06 / 05 / 2024

Halkbank özel ihtiyaç kredisi

Halkbank özel ihtiyaç kredisi

Halkbank bayrama özel ihtiyaç kredisi ile ihtiyaç sahipleri, %0.99'dan başlayan faiz oranları ile 50 bin TL'yekadar kredi kullanabiliyor.

Ziraat, Vakıfbank, Halkbank peş peşe açıkladı! 1,5 milyon TL'lik konut kredisinin aylık taksitleri şaşırttı!

Yeni bir konut sahibi olmak isteyen vatandaşlar hem kamu bankalarının hem de özel bankaların konut kredisi faiz oranlarını araştırıyor. Peki kamu bankalarının konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte Ziraat, Vakıfbank, Halkbank'ın konut kredisi faiz oranları...

İhtiyaç nedeniyle tahliye davalarında yıllık kira bedeli detayına dikkat!

Ev sahipleri ile kiracılar arasında sert rüzgarlar eserken Avukat Esat Özel yaptığı paylaşımda ihtiyaç nedeniyle tahliye davalarında yıllık kira bedeli detayına dikkat çekti. İşte o paylaşım...

Bankalarda son dakika! Ziraat, Halkbank, Akbank, İş Bankası ve 3 banka daha peş peşe açıkladı! 

Kredi çekmek isteyen pek çok vatandaş bankalardaki konut kredisi faiz oranları ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki bankaların konut kredisi faizlerinde son durum ne? İşte  Ziraat, Halkbank, Akbank, İş Bankası ve 3 banka daha konut, taşıt ve ihtiyaç kredisi faiz oranları...

Kentsel dönüşümde yeni reform paket: Özel mahkemeler kuruluyor! Dönüşümdeki anlaşmazlıklar çözülecek!

Adalet Bakanlığı tarafından oluşturulan ekiplerin sahadan topladıkları verilerden çıkacak sonuçlara göre, ihtisas mahkemelerine yönelik yeni ihtiyaç alanları belirlenecek. Bu kapsamda, özel gayrimenkul mahkemelerinin kurulması bekleniyor.

Yapı Kredi'den Worldcard sahiplerine özel bir fırsat: 15.000 TL taksitli nakit avans! 

Yapı Kredi, müşterilerine özel bir fırsat sunarak acil nakit ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı oluyor. Yeni kampanya ile 15.000 TL'lik taksitli nakit avans imkanı sunuluyor. Bu avantajlı fırsatı kaçırmayın! Bireysel finans ihtiyaçlarınız için Yapı Kredi her zaman kullanabilirsiniz.

Halkbank'tan ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara büyük müjde. Verecekleri rakamı açıkladılar

Halkbank'tan ev sahibi olmayı hedefleyen vatandaşlara yönelik çok güzel bir haber geldi. Banka tarafından ev almak isteyen vatandaşlara verilecek kredi miktarı açıklandı. 

Denizbank'tan yeni müşterilere özel ihtiyaç kredisi: Hangi faiz oranıyla ve nasıl başvurulur?

Denizbank, yeni müşterilerini memnun etmek ve finansal ihtiyaçlarını karşılamalarına yardımcı olmak için çekici bir kampanya sunuyor. Bu kampanya kapsamında, yeni müşterilere cazip fırsatlar sunuluyor. Peki Denizbank hangi faiz oranıyla ihtiyaç kredisi sunuyor, detaylar neler?

Emekli maaşını Halkbank'tan alanlar acilen buraya baksın!

Halkbank, emekli müşterilerine özel avantajlarla dolu bir paket sunarak finansal destek sağlıyor. İşte ayrıntılar...

Emekli maaşını Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank'tan alanlara 3 ay ödemesiz 100.000 TL ihtiyaç kredisi!

Emekli vatandaşlar için özel bir fırsat: 3 aylık ödemesiz dönem ve 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunulmaktadır. Bu kampanya, belirli koşullar çerçevesinde, emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamalarını destekleyen özel bir kredi fırsatı sağlamaktadır.

Halkbank'tan flaş açıklama. Verecekleri para dudak uçuklattı

Özel bankalar arasında olduğu gibi kamu bankaları arasında da kredi konusunda rekabet devam ediyor. Halkbank'ın kredi olarak vereceği parayı duyanların ağzı adeta açık kaldı.

Halkbank dev kampanya! 31 Ağustos 2023'E kadar süreniz var, dikkat hakkınız yanmasın!

​​​​​​​Halkbank'tan dev kampanya! Araç kiralama sektöründe özel fırsatlar sunan Halkbank, müşterilerine 500 TL ile 50.000 TL arasındaki peşin araç kiralama harcamalarını ücretsiz 5 taksite bölmeyi vaat ediyor.

Halkbank'tan uyguna ihtiyaç kredisi! Bu oranda bu kredi kaçmaz!

En cazip, ekonomik ve uygun fırsatlar sunan ihtiyaç kredisi Halkbank'tan geldi. Halkbank, Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kampanyası sunarak emeklilerin nakdi ihtiyaçlarına tatmin edici çözümler sunuyor. Emeklilere özel yürütülen bu kampanya fırsatından yararlanmak için bilinmesi gerekenler…

Günlük 48 TL ödeme ile siz de bu bankadan kredi sahibi olabilirsiniz! İşte o kaçırılmayacak fırsat! 

Nakit ihtiyaçlarının gün geçtikçe artması, vatandaşların banka kredilerine yönelmesine neden oluyor. Halkbank, nakdi ihtiyaçların karşılanması için günlük 48 TL ödeme gerektiren bir kredi sundu. Bu sayede vatandaşlar düşük ödeme imkanıyla kolay bir şekilde kredi borcunu ödeyebilecekler.

Halkbank özel ihtiyaç kredisi Haberi

Halkbank özel ihtiyaç kredisi

Halkbank bayrama özel ihtiyaç kredisi ile ihtiyaç sahipleri, %0.99'dan başlayan faiz oranları ile kredi kullanabiliyor.31 Temmuz'a kadar geçerli olan "Erken Gelen Bayram Kredisi" kampanyasında tüketiciye, bütçesine uygun farklı ödeme seçenekleri sunuluyor. Geri ödemeler aylık eşit taksiti, 3 ayda 1 eşit taksitli, artan/azalan/serbest ödeme planıyla gerçekleştirilebiliyor. Kampanyadan yararlanmak isteyenler 36 ay vadeyle, maksimum 50.000 TL'ye kadar kredi kullanabiliyor. (Web sitesi, İnternet Şube, Dialog ve SMS ile başvuru yapanlar için kredi üst limiti 15.000 TL).


3.000 TL kredi için uygulanan %0.99 faiz oranı, kredi tutarı 50 bin TL'ye yükseldiğinde %1.13 ve %1.17 olarak değişiyor. %1.13 faiz oranı için 250 TL dosya ücreti ödeyen tüketici, %1.17 faiz oranı için dosya ücreti ödemiyor.


Ayda 1.765 TL Taksitle 50.000 TL Kredi

Halkbank "Erken Gelen Bayram Kredisi" kampanyasından...