05 / 05 / 2024

Haluk Pekşen tbmm

Haluk Pekşen tbmm

CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, dolmuş duruklarında yağmur altında bekleyen insanların durumuna tepki gösterdi. Pekşen, 1 Kasım'dan sonra TBMM'ne Metro Kanun teklifi vereceğini söyledi.

En çok iş ilanı veren sektörler belli oldu! Yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti!

2024 yılının ilk çeyreğinde pek çok sektörde iş ilanlarında artış görüldü. En fazla iş ilanı yayınlanan sektörler tek tek açıklanırken, yapı sektöründe başı mimarlık, inşaat ve şantiye çekti...

Konut fiyat artışı geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrediyor!

Konutta fiyatların nasıl bir seyir izleyeceği pek çok kişi tarafından merak edilirken, TCMB eski başekonomisti Prof. Dr. Ali Hakan Kara yaptığı paylaşımda konut fiyat artışının öngördüğümüz gibi geçen yılın ortalarından beri enflasyonun altında seyrettiğini belirtti.

Yılbaşından bu yana en fazla getiri sağlayan 19 yatırım fonu!

Seçimlere artık sayılı günlerin kaldığı şu dönemde yatırım enstrümanları ile ilgili gelişmeler de pek çok kişi tarafından merak edilirken, Borsa Temel Analisti Tardu Barlas resmi sosyal medya hesabı üzerinden yılbaşından bu yana en fazla getiri sağlayan 19 yatırım fonunu açıkladı...

Borcu olanlar Yapı Kredi, Akbank, Garanti ve İş Bankası'nın kapısını tıklattı! Mart 2024'te en düşük faiz hangi bankada?

Altın, dolar ve Euro'da rekor üstüne rekor gelirken, bankaların kredi faiz oranları da pek çok kişi tarafından merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki bankların kredi faiz oranlarında son durum ne? En düşük faizi hangi banka veriyor? 

Yastık altında parası olup da faize yatırmak isteyenler dikkat! 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Yastık altında parası olan pek çok kişi mevduat faizleri ile ilgili araştırmalar yapıyor. Peki 1 milyon TL için en yüksek faizi hangi banka veriyor? 

Avrupa'da kiraların en yüksek olduğu şehir Amsterdam oldu!

Pek çok yatırımcı tarafından merakla beklenen Uluslararası kira fiyat endeksi raporuna göre Avrupa’nın en pahalı şehri belli oldu. Söz konusu rapora göre en pahalı şehir konutların ortalama 2 bin 200 Euro kiraya verildiği Amsterdam oldu.

Altın mı, dolar mı, borsa mı? En çok kazandıran hangisi oldu?

Altın mı, dolar mı, borsa mı? En çok hangisinin kazandırdığı pek çok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Ocak 2010’da altın, dolar, Bim Mağazaları, Ege Endüstri ve Turkcell’e yatırılan 100 bin TL ne kadar oldu? İşte şaşırtan yanıt...

TBMM’den geçen kentsel dönüşüm düzenlemesi ne içeriyor?

Türkiye'de kentsel dönüşüm çalışmaları hızlandırıldı. Bu kapsamda Ak Parti tarafından hazırlanan Kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi, TBMM Genel Kurulu’nda kabul edilerek yasalaştı.

2024 Ocak emekli zammında son dakika! Yeni yılda en düşük emekli maaşı kaç TL olacak?

Yılbaşına iki ay kala emekli maaşlarındaki son durum da pek çok kişinin gündeminde yer alıyor. Peki yeni yılda en düşük emekli maaşı kaç TL olacak?

Eski Bakan Kurum açıkladı! Türkiye’nin en büyük konut seferberliği başladı!

18’inci GYODER Gayrimenkul Zirvesi'ne katılan TBMM Çevre Komisyonu Başkanı Murat Kurum "Depremle mücadelenin tek yolu; Kentsel Dönüşümdür" dedi. Kurum, Türkiye’nin en büyük konut seferberliğini başlattıklarını paylaştı.

SSK ve Bağkur emeklisine zam müjdesi! En düşük emekli maaşı 10 bin 350 TL'ye mi yükselecek? Kulislerde ne konuşuluyor? 

Emekli maaşlarının iyileştirilmesine ilişkin çalışmalar start aldı. Emekli maaşı zammı çalışmaları, TBMM'nin açılmasıyla birlikte başlayacak. Peki, En düşük emekli maaşı 10 bin 350 TL'ye mi yükselecek? İşte detaylar...

Geçen yıl altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı! Hemen bakın!

Geçen sene yatırımcılarına altından fazla kazandıran gümüş fiyatlarının ne kadar olacağı pek çok kişi tarafından merak ediliyor ve araştırılıyor. Gümüş fiyatlarının geleceği rakam tek tek açıklandı... Hemen bakın...

En düşük emekli maaşında son dakika! Ek zam için son tahminler tek tek açıklandı! Emekliler acil bakın!

En düşük emekli maaşı 2023 zammı ile ilgili son dakika gelişmeleri pek çok kişi tarafından yakından takip ediliyor. Ek zam için son tahminler tek tek açıklandı... Emekliler acil bakın...

Haluk Pekşen tbmm Haberi

Haluk Pekşen tbmm

CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, dolmuş duruklarında yağmur altında bekleyen insanların durumuna tepki gösterdi. 


Trabzon'un sahipsiz olmadığını belirten Pekşen, 1 Kasım'dan sonra TBMM'ne Metro Kanun teklifi vereceğini söyledi. CHP Trabzon Milletvekili Avukat Haluk Pekşen, Trabzon Şehir Merkezi'nde dolmuş duruklarında yağmur altında bekleyen vatandaşların durumuna tepki gösterdi. 

Kahramanmaraş Caddesi'nde seyir halindeyken bulunduğu araçtan inerek dolmuş duruklarında yağmur altında bekleyen vatandaşların yanma giden Pekşen, "Dünya kenti Trabzon'a böyle bir tablo yakışmıyor. Ulaşacağınız yerlere araç bulmakta zorlanıyorsunuz bir de yağmur altında bekliyorsunuz. tnsan bu durakların üzerlerini kapatır. 


Trabzon insanına bu tabloyu laik görenlerin yakasına bırakmayacağım "dedi. Pekşen, Trabzon Şehri'nin sahipsiz olmadığını belirterek, "TBMM'nde bu şehrin sesi olacağım. Şehrin sorunlarına hâkim birisiyim. Bu şehri yönetenler bayrak ve tabela asmakla meşgul. Bunan sessiz kalmaym burası dünya...