18 / 05 / 2024

halkbank Cacanska Banka AD teklifi

halkbank Cacanska Banka AD teklifi

Halkbank, Sırp Cacanska Banka AD' ye talip oldu. Dev bankaların da teklif sunduğu Cacanska ' nın 385 milyon dolar aktif büyüklüğü ve 390 çalışanı var...

Bankalarda son dakika! Ziraat, Halkbank, Akbank, İş Bankası ve 3 banka daha peş peşe açıkladı! 

Kredi çekmek isteyen pek çok vatandaş bankalardaki konut kredisi faiz oranları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki bankaların konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte  Ziraat, Halkbank, Akbank, İş Bankası ve 3 banka daha konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları...

Halkbank’tan Jet Luck yarışması! Asansörde 50 saniyede iş fikrini anlatıp jüriyi ikna edenlere nakit para ödülü!

Halkbank kendi işini kurmak isteyenlere yönelik Jet Luck adlı bir yarışma düzenlediğini açıkladı. Banka’nın genel müdürlük binasındaki asansörlerde düzenlenen yarışmada, 50 saniyede iş fikrini başarıyla anlatıp jüriyi ikna edenler nakit ödül kazanacak.

Ziraat Bankası, Vakıfbank, Halkbank peş peşe açıkladı: Bu rakamlara aman dikkat! Ev alacaklar şimdi göz atın! 

Ev alacaklar, banka banka konut kredisi hesaplamalarını araştırıyor. Peki 3 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri ve geri ödemesi ne kadar? İşte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank konut kredisi hesaplama 29 Ekim 2023...

Halkbank'tan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara büyük müjde. Verecekleri rakamı açıkladılar

Halkbank'tan ev sahibi olmayı hedefleyen vatandaşlara yönelik çok güzel bir haber geldi. Banka tarafından ev almak isteyen vatandaşlara verilecek kredi miktarı açıklandı. 

10 bankada resmen peş peşe deprem! Ziraat, Akbank, Vakıf, Halk, İş Bankası ve 5 diğer banka duyurdu! Acilen bakın!

10 bankada resmen peş peşe deprem... Ziraat, Akbank, Vakıfbank, Halkbank, İş Bankası ve 5 banka daha resmen açıkladı... Acilen buraya bakın... İşte son dakika ayrıntıları...

Halkbank'tan evlenmek isteyen gençlere müjde

Halkbank'tan evlenmek isteyen gençlere yönelik müjde geldi. Banka tarafından 70 bin TL tutarında kredi verilecek.

Halkbank'tan flaş açıklama. Verdikleri para miktarını duyanlar kulaklarına inanamadı

Halkbank'tan vatandaşlara yönelik önemli miktarda kredi ödemesi gerçekleştirilecek. Banka tarafından verilecek kredi miktarını duyanlar kulaklarına inanamadı.

Halkbank'tan önemli duyuru

Halkbank borçlulara can simidi olacak. Halkbank'tan çok önemli bir açıklama geldi. Banka tarafından vatandaşların borçlarını kapatması adına çok önemli bir adım atılacak.

Halkbank tek mesajla 10.000 TL verecek

Kamu bankası Halkbank'tan vatandaşlara yönelik çok önemli bir açılama geldi. Banka tarafından tek mesajla 10 bin TL tanımlanacak.

Halkbank acil duyurdu

Halkbank tarafından çok önemli bir duyuru gerçekleştirildi. Banka tarafından yapılan duyuruda düşük faizli kredi verileceği açıklandı.

Halkbank koşulsuz şartsız verecek. Bakmayan çok şey kaybeder

Halkbank'tan vatandaşların işine yarayacak bir açıklama geldi. Banka tarafından ihtiyaç sahiplerine koşulsuz ve şartsız kredi verilecek. İşte detaylar...

Halkbank'a SMS atana 750 TL hediye! Son tarih 31 Mayıs!

Halkbank müşterileri için harika bir fırsat! Tek bir SMS göndererek 750 TL'lik bir hediye kazanma fırsatı sunuldu. İlgili banka tarafından duyurulan bu heyecan verici kampanya ile müşteriler büyük bir avantaj elde ediyor.

Halkbank kesenin ağzını EYT’liler için açtı! 100 bin TL’ye kadar çekme imkânı!

EYT’den emekli olmak için eksik primlerini borçlanma yoluna gidenlere müjde Halkbank’tan geldi. Aylık 2 bin TL’den başlayan geri ödeme olanağı sunan banka, kredi çekme koşullarını da uygun hale getirdi. Peki EYT kredisine nasıl başvurabilirsiniz?

halkbank Cacanska Banka AD teklifi Haberi

halkbank Cacanska Banka AD teklifi


Halkbank Sırbistan'da bankacılık faaliyetinde bulunan Cacanska Banka AD'nin satışa sunulan yüzde 76.76'lık hisselerinin satın alınması için fiyat teklifinde bulundu.


Açıklama dün akşam KAP'a yapıldı. Reuters verilerine göre Cacansa Banka AD'nin 33.8 milyon dolar piyasa değeri...