28 / 04 / 2024

Soner Çetin: Halkın karar vermediği dönüşümü kabul edemem!

Soner Çetin: Halkın karar vermediği dönüşümü kabul edemem!

CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Av. Soner Çetin, Belediye Evleri sakinlerine "Dönüşümü birlikte yapma", öğrencilere de yurt açma sözü verdi. Çetin, "Halkın karar vermediği bir dönüşümü kabul etmem, öğrencileri yurtsuz bırakmam" diye konuştu...



CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Av. Soner Çetin, Belediye Evleri sakinlerine "Dönüşümü birlikte yapma", öğrencilere de yurt açma sözü verdi. Çetin, "Halkın karar vermediği bir dönüşümü kabul etmem, öğrencileri yurtsuz bırakmam" diye konuştu. 


KARAYALÇIN'IN YANINDA SÖZ CHP 


Çukurova Belediye Başkan adayı Av. Soner Çetin'in önceki akşamki programına CHP PM üyesi ve eski SHP Genel Başkanı Murat Karayalçın da eşlik etti. Çukurova Belediyesi'nde düzenlenen toplantıda partililere ve Belediye Evleri'nden gelen vatandaşlara hitap eden Çukurova Belediye Başkan adayı Soner Çetin, "Kentsel dönüşüm ve yenileşme çalışmaları konusunda bir efsane olan sayın Murat Karayalçın'ın yanında söz veriyorum: Belediye Evleri'ndeki yenileşme halkın rızası alınarak gerçekleşecek, rahat olun" dedi. 


KENT KONSEYİNE ÖZEL BİNA 


Halen Çukurova Belediye binası içinde bir ofisi kullanan Kent Konseyi için özel bir bina yapma sözünü de veren CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Çetin, şöyle devam etti: Mahalle Birimlerinden oluşan Kent Konseyi halkın her kesiminin temsil edileceği bir büyük oluşum olacak. Konseyden alınan kararları belediye olarak önemle planladığımız çalışmayı da halkın oluru, rızası, talebi ve hiç kimsenin mülkiyet hakkını zedelemeden gerçekleştireceğiz; çünkü biz sosyal demokratız. 



ÖĞRENCİLERE MODERN YURT


 CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun özellikle üniversite öğrencileri için yurt yapılması yönünde kararlı bir yaklaşım sergilediğini hatırlatan CHP Çukurova Belediye Başkan adayı Soner Çetin, "Ne yapıp edip bir formül üreteceğiz ve özellikle de ihtiyacı olan üniversite öğrencilerine yasal altyapısını da hazırlayarak modern bir yurt yapacağız" diye konuştu. CHP Çukurova İlçe Başkanı Haşmet Biçer'in ardından kürsüye gelen CHP PM üyesi Murat Karayalçın büyük ilgiyle izlenen bir konferans verdi, ardından Seçim Merkezini ziyaret etti. 


Adana Çukurova Press


Geri Dön