21 / 05 / 2024

halkbankasının arşıyakadaki binası kaça satıldı

halkbankasının arşıyakadaki binası kaça satıldı

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., İzmir Karşıyaka'daki binasını Punta Na Gayrimenkul A.Ş.' ne sattı. Binanın satış bedeli ise KDV dahil 21 milyon 240 bin TL olarak tahsil edildi...

Bakan Uraloğlu açıkladı! Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası yapımında son aşamaya gelindi...

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu Kayseri Havalimanı'nın yeni terminal binası ve apron çalışmaları ile ilgili açıklama yaptı. Uraloğlu "En kısa zamanda terminalimiz hizmete açılacak, yeni terminal binasıyla senelik 2,5 milyon olan yolcu kapasitesini 6 milyona çıkarıyoruz." dedi.

İZBAN'ın ana hizmet binası kaçak çıktı! 

Sayıştay tarafından İZBAN'ın ana hizmet binasının yapı ruhsatı olmadığı tespit edildi. İşte detaylar...

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın binası boşaltılıyor! Riskli raporu verildi!

Hazine ve Maliye Bakanlığı’nın Emek Mahallesi binasından çıkma kararı aldığı ifade edildi. Riskli raporu verildiği ve personele taşınma kararının sözlü olarak iletildiği iddia edildi.

Paranız varsa hemen alın! Çarşamba günü zamlanacak

Parası olan vatandaşların alması gereken bir ürün var çünkü çarşamba günü fiyatların zamlanabileceği değerlendiriliyor.

Arçelik’ten yeni ürün! YM 9242 probiyotik yoğurt makinesinin fiyatı açıklandı!

Arçelik, evinde yoğurt yapmak isteyenler için yoğurt makinesini üretti. Büyük ses getiren bu ürün Arçelik’in resmi internet sitesinde tanıtıldı.

Dolarda kıyamete son 2 gün! Doların çarşamba gün sonra göreceği rakam! Analistler peş peşe açıkladı! Acilen bakın!

Dolarda kıyamet için geri sayım resmen başlatıldı. Dolar sadece 2 gün sonra yani çarşamba günü tam bu kadar olacak! Acilen bakın, sonra pişman olmayın!..İşte bütün ayrıntılar...

Doların arşa çıkacağı tarih apaçık belli oldu! Dolar Kahini Selçuk Geçer resmen rakam verdi! Ateşiniz 42 derece olacak!

Döviz kurları, ekonomi gündeminde yer almaya devam ediyor. Euro rekor denemelerine devam ederken doların ne olacağı merak ediliyor.  Dolar Kahini Selçuk Geçer doların arşa çıkacağı tarihi resmen açıklayarak rakam verdi. Ateşiniz 42 derece olacak!

Yalın Arıtma Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi kuruldu!

Yalın Arıtma Teknolojileri Üretim Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Orkun Altuğ tarafından kuruldu.

Ayın ürünü Arçelik buzdolapları ne kadar? İşte Arçelik 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Kaliteli beyaz eşyanın adresi Arçelik’te ayın ürünü buzdolapları ne kadar? İşte Arçelik 6 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ayın ürünü Arçelik beyaz eşyalarında fiyatlar ne kadar? Arçelik 26 Eylül 2022 fiyat listesi..

Arçelik 10120 M çamaşır makinesi Eylül ayının ürünü seçilmiş oldu. Çok sevilen beyaz eşya markası Arçelik’in bulaşık makinesinin özellikleri saymakla bitmiyor. Sizde Arçelik çamaşır makinelerinin fiyatlarını merak ediyorsanız, haberimiz sizin için. İşte, Arçelik 26 Eylül 2022 fiyat listesi.. 

Dolar çarşamba günü bu kadar olacak! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, dövizciye ışınlanın!

Vatandaşlar, doların geleceği bir sonraki rakamı merak etmeye başladı. Herkesin yakından takip ettiği dolar için çarşamba gününe vurgu yapıldı. Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, dövizciye ışınlanın! İşte doların çarşamba göreceği rakam...

Merkez Bankası'nın İstanbul'daki binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek yapısı olacak

İstanbul Finans Merkezi yerleşkesi içinde yükselen Merkez Bankası binası Türkiye ve Avrupa'nın en yüksek binası olacak. Söz konu projenin tasarımını Ankara’daki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi ile Marmaris’teki Yazlık Konut'un mimarı olan Şefik Birkiye’nin şirketi VizzionArchitects gerçekleştirdi.

İTÜ ARI Teknokent binası mahkemelik oldu! Boğaz’ın silüetini bozmaktan yargılanacaklar!

Sabah yazarı Dilek Güngör, bugünkü yazısında İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ARI Teknokent binasının boğazın silüetini bozduğu için mahkemelik olduğunu belirtti.

halkbankasının arşıyakadaki binası kaça satıldı Haberi

halkbankasının arşıyakadaki binası kaça satıldı


Halk GYO tarafından yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin 03.12.2013 tarihli özel durum açıklaması ile satış kararı kamuya duyurulan İzmir Karşıyaka binamızın Punta Na Gayrimenkul A.Ş.' ne satışına ilişkin tapu devir işlemleri tamamlanmış olup, KDV dahil satış bedeli olan 21.240.000 TL tahsil edilmiştir. Şirketimiz, gerçekleştirilen bu satışla, gayrimenkulün UFRS'ye göre tutulan kayıtlarında yer alan 8.425.000.- TL maliyet değerine göre yaklaşık 9 milyon TL tutarında satış karı elde...