22 / 05 / 2024

halkbank üreten türkiye buluşmaları konya

halkbank üreten türkiye buluşmaları konya

Halkbank, KOBİ'lere yönelik düzenlediği 'Üreten Türkiye Buluşmalarına 75'inci kuruluş yıl dönümde yeniden başladı. Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan buluşmada, Konya'da şube sayılarını hızla arttırmayı hedeflediklerini söyledi..

Türkiye Bankalar Birliği açıkladı! 7 banka artık tek ATM'den hizmet verecek!

Türkiye Bankalar Birliği (TBB) Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Çakar, Ziraat Bankası, VakıfBank, Halkbank, Ziraat Katılım, Vakıf Katılım, Emlak Katılım ve PTT işbirliğiyle Türkiye'nin ATM Merkezi'ni (TAM) hayata geçirdiklerini ve bu bankaların bundan sonra tek bir ATM'den hizmet vereceğini kaydetti.

Alman devi Türkiye'yi seçti! İzmir'de üretim yapılacak

30 yılı aşkın süredir Türkiye'de madeni yağ üreten TotalEnergies Turkey Pazarlama, Alman beton firması Putzmeister Türkiye ile SANY Orijinal Yağlarının üretimi için üç yıllık yeni bir sözleşmeye imza attı. İşte tüm detaylar...

Hollanda'ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'de yıkım neden fazla? 

Uzun süredir doğalgaz aramaları sebebiyle ülkenin kuzeyinde sürekli deprem meydana gelen Hollanda, dayanıklı yapı sorununu Türkiye’den çağrılan uzmanlar sayesinde çözüme kavuşturmuş. Peki Hollanda’ya depreme dayanıklı konut inşa etmeyi öğreten Türkiye'nin bu kadar fazla yıkım yaşamasının sebebi ne?

Türkiye Varlık Fonu’ndan, 3 büyük kamu bankasına milyarlarca lira geliyor!

Türkiye Varlık Fonu, kamu bankalarının sermayelerini güçlendirmek için bir hamle daha yapıyor. Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank’ın sermaye yapılarını güçlendirmek için yeni bir para takviyesi geliyor.

Hasan Sözbilir: Türkiye ölçeğinde 20 yerde deprem üretme olasılığı olan fay var!

İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Deprem Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürü Prof. Dr. Hasan Sözbilir, Türkiye'de 20 yerde deprem üreten fay hattı olduğunu söyleyerek olası depremler hakkında uyarılarda bulundu.

Bahaş Holding’e Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi ödülü!

Bahaş Holding, Ekonomist-Capital dergileri tarafından düzenlenen Real Estate Stars/ Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nde; 2019 yılında “Türkiye’nin en fazla konut üreten şirketi” kategorisinde 1’incilik ödülünün sahibi oldu...

Legrand Türkiye'den 5.5 milyon Euro’luk yeni fabrika!

Bina, elektrik ve dijital altyapılar için ürün ve sistemler üreten Fransız devi Legrand Grup, Türkiye’de bulunan yatırımlarına devam ediyor. dönemdeki ekonomik dalgalanmalara rağmen yeni İnform fabrikasını 5.5 milyon Euro’luk bir bütçeyle hayata geçiren Legrand, Türkiye’deki yatırımını artırma hedef

Huawei Türkiye'deki ilk deneyim mağazasını İzmir'de açtı!

Akıllı telefon, notebook ve giyilebilir cihazlar gibi ürünler üreten Huawei'in Türkiye'deki ilk "deneyim mağazası" İzmir'de açıldı.

Türkiye Hazır Beton Birliği kuruluşunun 30'uncu yılını kutladı!

1988 yılından beri Türkiye'de beton üreten ve inşaatlarda doğru beton uygulamalarının sağlanması için çalışan Türkiye Hazır Beton Birliği, 30. yılını kutladı.

Türkiye Varlık Fonu, dev şirketlerin eklenmesiyle güçleniyor!

Türkiye Varlık Fonu, listeye yeni dev şirketlerin eklenmesiyle hızla güçleniyor. Ziraat Bankası, BOTAŞ, TPAO, PTT gibi şirketlerin yanında dün de THY ve Halkbank'ın bazı hisseleri fona geçti.

Halkbank, mega projelere verdiği destekle Türkiye'ye değer katıyor!

3. Havalimanı Yavuz Sultan Selim ile Osman Gazi Körfez Geçiş Projesi'ne kredi sağlayan Halkbank'ın Genel Müdürü Ali Fuat Taşkesenlioğlu "Mega projelere verdiğimiz destek ve teşviklerle Türkiye'ye değer katacağız" dedi.

Gayrimenkul Türkiye Dergisi, cephe çözümleri üreten aktörleri buluşturuyor!

Gayrimenkul Türkiye Dergisi, Yenilikçi Cephe Sistemleri Dosyası'yla sektörün farklı cephe çözümleri üreten aktörlerini Kasım-Aralık sayısında bir araya getiriyor.

SsangYong Türkiye'ye yatırım yapacak!

Türkiye'ye özel araba üreten Koreli SsanYong, yatırıma hazırlanıyor. Yunus Şahsuvaroğlu SsanYong'un Türkiye'yi yatırım yapılacak ülkeler arasında ilk sıraya aldığını söyledi..

halkbank üreten türkiye buluşmaları konya Haberi

halkbank üreten türkiye buluşmaları konya

Halkbank, 'Üreten Türkiye Buluşmaları'na start verdi. Halkbank, KOBİ'lere yönelik düzenlediği 'Üreten Türkiye Buluşmalarına 75'inci kuruluş yıl dönümde yeniden başladı. Konya'da Dedeman Otel'de sunuculuğunu Kadir Çöpdemir'in gerçekleştirdiği ilk buluşmaya Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan, ekonomist Deniz Gökçe, Konya Ticaret Odası Başkanı Selçuk Öztürk ve Konya Sanayi Odası Başkanı Memiş Kütükçü, yaklaşık 500 KOBİ temsilcisiyle panelde bir araya geldi. 


Kuruluşlarından bu yana KOBİ bankacılığında liderliği sürdürdüklerini belirten Halkbank Genel Müdürü Süleyman Aslan, "Bizi diğer bankalardan itibarımız ayırıyor. Halkbank'ta devletin yüzde 51'lik payı var. Uluslararası ölçekte ciddi itibar sahibiyiz. Bankacılık anlayışımızda verdiğimiz kredilerin etkin ve verimli kullanılmasını amaçlıyoruz. 

KOBİ'lerin danışmanı olarak hareket ediyoruz" dedi. Konya'da yeni şubeler açacaklarını vurgulayan Aslan, "Şu an Konya'da 10'u merkezde olmak üzere 21 şubemiz, 29 bin KOBİ müşterimiz var....