16 / 05 / 2024

halkbank kuleleri finans merkezi projesi

halkbank kuleleri finans merkezi projesi

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği 46 ve 34 katlı 2 kule ve 8’er katlı 3 bina için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

İstanbul Finans Merkezi’nde geri sayım başladı! Kamu bankaları taşınma hazırlığında!

İstanbul Finans Merkezi’nde inşaat çalışmalarında son aşamaya gelinirken, kamu bankaları da taşınma hazırlıklarını sürdürüyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın nisan ayı içerisinde birim birim Ataşehir’deki genel müdürlük binalarına taşınacağı belirtiliyor.

Halk GYO Ataşehir Finans Kule'nin değeri dudak uçuklattı! 

Halk GYO, Halkbank Ataşehir Şubesi ve Halkbank Genel Müdürlüğü olarak kullanılan Ataşehir Finans Kule'nin değerleme raporunu yayımladı. Peki Ataşehir Finans Kule'nin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

İFM Ziraat Kuleleri'nde yaşam Haziran'da başlayacak!

2021 senesi ilk 6 aylık konsolide net karı hakkında değerlendirmede bulunan Ziraat GYO Genel Müdürü Peyami Ömer Özdilek, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi Ziraat Kuleleri'nde yaşamın Haziran ayında başlayacağını dile getirdi.

İFM Halk GYO ofis kuleleri 2020 yıl değerleme raporu!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan İstanbul Uluslararası Finans Merkezi "Halk Ofis Kuleleri"ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporu yayınlandı. 

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.5 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 556 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

Halk GYO Halk Ofis Kuleleri 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Uluslararası Finans Merkezi Projesi kapsamında inşaat süreci devam eden "Halk Ofis Kuleleri"nin 2019 yılsonu değerleme raporu yayınlandı...

Halk Bankası, Ataşehir Finans Kule'ye aylık 1.3 milyon ödeyecek!

Halkbank Genel Müdürlük binası olarak kullanılan "Ataşehir Finans Kule" binasının Türkiye Halk Bankası A.Ş.'ne kiralama süresi 1 yıl daha uzatıldı. Aylık 1 milyon 350 bin TL+KDV kira bedeli ödenecek. 

Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile anlaşıldı!

Halk GYO'nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği Halk Ofis Kuleleri için Buga Otis Asansör ile sözleşme imzalandı.

Halk GYO İstanbul Finans Merkezi Kuleleri yüklenici sözleşmesi imzalandı!

Halk GYO'nun İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği 46 ve 34 katlı iki kuleden oluşan projesi için yüklenici inşaat ihalesi tamamlandı.

İFM'deki Ziraat Finans Kuleleri için çalışmalar başladı!

Ziraat Finans Grubu’na katılan Ziraat Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ faaliyete geçti. Ziraat Bankası’nın uluslararası İstanbul Finans Merkezi’nde hayata geçirilecek ‘Ziraat Finans Kuleleri’ çalışmalarına da başladı.

Halk GYO İstanbul Finans Merkezi Kuleleri için yüklenici arıyor!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ. İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamın inşa edeceği 46 ve 34 katlı iki kuleden oluşan projesi için ana yüklenici ön yeterlilik ilanı yayınladı.

12 milyar dolarlık 'finans kuleleri' boş bekliyor!

Ekonomik krizle boğuşan Rusya'da yatırımlar azaldı. Başkent Moskova'da sıra sıra dizilen devasa kulelerle 'finans merkezi' olarak lanse edilen bölgede şimdilerde adeta in cin top oynuyor...

Finans Merkezi’nde Halkbank’ın kuleleri için start veriliyor!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği 46 ve 34 katlı 2 kule ve 8’er katlı 3 bina için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi.

halkbank kuleleri finans merkezi projesi Haberi

halkbank kuleleri finans merkezi projesi

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi projesi kapsamında inşa edeceği 46 ve 34 katlı 2 kule ve 8’er katlı 3 bina için “ÇED gerekli değildir” kararı verildi. Proje konusu alanda, arazi hafriyat işlemleri tamamlanırken, kulelerin inşaatına arsaların teslim edilmesinin ardından başlanacak. Hazırlanan proje tanıtım dosyasında yer alan bilgilere  göre, projenin hayata geçirilmesi için 840 milyon liralık bütçe kullanılması öngörülüyor. Proje, alışveriş merkezi, ticari alanlar, kiralık ofis alanları,  kişisel bakım/aksesuar kafeteryalar, toplantı salonları, oditoryum, kapalı  otopark ve Halkbank Genel Müdürlüğü’nün ihtiyaçlarını karşılamak üzere ayrılmış alanlardan oluşacak. Projenin hayata geçmesiyle beraber, çalışan ve ziyaretçi sayısının  günlük 20 bin kişi olması...