04 / 05 / 2024

Halkbank'a SMS atana 750 TL hediye! Son tarih 31 Mayıs!

Halkbank'a SMS atana 750 TL hediye! Son tarih 31 Mayıs!

Halkbank müşterileri için harika bir fırsat! Tek bir SMS göndererek 750 TL'lik bir hediye kazanma fırsatı sunuldu. İlgili banka tarafından duyurulan bu heyecan verici kampanya ile müşteriler büyük bir avantaj elde ediyor.



Halkbank tarafından gelen bir kampanya ile müşteriler 750 TL kazanabilecek. Başvuru şartı olarak belirlen en temel şartın Halkbank müşterisi olduğu biliniyor. Halkbank’ın bu kampanyasına katılım nasıl sağlanacak ve süresi ne zamana kadar? İşte Halkbank’ın 750 TL kazandıran kampanyasıyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde…

Halkbank müşterilerine SMS karşılığında 750 TL hediye

Halkbank’tan 750 TL kazanmak için belirli başvuru adımlarının takip edilmesi gerekiyor. Bu başvuru süreci oldukça basit ve hızlı olup cep telefonundan SMS aracılığıyla yapılmaktadır. Belirlenen numaraya "3.404E" yazmak yeterli olacaktır. Bu SMS başvurusu alınarak onaylandığında müşterilerinin hesaplarına 750 TL yatırılacaktır.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön