14 / 05 / 2024

halkbankasının şekerpınardaki merkezi

halkbankasının şekerpınardaki merkezi

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Kocaeli' nin Şekerpınar ilçesinde yapılacak olan bankacılık operasyon merkezi projesinin 1. kısmı için inşaat ruhsatını aldı. Proje 2 etap olarak inşa ediliyor...

Asya'nın yeni milyarderler başkenti 92 milyarderi ile Mumbai oldu! New York ve Londra ile yarışıyor!

Asya'nın yeni milyarderler başkenti belli oldu. Nikkei Asia basın kuruluşunun, merkezi Şanghay'da olan Hurun Araştırma Enstitisüne dayandırmış olduğu rapora Hindistan'ın Mumbai şehri toplamda 92 milyarderi ile Asya'nın yeni "zenginler başkenti" unvanına sahip oldu. 

Kadın modasına yön verecek yeni nesil bir alışveriş merkezi doğuyor: Sentez Mermer AVM Merter’de açılacak!

İstanbul Merter’de tekstil ve hazır giyim alanında hizmet verecek yeni bir alışveriş merkezi faaliyete geçecek. Mimar Şükrü Gürsoy tarafından tasarlanan ‘Sentez Mermer’ AVM, 24 bin metrekarelik büyüklüğü ile en kapsamlı yeni nesil kadın alışveriş merkezi olacağı belirtiliyor.

Merkez Bankası’ndan çalışanlara duyuru: Haziran-Eylül döneminde taşınılacak!

Merkez Bankası (TCMB) Cuma günü çalışanlarına yolladığı bir e-posta ile bankanın İstanbul Finans Merkezi’ne (İFM) Haziran-Eylül döneminde taşınılacağına dikkat çekti.

Silivri Değirmenköy Stadı sosyal tesise dönüşecek!

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Değirmenköy'de inşa edilen stadın yaşam merkezi olacak bir sosyal tesisine dönüşeceğini dile getirdi. 

Yılmaz Büyükerşen'den Eskişehir İnönü'deki arazi için açıklama! 

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı, Yılmaz Büyükerşen son günlerde sosyal medyada ortaya çıkan İnönü ilçesindeki Türk Hava Kurumu İnönü Eğitim Merkezi’nin arazisi ile ilgili açıklamalada bulundu. 

Servet GYO Çelik Törün Endüstri Merkezi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Servet GYO, portföyünde yer alan gayrimenkullerden Çelik Törün Endüstri Merkezi'ne ait 2020 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı. 

Meram Şükran Mahallesi'ndeki kentsel dönüşümde son durum ne?

Konya Meram Belediyesi tarafından Şükran Mahallesi'nde başlayan kentsel dönüşümde çalışmalar devam ediyor. Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, mahallenin kentsel dönüşümle cazibe merkezi haline geleceğini açıkladı.

Servet GYO Çelik Törün Endüstri Merkezi 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Servet Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Çelik Törün Endüstri Merkezi'ne ait değerleme raporlarını yayınladı...

İş dünyasının yeni çekim merkezi Vadistanbul Ofisleri oldu!

İstanbul’un yeni iş ve çekim merkezi olarak görünen Vadistanbul projesi 300 bin metrekarelik konforlu ve prestijli ofis alanlarıyla iş dünyasının da en önemli adreslerinden biri oldu.

Beşiktaş'ın alışveriş merkezi açıldı!

Süleyman Seba Kompleksi Beşiktaş Fulya Alışveriş Merkezi’nin açılışı,Beşiktaş Kulübü başkanı Fikret Orman'ın katılımıyla gerçekleşti…

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi 4 Mayıs'ta açılıyor!

MÜSİAD'ın yeni genel merkezi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla 4 Mayıs'ta açılacak. Kurumun yurtdışı teşkilatı MÜSİAD Global ve yurtiçi yapılanması da bundan sonra faaliyetlerine MÜSİAD Yerel olarak devam edecek.

İstanbul Havalimanı dünyanın yeni transfer merkezi olacak!

İstanbul Havalimanı'nın 7 Nisan tarihinden itibaren bütün tarifeli seferlere kapısını açmasıyla dünya havacılık tarihinde yeni bir dönem başlayacak.

Şanlıurfa Haliliye'ye kadın yaşam merkezi inşa ediliyor!

Şanlıurfa Haliliye Belediye Başkanı Fevzi Demirkol, kadınların sosyal hayata katılımlarını, çocukları ile aynı mekanda eğitim almalarını sağlayacak olan Çocuk ve Kadın Yaşam Merkezi ile Yaşlı Bakımevi inşaatında incelemeler yaptı.

halkbankasının şekerpınardaki merkezi Haberi

halkbankasının şekerpınardaki merkezi


Halk GYO' ndan yapılan açıklama şöyle:


Şirketimizin Kocaeli ili Şekerpınar ilçesinde yer alan 15.652 m2 lik arsası üzerinde yapılması planlanan bankacılık operasyon merkezi projesinin 1.kısmı için inşaat ruhsatı alınmıştır. İlgili proje 2 kısım  dahilinde inşa edilecek olup, inşaat ruhsatı alınan 1. kısma yapılacak inşaat büyüklüğü 9.131 m2...