15 / 05 / 2024

Haluk Bürümcekçi kimdir

Haluk Bürümcekçi kimdir

Yıllıklandırılmış bazda cari işlemler açığı 2013 yılı eylül ayından beri ilk kez 60 milyar doların altına gerileyerek son 6 ayın en düşük seviyesinde gerçekleşti. 2013 Eylül'de yıllıklandırılmış bazda cari açık 59,3 milyar düzeyinde gerçekleşmişti

Yatırım için ev alanlar pişman oldu! Türkiye'de konut piyasasında sıkıntı büyük!

Konut piyasasında yaşanan yükseliş sonrasında yatırım için ev alanlara kötü haber geldi. Bu süreç daha önceki senelerde görülmemiş bir süreç olarak karşımıza çıkıyor. Ev alan vatandaşların ellerinde kaldı ve resmen bu yatırımlar pul olmuş durumda. 

Deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlendi!

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır yaptığı açıklamada deprem bölgesindeki yatırımlar için 479 teşvik belgesi düzenlediklerine değinerek, bu teşvik belgelerinde öngörülen toplam yatırım tutarının 61 milyar lira olduğunu söyledi.

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı! 2 bin yeni konut geliyor!

BOSS4 İnşaat 4 milyar TL'lik yatırım için düğmeye bastı. Bu kapsamda 2 bin yeni konut inşa edilecek.  Söz konusu konutlar Maltepe, Zeytinburnu, Bahçeşehir ve Büyükçekmece Kumburgaz'da yükselecek.

İbrahim Ekşi kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu ? Kaç yaşında

İdealist Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ekşi kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. İbrahim Ekşi daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  İbrahim Ekşi'nin eğitim hayatı nasıldı?

Cansel Turgut Yazıcı: Konut, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmeli!

Kirada oturan vatandaşların oranı her geçen gün artarken insanların bütçelerinden en büyük payı barınmaya ayırdıklarını vurgulayan EVA Gayrimenkul Değerleme Genel Müdürü Cansel Turgut Yazıcı, konutun, kurumsal yatırımcı için cazip hale getirilmesi gerektiğini söyledi.

Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı?

Türk iş adamı ve Vakıf GYO (Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı) Yönetim Kurulu Üyesi olan Rıfat Demirbaş kimdir? Kariyerine ne zaman başladı? İşte ayrıntılar...

Ahmet Reşat Görür ne iş yapıyor? Ahmet Reşat Görür nereden mezun oldu?

Ahmet Reşat Görür kimdir Ahmet Reşat Görür mesleği nedir? Ahmet Reşat Görür eğitimi nedir, hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Deprem bölgesindeki oteller için finans desteği verilecek!

Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, deprem bölgesindeki oteller için bakanlık olarak özel bir çalışma başlattıklarını ve finansman desteği vereceklerini belirtti. İşte detaylar...

Ferit Bülent Eczacıbaşı Kimdir?

Ferit Bülent Eczacıbaşı kimdir? Ferit Bülent Eczacıbaşı’nın mesleği nedir? Ferit Bülent Eczacıbaşı hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Rıdvan Özer  kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Aksa jeneratör Satış ve Kiralama Genel Müdürü Rıdvan Özer kimdir? Rıdvan Özer  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Rıdvan Özer Ne iş yapar? Rıdvan Özer  Nereli?  İşte Rıdvan Özer 'in hayatına dair merak edilenler.

Yatırımcı için iddialı tahmin! O yatırımın bu sene yıldızı parlayacak, yüzde 9 ila 46 arasında kazandıracak!

Hem Türkiye hem de dünya genelinde büyük belirsizliklerin yaşandığı bu dönemde, yatırımcı birikimini nereye yatıracağını araştırıyor. Peki finansal yatırımcı için en karlı araçlar bu sene hangisi olacak? Borsa, altın, tahvil ve diğerleri mi? Ancak dünyanın en büyük bankalarından biri bunların dışınd

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul'ün kısmi bölünme işlemi tescil edildi!

Servet GYO'nun iştiraki Güney İstanbul Gayrimenkul Yatırım ve İşletme A.Ş.'nin 15 Eylül 2022 Tarihli Mali Tabloları ile İstanbul Ticaret Sicil Müdürlüğü'ne yapmış olduğu "Kısmi Bölünme" işlemi tescil edildi. İşte ayrıntılar...

Bütün bankalar müşterilerini uyardı! ATM’den para çekerken dolandırılmamak için bunlara dikkat edin!

Bütün gün işlem yapmak için bankalarda sıra beklemek istemeyen vatandaşlar, işlemlerini daha kolay ve daha hızlı bir şekilde ATM’ler üzerinden yapmayı tercih ediyor. Ancak bankalardan vatandaşlara uyarı geldi. ATM’den para çekerken dolandırılmamak için dikkat edilmesi gereken kritik noktalar var.

Haluk Bürümcekçi kimdir Haberi

Haluk Bürümcekçi kimdir


Yıllıklandırılmış bazda cari işlemler açığı 2013 yılı eylül ayından beri ilk kez 60 milyar doların altına gerileyerek son 6 ayın en düşük seviyesinde gerçekleşti. 2013 yılı eylül ayında yıllıklandırılmış bazda cari açık 59,3 milyar düzeyinde gerçekleşmişti.


Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB) tarafından açıklanan verilere göre, mart ayında cari açık geçen yılın aynı ayına göre 2,5 milyar dolar azalarak 5,6 milyar dolardan 3,2 milyar dolara düşerken yıllıklandırılmış bazda cari işlemler açığı eylül 2013'ten beri ilk kez 60 milyar doların altına gerileyerek son 6 ayın en düşük seviyesinde gerçekleşti. Mart ayında yıllıklandırılmış bazda cari işlemler açığı 59 milyar 970 milyon dolar oldu.


Ekonomistler, mart ayında cari açıkta gözlenen düşüşte iç talepte görülen daralma, Avro Bölgesi'ndeki toparlanmanın ihracata yansıması ve altın ticaretinin pozitife dönmesinin...