18 / 05 / 2024

Halkbank'a SMS atana 750 TL hediye! Son tarih 31 Mayıs!

Halkbank'a SMS atana 750 TL hediye! Son tarih 31 Mayıs!

Halkbank müşterileri için harika bir fırsat! Tek bir SMS göndererek 750 TL'lik bir hediye kazanma fırsatı sunuldu. İlgili banka tarafından duyurulan bu heyecan verici kampanya ile müşteriler büyük bir avantaj elde ediyor.



Halkbank a SMS atana 750 TL hediye! Son tarih 31 Mayıs!

Halktan Paraf kampanyası

Halkbank Paraf, dikkat çekici bir bir kampanya duyurusuyla müşterilerin ilgisini çekti. Bu duyuruya göre, 3 - 31 Mayıs 2023 tarihleri arasında Paraf Ticari kredi kartıyla gerçekleştirilecek belirli harcamalar sayesinde büyük avantajlar sunulacak. Üstelik, yurt içinde beyaz eşya, elektronik, mobilya, dekorasyon, yapı malzemeleri ve müteahhit işleri sektörlerinde yapılan 5.000 TL ve üzeri harcamalar için  250 TL ParafPara hediye edilecek.

Söz konusu olan kampanyaya katılmak için, müşterilerin yapması gereken sadece birkaç işlemden ibaret. Paraf Ticari veya Paraf Ticari boşluk kartınızın son 6 hanesini 3404'e (KKTC için 3444'e) kısa bir SMS göndermek veya Paraf Mobil uygulamasındaki "HEMEN KATIL" butonuna tıklamak yeterli olacaktır. SMS’lerin başvuruya alınabilmeleri için Halkbank’a kayıtlı olan telefon numarasından SMS gönderilmesinin gerekliliği vurgulanmıştır. Bu SMS katılımlarının ücretsiz olduğu ve Turkcell, Vodafone ve Türk Telekom operatörleri üzerinden gönderilmeleri şart olarak belirlendi.

Bu kampanyada dikkat etmeniz gereken bazı önemli noktalar bulunmaktadır. Kampanyaya katılmadan önce kampanya sürecinde belirlenen sektörlerden belirli tutarda harcama yapmak gereklidir. Sonuç olarak belirlenen sektörlerde 3 ve 31 Mayıs arasındaki yapılan 5.000 TL ve üzeri alışverişlerde 250 TL Parafpara hediye edilecek.

Halkbank'tan kadınlara güzel haber! Bu kişilere 100 TL ParafPara verilecek!

Halkbank'tan flaş açıklama geldi

Halkbank'tan acil uyarı geldi! Bu kişilere itibar etmeyin


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön