26 / 07 / 2024

Haluk Pekşen tbmm metro kanunu

Haluk Pekşen tbmm metro kanunu

CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, dolmuş duruklarında yağmur altında bekleyen insanların durumuna tepki gösterdi. Pekşen, 1 Kasım'dan sonra TBMM'ne Metro Kanun teklifi vereceğini söyledi.

Ünlü ekonomist Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi en cazip yatırım aracını açıkladı!

Piyasalar Merkez Bankası'nın açıklayacağı faiz kararına kilitlenmişken pek çok yatırımcı da hangi yatırım aracını tercih etmesi gerektiğini merak ediyor. Peki Merkez Bankası'nın faiz kararı öncesi en cazip yatırım aracı hangisi?

En düşük emekli aylığına zamda son dakika! Genel Kurul'a geliyor!

TBMM Genel Kurulu'na bu hafta milyonlarca kişiyi yakından ilgilendiren en düşük emekli aylığının 12 bin 500 Türk Lirası olmasını da içeren vergi ve sosyal güvenlik alanına ilişkin kanun teklifi gelecek.

En düşük emekli aylığına zam teklifi kabul edildi! Maaş farkları ne zaman yatacak?

Milyonlarca kişinin merakla beklediği en düşük emekli aylığının artırılmasına ilişkin madde, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonunda kabul edildi. Buna göre, en düşük emekli maaşı 12 bin 500 Türk Lirası olacak. Peki maaş farkları ne zaman yatacak?

Mevduat faizleri şaşırttı! En yüksek oranı işte bu banka veriyor! 

Yastık altında parası olan pek çok kişi mevduat faizlerinin ne kadar olduğunu merak ederken, en yüksek faizi veren banka da araştırılıyor. Peki 500 bin TL için 32 günlük faiz oranı ne kadar? 

Altın, dolar, konut, borsa, bitcoin: 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Bu yılın ilk 6 ayında döviz ve konut yatırımcısı için işler pek de iyi gitmezken yüzde 53'lük kazanç sağlayan yatırımlar da dikkat çekti. Peki 2024 yılının ilk 6 ayında en çok hangi yatırım aracı kazandırdı?

Emekli ve memur maaşı hesaplama tablosu Temmuz 2024! En düşük maaşlar ne kadar olacak? 

Pek çok kişi emekli ve memur maaşları ile ilgili araştırmalar yaparken, en düşük maaşlar için de hesaplamalar yapıldı. Peki en düşük emekli ve memur maaşı ne kadar olacak? İşte emekli ve memur maaşı hesaplama tablosu Temmuz 2024...

Bankaların 32 günlük faizi tek tek hesaplandı! En yüksek faiz hangi bankada? Garanti, ING, QNB, İş...

Bankaların mevduat faizi pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki en yüksek faizi hangi banka veriyor? İşte banka banka o oranlar...

Mevduat faizleri düşüyor! En iyi oranı veren banka bile yüzde 55 faiz veriyor!

Yastık altında parası olan pek çok kişi tarafından yakından takip edilen mevduat faizlerinde düşüş başladı. En iyi oran veren bankanın bile faiz oranı yüzde 55'e indi.

Yatırımcılar dikkat! İşte en fazla temettü veren 11 şirket!

Borsa İstanbul'da sert rüzgarlar eserken temettü veren şirketler de pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. İşte en fazla temettü veren 11 şirket...

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Konut fiyat artışı geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrediyor!

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği pek çok kişi tarafından merak edilirken, TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara yaptığı paylaşımda konut fiyat artışının öngördüğümüz gibi geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrettiğini belirtti.

Yılbaşından bu yana en fazla getiri sağlayan 19 yatırım fonu!

Seçimlere artık sayılı günlerin kaldığı şu dönemde yatırım enstrümanları ile ilgili gelişmeler de pek çok kişi tarafından merak edilirken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden yılbaşından bu yana en fazla getiri sağlayan 19 yatırım fonunu açıkladı...

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

Haluk Pekşen tbmm metro kanunu Haberi

Haluk Pekşen tbmm metro kanunu

CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, dolmuş duruklarında yağmur altında bekleyen insanların durumuna tepki gösterdi. 


Trabzon'un sahipsiz olmadığını belirten Pekşen, 1 Kasım'dan sonra TBMM'ne Metro Kanun teklifi vereceğini söyledi. CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, Trabzon Şehir Merkezi'nde dolmuş duruklarında yağmur altında bekleyen vatandaşların durumuna tepki gösterdi. 

Kahramanmaraş Caddesi'nde seyir halindeyken bulunduğu araçtan inerek dolmuş duruklarında yağmur altında bekleyen vatandaşların yanma giden Pekşen, "Dünya kenti Trabzon'a böyle bir tablo yakışmıyor. Ulaşacağınız yerlere araç bulmakta zorlanıyorsunuz bir de yağmur altında bekliyorsunuz. tnsan bu durakların üzerlerini kapatır. 


Trabzon insanına bu tabloyu laik görenlerin yakasına bırakmayacağım "dedi. Pekşen, Trabzon Şehri'nin sahipsiz olmadığını belirterek, "TBMM'nde bu şehrin sesi olacağım. Şehrin sorunlarına hâkim birisiyim. Bu şehri yönetenler bayrak ve tabela asmakla meşgul. Bunan sessiz kalmaym burası dünya...