29 / 04 / 2024

Haluk Bilican

Haluk Bilican

Hempa Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Haluk Bilican Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de Esenyurt, Fatih Mahallesi'nde kuruldu.

Hempa Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hempa Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Haluk Bilican tarafından 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 20 Ağustos 2013 tarihinde Bakırköy, Ataköy 9-10 Kısım'da kuruldu

Kandilli Rasathanesi Müdürü Haluk Özener'den deprem açıklaması!

Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof.Dr. Haluk Özener, Türkiye'de günde ortalama 3 ile 3.9 büyüklüğünde bir depremin olduğunu söyledi...

Evini satmak isteyen Rabia Naz'ın babasına Haluk Levent yardım eli!

Giresun'da vefat eden Rabia Naz'ın babası Şaban Vatan, maddi imkansızlık dolayısı ile evini satışa çıkardığını açıkladı. Vatan'a ünlü şarkıcı Haluk Levent destek verdi...

İnşaat Mühendisi Haluk Buldurur vefat etti!   

İnşaat Mühendisi Haluk Buldurur hayata gözlerini yumdu. Ailesi taziye ilanı yayınladı. 

Haluk Kalyoncu ve Yelda Demirören evlendi!

Yelda Demirören ve Haluk Kalyoncu, Çırağan Sarayı’nda muhteşem bir düğünle evlendi. Çiftin nikah şahitliğini Başkan Recep Tayyip Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan yaptı. 

Haluk Özener: Marmara'daki 10 il depremden etkilenebilir!

Deprem haftası nedeniyle açıklamalarda bulunan Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Haluk Özener, Türkiye'de 1985-2018 yılları arasında 255 bin 254 deprem olduğunu söyledi.

Haluk Hasanoğlu: Yabancıya konut satışı hız kesmiyor!

Hasanoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Haluk Hasanoğlu, Türkiye İstatistik Kurumu tarafından açıklanan konut satış rakamlarını değerlendirdi...

Haluk Arslan: Elazığ'ın imar sorunu çözülecek!

Elazığ’ın sorunları ve çözüm yolları ile ilgili açıklamalarda bulunan Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Haluk Arslan, ''31 Mart Elazığ için mevcut gidişatın son bulacağı bir milat olacak'' diye konuştu.

Haluk Hasanoğlu: 2019 gayrimenkulde yatırım yılı olacak!

Hasanoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Haluk Hasanoğlu, inşaat ve gayrimenkul sektörüne ilişkin önemli açıklamalarda bulundu. Hasanoğlu, 2019'un sektör açısından yatırım yılı olacağını söyledi.

Armada Vip Taşımacılık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Armada Vip Taşımacılık Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Kenan Aydemir ve Haluk Bilican ortaklığında kuruldu. 

Haluk Kayabaşı: Yurtdışında da büyümek istiyoruz!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı ile grubun önümüzdeki döneme ilişkin stratejilerini paylaştı. Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını söyledi. 

Trabzon Haluk Ulusoy Tesisleri'ne yeni saha inşa edilecek!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor yönetiminin talebi doğrultusunda Haluk Ulusoy Tesisleri’nin olduğu alana saha inşa edecek.

Haluk Kayabaşı: Doğu Avrupa'da tesis satın alacağız!

Kibar Holding CEO'su Haluk Kayabaşı, Doğu Avrupa'da tesis satın almak için araştırma yaptıklarını, ABD'de ise alüminyum tesisi kurmayı planladıklarını söyledi...

Haluk Okutur Londra'da Kernel And Roast mağazasını açacak!

'Simit Sarayı' markasının temelini atan isim olan İş insanı Haluk Okutur,  Ekim ayında İngiltere'nin başkenti Londra'da "Kernel And Roast" adında üst segmente hitap eden bir mağaza açmaya hazırlanıyor..

Haluk Bilican Haberi

Haluk Bilican
Hempa Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi, Haluk Bilican Şube Müdürlüğü'nde 50 bin TL'lik sermaye ile 24 Eylül'de kuruldu. 


Hempa Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi iş konusu; Her türlü inşaat taahhüt işleri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak, bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak, gayrimenkul alım, satım aracılık hizmetleri ve ana sözleşmede yazan diğer işler. 


Hempa Enerji İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi adres: Esenyurt, Fatih Mahallesi, Doğan Araslı Caddesi,...