18 / 07 / 2024

Halkbank esnaf kredi indirimi 

Halkbank esnaf kredi indirimi 

Halkbank tarafından esnafa kredi yardımı geliyor. Buna göre; Halkbank esnafa verilen kredilerde yüzde 50 faiz indirimi yapılacak. 

Halkbank açıkladı! Halkbank esnaf kredisi faizlerini güncelledi...

Halkbank esnaf ve sanatkarların kullandığı borcu devam eden krediler ile ilgili faiz oranını yükseltmesinden sonra açıklamada bulundu. Yapılan  açıklama kapsamında faiz oranlarında güncelleme yapılmak zorunda kalındığı ifade edildi.

Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank peş peşe açıkladı! 3 milyon TL'nin aylık getirisi uçtu!

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminden düşmeyen mevduat faizi oranları güncellendi. Garanti, Yapı Kredi, Vakıfbank, Akbank, ING, Halkbank yeni faiz oranlarını peş peşe açıkladı! İşte 3 milyon TL'nin aylık getirisi...

Kredi kartlarına taksit sınırlaması mı geliyor? Vatandaş da taksitle satış yapan esnaf da isyan etti!

 Kredi kartı kullanımında geçen yıl patlama yaşanırken,  kredi kartı borcu ise rekor seviyeye ulaştı. Gazeteci Dr. Barış Esen, x sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda “Kredi kartı taksitlerine sınırlama gelebilir” dedi. Hem vatandaş hem de esnaf Esen’i yorum yağmuruna tuttu.

Kredi sıkıntısı çekenler müjde! O banka 500 bin TL'yi faizsiz veriyor! Şartları karşılayanlara tıkır tıkır ödeniyor!

Halkbank Kadın Girişimcilere Sıfır Faizli Esnaf Kredisi kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında verilen kredi desteğinde faiz olmayacak. İşte kampanyanın tüm detayları...

Halkbank'tan flaş açıklama. Verecekleri para dudak uçuklattı

Özel bankalar arasında olduğu gibi kamu bankaları arasında da kredi konusunda rekabet devam ediyor. Halkbank'ın kredi olarak vereceği parayı duyanların ağzı adeta açık kaldı.

Garanti Bankası, Akbank, Halkbank, Ziraat Bankası... En uygun kredi veren bankalar açıklandı

En uygun kredi veren bankalar açıklandı. Bu bankalar arasında Garanti Bankası'nın Ziraat Bankası'nın ve Halkbank'ın da kredi oranları yer alıyor.

Halkbank'tan bayram ettiren müjde! Aylık 423 TL taksitle kredi verecek!

Halkbank, bayram öncesi acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için avantajlı bir kredi kampanyası sunuyor. Hızlı kredi imkanı ile aylık 423 TL taksitle ödeme yapma fırsatı sunuluyor.

Halkbank'tan dev kredi hamlesi!

Halkbank'tan konut almak isteyen ancak nakit sorunu bulunan vatandaşlara yönelik büyük bir müjde geldi. Halkbank dev kredi miktarını onaylama kararı aldı. Detaylar haberimizde...

Halkbank'tan flaş açıklama geldi

Özel bankalar arasında olduğu gibi kamu bankaları arasında da kredi yarışı devam ediyor. Halkbank tarafından öğrencilere yönelik önemli miktarda kredi paketi açıklandı. Halkbank öğrencilere 70 bin TL kredi verecek.

Halkbank, girişimcilere destek oluyor: ''Cesur Girişimci Kredisi'' ile iş kurma fırsatı!

Bankalar, kredi imkanlarını ardı ardına duyurmaya devam ediyor. Halkbank, Ziraat Bankası'ndan sonra önemli bir konuda müjde verdi.

Halkbank'tan mayıs ayı müjdesi geldi

Kamu bankaları kredi imkanlarını peş peşe duyurmaya devam ediyor. Ziraat Bankası'ndan sonra Halkbank tarafından da önemli bir konuda müjde duyuruldu.

Halkbank kadın girişimciler için destek veriyor! Bakın faizsiz kredinin tutarı ne kadar? 

Müjdeli haber Halkbank tarafından kadın vatandaşlara duyuruldu. Faizsiz kredi sayesinde girişimci kadın vatandaşlar sıfır faizli destek paketinden faydalanabilecek. Başvuru için gerekli detaylar haberimizde... 

Halkbank’tan müşterilerine büyük jest! Bir yıl geri ödemesiz tam 300 bin TL kredi fırsatı! Hemen bakın!

Türkiye’nin en büyük bankalarından Halkbank Usta Girişimci Kredisi’yle bir yıl geri ödemesiz 300 bin liraya kadar kredi verileceğini duyurdu.

Halkbank esnaf kredi indirimi  Haberi

Halkbank esnaf kredi indirimi 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla hayata geçirilen kira ve hibe desteğinin ardından 1 Ocak 2021 itibarıyla 2.5 milyon esnaf için de kredi desteği başlıyor. Sabah'tan Hazal Ateş'in haberine göre; gelecek yıl esnafa Halkbank'tan yüzde 50 faiz indirimli kredi verilecek. 


Halkbank'ın kredi ve kefalet kooperatifi kefaletiyle veya doğrudan kullandırdığı ve bakiyesi 2021'e devreden kredilerde de faiz indirimi uygulanacak. Bankanın KKTC'de faaliyet gösteren şubeleri de esnaf kredi ve kefalet kooperatifleri kefaletiyle veya doğrudan esnafa verilen kredilerde yine indirimli faiz oranından kredi kullanabilecek. Bakiyesi 2021'e devreden kredilere 1 Ocak ile 31 Aralık 2021 arasında TESKOMB aracılığıyla ya da doğrudan kullandırılan kredilere piyasa faizinin yüzde 50'si oranında indirim sağlanacak. 

FAİZSİZ KREDİ VERİLECEK 

Kaybolmak üzere olan meslek kollarında faaliyet gösteren ve Esnaf Vergi Muafiyet...