo da çıkan yangın İstanbul İtfaiyesini alarma geçirdi. Yangın söndürme çalışmalarında 18 itfaiye grubundan 120 personel 45 araç katıldı.

1933 yılında İstanbul'daki gümrük binaları 50 bin liraya yenilenmiş!

1933 yılında İstanbul'da Gümrükleri binalarının tamire ihtiyacı olduğu tespit edilmiş. Tamirat için istenilen bedel ise 50 bin lira olarak belirlenmiş.

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bvd Yapı İnşaat Ve Yangın Güvenlik Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 25 bin TL sermaye bedeli ile Emre Burak Ömeroğlu ve Murtaza Murat Öztosun ortaklığında kuruldu.

İş dünyası Gümrük Birliği Anlaşması'nın yeniden revize edilmesini istedi!

İktisadi Kalkınma Vakfı (İKV) 61. Genel Kurulu'nda konuşan İstanbul Sanayi Odası (İSO) Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan, AB ile müzakereler yürütülürken Gümrük Birliği Anlaşması'nın günün koşullarına göre yeniden revize edilmesi gerektiğini söyledi.

Avrupa Birliği'nden yenilik! Gümrüklerde reform planı kapsamında bakın ne olacak?

Avrupa Birliği’nin yeni bir kurum ve veri merkezi kurma planlarını yapmasıyla gündem oldu. Bu planların , artan ticaret hacmi karşısında gümrük denetimlerini daha da etkinleştirmek ve bürokratik işlemleri minimize etmek amacıyla yapıldığı biliniyor.

Altında yangın yeri! Piyasalar alev alev! Herkesin gözü oradan gelecek haberde!

ABD'de iki bankaya peş peşe kayyum atanmasından sonra altın fiyatları resmen yangın yerine döndü. Altın fiyatları 11 ayın rekorunu kırarken, dolar değer kaybetti. Herkesin gözü ise oradan gelecek habere çevrildi...

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Han Yangın Tesisatı Reklam Plastik İnşaat Elektrik İş Güv.Medikal Oto Yedek Parçaları San.Tic.Ltd.Şti. Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erdem Cantürk tarafından kuruldu.

Ayçiçeği tohumunda gümrük vergisi değişti! Ayçiçek fiyatı bugün hangi borsada kaç TL? 20 Ekim 2022 fiyat listesi!

Bazı ülkelerden ayçiçeği tohumu ithalatında gümrük vergisi oranı yüzde 5 şeklinde uygulanacak. Peki ayçiçek fiyatlarında son durum ne? Bugün ayçiçek hangi borsada ne kadar? İşte ayçiçek 20 Ekim 2022 fiyat listesi...

CE Sertifikalı Kale Yangın Kapısı güvenliği arttırıyor!

Yangın kapıları gerek konutlarda gerekse iş yerlerinde olası bir yangın esnasında güvenli tahliye aşamasında önemli bir rol oynuyor. İşte detaylar...

Utku Gümrükçü: Emsal artışında geç kalındı!

İzmir'de meydana gelen deprem sonrasında alınan emsal artışı kararını değerlendiren İzmir Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü kararın alınmasında geç kalındığını dile getirdi. 

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Tayfun Küçükoğlu: Binaların inşasında yangın güvenliğine öncelik verilmeli!

İnşaat malzemesi sektörünün çatı örgütleri arasında yer alan Türkiye İnşaat Malzemesi Sanayicileri Derneği, ‘Yangından Korunma Haftası’nda yaptığı açıklamada; yangın güvenliği konusunda yeni inşa edilen ve yenilenen binalarla ilgili önemli uyarılar yaptı.

Marmaris yangınında evi yanan vatandaşlara kira yardımı!

AK Parti Marmaris İlçe Başkanı Ceyhun Gökmen, Marmaris yangınıyla ilgili yaptığı açıklamada, "Evi yanan vatandaşlarımıza konteynerler klimalı olarak teslim edildi, konteynerde kalmak istemeyenlere de ayrıca kira yardımı yapıldı" dedi.

Yeni AKM inşaatında yangın çıktı!

Yapımında sona gelinen Taksim'de konumlanan Yeni AKM'nin inşaatında yangın çıktı. Yangına müdahale edilmesi amacıyla olay yerine itfaiye ekipleri gönderildi. Çıkan yangın kısa sürede söndürüldü.

Halkalı Gümrüğündeki yangın nasıl söndürüldü Haberi

Halkalı Gümrüğündeki yangın nasıl söndürüldü

Gümrük sahası içinde bulunan zemini 4 bin metrekare 3 ve 5 kattan oluşan depoda çıkan yangın saat 23.59'da ihbar edildi.Olay yerine ilk yaklaşan Sefaköy müfreze alevleri görerek diğer gruplardan yardım istedi. Sefaköy Müfreze saat 00.06 da ulaşarak yangın söndürme çalışmaları başladı. Alınan ilk bilgilerle alarma geçen İstanbul İtfaiyesi, Sefaköy Kocasinan, Bağcılar, Gaziosmanpaşa, Şişli, Turgutreis, Seyrantepe, Başakşehir,Beyoğlu, Beylikdüzü, Bakırköy, Fatih,İstinye, Bakırköy, Kıraç, Çanta, Arnavutköy, G.O.Paşa grupları yangın bölgesine sevk edildi. 


Tekstil ve Kozmetik ürünlerinin depolandığı alanda başlayan yangında  meydana gelen patlamalarla kısa sürede büyüyerek tüm binayı sardı. Depoya mal boşaltmak için yanaşan 6 tır itfaiye ekipleri ve çekicilerle yangın bölgesinden uzaklaştırıldı.  Yangına  Kocayusuf, Köpük kuleleri, Afet müdahale araçları ile müdahale edildi. Su ihtiyacını karşılamak için Ahtapot aracı ile Küçükçekmece gölünden su...