15 / 05 / 2024

Hamamönü Kentsel Tasarım ve Sağlıklaştırma destinasyonu

Hamamönü Kentsel Tasarım ve Sağlıklaştırma destinasyonu

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Avrupa-komisyonu Avrupa Komisyonu ile birlikte yürüttüğü Avrupalı Seçkin Destinasyonlar (EDEN) Projesi’ne başvurarak Avrupa’nın tanıtım ağına dahil olan tarihi Hamamönü bir kez daha ulusal basına tanıtıldı.

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Batu Kepekçioğlu Mimarlık Peyzaj Kentsel Tasarım Planlama Hizmetleri Limited Şirketi bugün Maltepe'de Mustafa Batu Kepekcioğlu tarafından kuruldu.

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi kuruldu!

Lupa Peyzaj Ve Kentsel Tasarım Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Diler Çiftçi ve Nihan Balkan ortaklığında kuruldu.

İklim değişikliği ile mücadelede kentsel tasarım büyük önem taşıyor!

Yeditepe Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Bengi Korgavuş, kentsel tasarımın doğru yapılması ile iklim değişikliğinin yaratacağı zararlarının önüne geçilebileceğini dile getirdi. 

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Umay Mimari Mühendislik Proje İnşaat Kentsel Tasarım Taahhüt Dek. Ve Dan.Hiz.Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler’de 15 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Akar, Umut İpek, Yunus Altay Türköz tarafından kuruldu.

Meram 'Kentsel Tasarım Projeleri' için pilot bölge seçildi!

Konya'nın en gözde ilçesi Meram, 'Kentsel Tasarım Rehberleri Uygulama Projeleri' için pilot bölge seçildi.

Ergün Turan: Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planlıyoruz!

Fatih Belediye Başkanı Ergün Turan yaptığı açıklamada, Fatih'te kentsel tasarım ölçeğinde yeni işler planladıklarını söyledi.

Bakırköy Meydanı Kentsel Tasarım Proje Yarışması sonuçlandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin, kamusal alanların erişilebilir ve güvenli yerler olması amacıyla Mart ayında gerçekleştirdiği “Bakırköy Cumhuriyet (Özgürlük) Meydanı Kentsel Tasarım Yarışması” sonuçlandı.

2. Kentsel Tasarım Sempozyumu başladı!

“İstanbul” konusuyla başlatılan Kentsel Tasarım Sempozyumu, Beşiktaş Mustafa Kemal Merkezi’nde düzenleniyor. Sempozyum iki gün boyunca devam edecek.

Kars’ın koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapılacak!

Kars Özel İdaresi Genel Sekreterliği tarafından Kars merkezde koruma amaçlı imar planı ve kentsel tasarım projesi yapım işi için danışmanlık hizmeti alınacak.

5 soruda kentsel tasarım projesi!

6306 Sayılı Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi Hakkındaki Kanun ve Uygulama Yönetmeliğinde belirlenen uygulama alanlarında hazırlanan kentsel tasarım projeleriyle ilgili merak edilenler sizler için araştırıldı...

Bartın Belediyesi'ne kentsel tasarım ödülü!

Bartın Belediyesi Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri'nde, Kentsel Tasarım Ödülü’nün sahibi oldu.

Seydişehir'de kentsel tasarım projesi hayata geçiriliyor!

Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal, Kentsel Tasarım Projesi ile ilçede kamulaştırmaların tamamlandığını söyledi.

Jevvi Plan Kentsel Tasarım Anonim Şirketi kuruldu!

Jevvi Plan Kentsel Tasarım Anonim Şirketi bugün Başakşehir'de 50 bin TL sermaye bedeli ile İbrahim Hulusi Aksoy tarafından kuruldu.

Hamamönü Kentsel Tasarım ve Sağlıklaştırma destinasyonu Haberi

Hamamönü Kentsel Tasarım ve Sağlıklaştırma destinasyonu

Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Avrupa-komisyonu Avrupa Komisyonu ile birlikte yürüttüğü Avrupalı Seçkin Destinasyonlar (EDEN) Projesi’ne başvurarak Avrupa’nın tanıtım ağına dahil olan tarihi Hamamönü bir kez daha ulusal basına tanıtıldı.


Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın Avrupa Komisyonu ile birlikte yürüttüğü EDEN Projesi’ne başvuruda bulunan Altındağ Belediyesi’nin Hamamönü destinasyonu, 2011 yılında Türkiye’den yapılan 28 başvuru içerisinden ulusal destinasyon olarak seçilmişti. ‘İyileştirilmiş Fiziksel Mekanlar’ temasıyla düzenlenen yarışmada seçilen ‘Hamamönü Kentsel Tasarım ve Sağlıklaştırma’ destinasyonu bu ödülle birlikte Avrupa’nın da tanıtım destinasyonları arasına girdi.


Avrupa Komisyonu tarafından seçildiği ilk yıl, iki farklı tanıtım filmi ile tüm Avrupa televizyonlarında ve turizm fuarlarında öne çıkartılan Hamamönü, Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından Avrupa Komisyonu ve EDEN logolarıyla Avrupa’daki fuarlara taşınmaya devam ediyor. Türkiye’den seçilen beş farklı ulusal destinasyonun 27...