16 / 05 / 2024

Haluk Sur sanayi inşaat

Haluk Sur sanayi inşaat

Haluk Sur, inşaat sektörünü değersizleştirmenin, 200’den fazla sanayi sektörünü görmezden gelmek anlamına geleceğini vurguladı.

Sur Tatil Evleri GYO halka arz oluyor!

Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sur Tatil Evleri Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) AŞ, Mega Metal Sanayi ve Ticaret AŞ ve Kuzey Boru AŞ'nin halka arzını onayladı.

Yabancılar kentsel dönüşümü yakından takip ediyor!

Kentsel Dönüşüm Vakfı Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. Sur, kentsel dönüşüme yabancıların da ilgisinin yoğun olduğunu söyledi.

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Yeni Sur Kule Vinç İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Yusuf Suat Şahin tarafından kuruldu.

“Deprem, rant kapısı olmaktan çıkarılsın” dedi, 10 il için özel fon çağrısı yaptı!

Yaşanan büyük deprem felaketinin ardından çok önemli bir çağrı geldi. Depremin rant kapısı değil, beka sorunu olduğunu Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı Başkanı Haluk Sur, depremin vurduğu 10 ile özel gayrimenkul yatırım fonu kurulması için çağrı yaptı. İşte detaylar…

Edya Teknik Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Edya Teknik Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi bugün Arnavutköy'de Lütfü Haluk Bayraktar tarafından kuruldu.

Koç Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koç Dizayn Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Güngören’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Koç tarafından kuruldu.

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi açıldı!

Dinçka Uluslararası Zıraat İnşaat Tekstil Nakliye Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Ferhatpaşa Şubesi Maltepe’de 1 milyon TL yatırım bedeli ile Haluk Dinç tarafından açıldı.

Osmanlı Sanayi Ürünleri Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi açıldı!

Osmanlı Sanayi Ürünleri Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe Şubesi 250 bin TL bedelle Mehmet Haluk Özmen tarafından açıldı.

Hts Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hts Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Haluk Yıldırım ve Sedat Polat ortaklığında kuruldu.

Diyarbakır Sur'da ticari alanların satılmasına tepki!

Diyarbakır Ticaret ve Sanayi Odası, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği ve Diyarbakır Ticaret Borsası yazılı bir açıklamada bulunarak, Sur'daki ticari alanların tek tek ihale ile satılması halinde kısa sürede atıl duruma düşeceklerini ifade etti.

Sur Zemin Sistemleri Kent Mobilyaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sur Zemin Sistemleri Kent Mobilyaları Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Esat Oğuz tarafından kuruldu.

Kentsel dönüşüm için acele edilmeli!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirerek kentsel dönüşüm için acele edilmesi gerektiğini dile getirdi. 

Yeni teşviklerle kentsel dönüşüm hızlanacak!

Kentsel Dönüşüm ve Şehircilik Vakfı (KENTSEV) Başkanı Haluk Sur, kentsel dönüşümde şubat ayında iki önemli karara imza atıldığını hatırlatarak, getirilen yeni teşviklerle kentsel dönüşümün hız kazanacağını söyledi. 

Haluk Sur sanayi inşaat Haberi

Haluk Sur sanayi inşaat

GYODER İcra Kurulu Üyesi Haluk Sur, Türkiye ekonomisinin inşaata dayalı olduğu ve sanayi üretimine ağırlık verilmesi gerektiği tartışmasını ‘yersiz’bularak inşaat ve sanayi sektörünün birlikte hareket eden ve birbirini besleyen sektörler olduğunu vurguladı. Sur, “ İnşaat malzemeleri sanayindeki ihracat rakamı 10 yıl öncesinde yaklaşık 3-4 milyar dolar seviyesinde iken bugün20 – 25 milyar dolar mertebesine ulaşmış ve Türkiye ihracatının önemli lokomotiflerinden birisi olmuştur.” dedi. 


Türkiye’nin, ekonomide son 10 yıldır ortalama yüzde 5.5 büyüme ile GSMH’nın 3 kat artmasını inşaat sektörüne borçlu olduğunu belirten Haluk Sur, inşaat sektörünü değersizleştirmenin, 200’den fazla sanayi sektörünü görmezden gelmek anlamına geleceğini vurguladı. Haluk Sur, “İnşaat sektörü yalnız başına bina ya da altyapı tesislerini yapmakla kalmıyor. Birbirinden farklı 200’den fazla sanayi sektörünü, ana, yan ve alt sektörü...