27 / 04 / 2024

halkalı özülke inşaat

halkalı özülke inşaat

Özülke İnşaat, Halkalı Atakent'teki arsasında hafriyat çalışmalarına başladı. Özülke İnşaat Atakent projesi beş blokta toplam 394 konut ve 31 dükkandan meydana geliyor...

Özışık İnşaat Bartın'da depreme dayanıklı ve nitelikli konutlar için düğmeye bastı!

Ambalajdan döküme kadar birçok farklı sektörde faaliyet gösteren Işıklar Holding şirketlerinden Özışık İnşaat Gayrimenkul Yatırım A.Ş. Bartın’daki 24 bin 500 metrekarelik konut projesi için düğmeye bastı.

Afyonkarahisar'da ruhsatsız hamam inşaatı yıkıldı!

Afyonkarahisar'ın Çay ilçesinde bulunan hamam inşaatının yıkımı ruhsatsız olduğu nedeniyle yıkıldı.

Halkalı Cami'nin inşaatı tam gaz devam!

TOKİ tarafından İstanbul Küçükçekmece'de inşaatına devam edilen Halkalı Cami, yaklaşık 7 bin metrekarelik alanda, toplamda 3 bin 205 kişilik kapasiteye sahip olacak.

Kirazlı-Halkalı Metrosu'nun inşaatı başladı!

Binlerce kişinin merakla beklediği Bağcılar Kirazlı-Küçükçekmece Halkalı Metro Hattı'ndan müjdeli haber geldi. Metro hattında inşaat çalışmaları başladı.

Referans Beylikdüzü projesinin inşaatı başlıyor!

Kiler GYO'nun Beylikdüzü Yakuplu'daki projesi Referans Beylikdüzü için yüklenici firma Uğurlu İnşaat ile "Düzenleme Şeklinde Taşınmaz Satış Vaadi ve Arsa Payı Karşılığı İnşaat Sözleşmesi" imzalayacak.

Özçelik İnşaat'tan İzmir Torbalı'ya sağlam binalar!

İzmir Torbalı'da faaliyet gösteren Özçelik İnşaat yeni projeler geliştiriyor. Özçelik İnşaat Genel Koordinatörü Oktay Özfalcı, firmanın projelerini ve hedeflerini anlattı.

Haköz Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Haköz Elektrik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'nde 150 bin TL sermaye ile bugün Hakkı Özdemir imzasıyla Sultanbeyli'de kuruldu.

Özüinan İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özüinan İnşaat Gıda Sanayi Ticaret Limited Şirketi 200 bin TL sermaye ile bugün Necip İnan imzasıyla kuruldu.

Öz Develi İnşaat Metal Ve Madencilik Limited Şirketi kuruldu!

Öz Develi İnşaat Metal Ve Madencilik Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Küçükçekmece'de İsmail Noylon imzasıyla kuruldu.

Öz-Bostan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz-Bostan İnşaat Turizm Ve Ticaret Limited Şirketi 1 milyon TL sermaye ile bugün Canan Bostan imzasıyla kuruldu.

Arzu Alkız ile inşaat sektörüne kadın eli değdi!

Gelecek Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Arzu Alkız, erkek egemen bir sektör olan inşaat sektöründe tek başına bir kadın olarak 3 projede toplam 170 daireyi yaptı ve teslim etti. Alkız, yeni projelerini görücüye çıkarmaya hazırlanıyor.

Doğan Yıldız Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Doğan Yıldız Gayrimenkul İnşaat Otomotiv Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 400 bin TL sermaye ile bugün Birol Yıldız ve Cihan Doğan imzasıyla kuruldu.

Öz Özen İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Özen İnşaat Otomotiv Sanayi ve Dış Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Kaçak Özen tarafından kuruldu.

halkalı özülke inşaat Haberi

halkalı özülke inşaat


Özülke İnşaat, Halkalı Atakent arsasında hafriyat çalışmalarına başladı. 22 bin 274 metrekare arsada inşa edilecek olan projede beş blokta 394 konut ve 31 dükkan olacak.


Cadde 24 projesinin arkasında, Avrupa Konutları Atakent 3'ün karşında kalan Özülke İnşaat Atakent projesi Türk Telekom Santral Binası'nın yanında yer alıyor.


Özülke İnşaat Atakent arsasını, Vatan Eğitim ve Teknoloji Vakfı'nın 25 Şubat 2016 tarihinde yaptığı ihalede kazanmıştı. Arsanın ihalesi ruhsatı alınmış proje olarak açık artırma ve kapalı teklif usulüyle yapıldı.




Özülke İnşaat Halkalı Atakent'te proje yapacak!



Tel: 0 212 320 62 61

Web: http://www.ozulke.com/

Gülcihan...