14 / 05 / 2024

Halkın karar vermediği dönüşümü kabul edemem

Halkın karar vermediği dönüşümü kabul edemem

CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Av. Soner Çetin, Belediye Evleri sakinlerine "Dönüşümü birlikte yapma", öğrencilere de yurt açma sözü verdi. Çetin, "Halkın karar vermediği bir dönüşümü kabul etmem, öğrencileri yurtsuz bırakmam" diye konuştu...

1940 yılında hükümet fakir halkı ev sahibi yapmak için harekete geçmiş!

1940 yılında hükümet, fakir halkın ev sahibi olabilmesi için düğmeye basmış. Vatandaşları ev sahibi yapmak isteyen hükümet belli şartlar dahilinde fakir vatandaşların ev sahibi olmasına destek olmuş. İşte o haber...

Almanya'da ev sahipliği oranı düştü, altın alımları azaldı! Zengin ülkenin fakir halkı Almanlar paraları ne yapıyor?

Almanya'da konut krizi sorunu büyüyor. Konut ve kira fiyatlarının yüksek seviyelere ulaştığı Almanya'daki halkın ev sahipliği azalırken, altın gibi kıymetli varlıkların da alımlarında gerileme oldu. Peki Almanlar paraları ne yapıyor? 

Euro/TL'de yeni rekor! Yastık altında 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı

Merkez Bankası faiz kararı sonrası yükselişe geçen euro/TL kuru bugün yeni rekora imza attı. 1 eurosu bile olanlar hemen baksın! Euronun geleceği en yüksek rakam açıklandı.

Euroda yarın dananın kuyruğu kopuyor! Bankanın kararına kesin gözüyle bakılıyor! 1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Küresel piyasaların gözü bu hafta merkez bankalarına çevrildi. Bugün Fed, yarın ECB faiz kararını açıklayacak. Euro için Avrupa Merkez Bankası'nın kararına kesin gözüyle bakırken yarın euroda dananın kuyruğu kopacak.  1 eurosu bile olanlar hemen baksın!

Aile Bakanlığı’ndan mayıs ayı için 1.250 TL müjdesi! Hemen bakın, karar geldi!

Aile Bakanlığı'nın destek programlarına ilişkin birçok vatandaşın merak ettiği konular arasında, mayıs ayı içinde yapılacak ödemeler de yer almaktadır. Programın detayları aşağıda belirtilmiştir.

Avrupa Merkez Bankası Başkanı kararını verdi! Euro için rota oluşturuldu! Euro tam olarak böyle olacak

Avrupa Merkez Bankası (ECB) Başkanı Christine Lagarde Mart ayındaki faiz patikası için kararını verdi.  Euro için rota oluşturuldu! Euro tam olarak böyle olacak...

''Elimde sadece 1 euro var'' diyenler bile baksın! Euronun geleceği rakamlar peş peşe açıklandı

Fed'in 25 baz puanlık faiz kararından sonra dolar/TL, 18,80'den işlem görürken euro/TL kuru 20,74 TL'ye kadar yükselerek rekor tazeledi. Peki euro/TL yükselmeye devam edecek mi? ''Elimde sadece 1 euro var'' diyenler bile baksın! Euronun geleceği rakamlar peş peşe açıklandı!

Altının göreceği en yüksek rakam açıklandı! Bu rakamı görenlerin gözleri yuvalarından fırlayacak! Koşun hemen bakın!

Altın fiyatları Fed faiz kararından sonra dalgalanmaya başladı. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken uzmanlar tarafından altının göreceği en yüksek rakam açıklandı. Bu rakamı görenlerin gözleri yuvalarından fırlayacak! Koşun hemen bakın!

Altının 5 gün sonra izleyeceği rota! Analistler peş peşe açıkladı! Hemen bakıp, kuyumcuya koşun!

Merkez bankasının faiz kararının ardından piyasalarda yaşanan çalkantılı hal devam ederken; dolardan güç alan fiyatların ne olacağı merak ediliyor. Analistler peş peşe duyurdu. Altının 5 gün sonra izleyeceği rota belli oldu. 

Doların 10 gün sonra geleceği rakam! Analistler uyardı! Görmeyen kalmasın, acilen bakın!

Merkez bankasının faiz kararının etkisi piyasada hala gözlemlenirken analistler doların 10 gün sonra geleceği rakamı açıkladı. Dolar ve altın için yatırımın tam zamanı olduğunun altını tekrar tekrar çizen analistler vatandaşları uyardı. Peki, dolar 10 gün sonra kaç TL olacak?

Doların 8 gün sonra geleceği rakam açıklandı! Analistlerden kritik uyarı geldi! Hemen bakıp dövizciye koşun!

Merkez bankasının aldığı sürpriz faiz kararı piyasalarda bütün dengeleri alt üst etti. Dolar ve altın piyasasında hareketlilik dinmiyor. Bir yukarı bir aşağı derken yatırımcılar ne yapacağını şaşırdı. Analistler ise doların 8 gün sonra geleceği rakamı açıkladı.

Doların 10 gün sonra geleceği rakam açıklandı! Bakmadan sakın uyumayın

Merkez Bankası tarafından verilen faiz kararının ardından doların ne kadar olacağı merakla beklenmeye başladı. Analistler, doların 10 gün sonra geleceği seviye hakkında dikkat çeken değerlendirmelerde bulundu.

Doların 13 gün sonra geleceği rakamı açıklayan analistlerden sert uyarı: Zengin olmak isteyen baksın

Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesinde analistler tarafından da dolarla ilgili yorumlar gerçekleştirilmeye devam ediliyor. Analistler, kendilerine göre doların 13 gün sonra geleceği seviyeyi açıkladı.

Halkın karar vermediği dönüşümü kabul edemem Haberi

Halkın karar vermediği dönüşümü kabul edemem

CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Av. Soner Çetin, Belediye Evleri sakinlerine "Dönüşümü birlikte yapma", öğrencilere de yurt açma sözü verdi. Çetin, "Halkın karar vermediği bir dönüşümü kabul etmem, öğrencileri yurtsuz bırakmam" diye konuştu. 


KARAYALÇIN'IN YANINDA SÖZ CHP 


Çukurova Belediye Başkan adayı Av. Soner Çetin'in önceki akşamki programına CHP PM üyesi ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın da eşlik etti. Çukurova Belediyesi'nde düzenlenen toplantıda partililere ve Belediye Evleri'nden gelen vatandaşlara hitap eden Çukurova Belediye Başkan adayı Soner Çetin, "Kentsel dönüşüm ve yenileşme çalışmaları konusunda bir efsane olan sayın Murat Karayalçın'ın yanında söz veriyorum: Belediye Evleri'ndeki yenileşme halkın rızası alınarak gerçekleşecek, rahat olun" dedi. 


KENT KONSEYİNE ÖZEL BİNA 


Halen Çukurova Belediye binası içinde bir ofisi kullanan Kent Konseyi için özel bir bina yapma sözünü...