19 / 05 / 2024

Hamdi Acar konut talebi

Hamdi Acar konut talebi

Derbent İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, ilçe halkına TOKİ'den ev sahibi olmaları konusunda çağrı yaptı. Acar, "Devletimizin sunduğu imkanlar ve çok cüzi katılım bedelleriyle Derbent ve bölge insanımız TOKİ aracılığıyla ev sahibi olabilir" dedi.

Acar Verde konut projesi satışta! Teslimler 2023'te!

Acarlar Şirketler Topluluğu imzasıyla İstanbul'un yeşili ve oksijeni en bol olarak bilinen ilçesi Beykoz’da yükselen Acar Verde konut projesi satışta. İşte projeye ilişkin merak edilenler. 

Konut piyasasında yaz hareketliliği başladı!

Coldwell Banker Masse Brokeri Seyhun Acar, konut sektöründe yaz hareketliliğin başladığını dile getirdi. Özellikle deniz kenarı bölgelerde satış ve kiralarda artış yaşanıyor. 

Konut almanın tam sırası!

Masse 360 Gayrimenkul ve Yatırım Uzmanlığı Kurucusu Seyhun Acar, "2020 yılında mevcut stokların da azalmasıyla birlikte yeni konutların yapımı da hızlanacak. Ev fiyatları daha da artacak. Konut almanın tam sırası" dedi...

Bitmiş konut almak temelden almaktan ucuz!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın konut sektörü hakkında değerlendirmeler yaptı. Akın, “Konutta artık hayalden değil gerçekten satış yapmak lazım” ifadelerini kullandı.

Acarvadi Beykoz konut fiyatları!

Acarvadi Beykoz konut fiyatları 1 milyon 100 bin dolardan başlıyor. 5 bin metrekare ticari alana sahip Acar Vadi Evleri'nde teslimler hemen yapılıyor...

Konut fiyatları fırsata dönüşür mü?

Gaziantep Telgraf Gazetesi köşe yazarı olan Bünyamin Acar, bugünkü yazısında ''Konut fiyatları fırsata dönüşür mü? '' sorusuna cevap verdi. İşte o haber...

TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık'a 140 konut yapacak!

İçişleri Komisyonu başkanı Celalettin Güvenç ve Pazarcık Belediye Başkanı Yakup Hamdi Bozdağ'ın Ankara'da yoğun girişimleri sonucu TOKİ Kahramanmaraş Pazarcık'ta ön başvurusuz 140 adet konut yapılmasına karar verdi.

Hamdi Akın: Konutta artık istediğimiz gibi satışlar yapamıyoruz!

Akfen Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Akın, grubun 2015 yılı performansından ve 2016 hedeflerini anlattı. Akın, " Konut sektöründe artık istediğimiz gibi satışlar yapamıyoruz." dedi.

TOKİ Konya Derbent'e 48 konut inşa edecek!

Konya Derbent ilçesinde Başbakanlık Toplu Konut idaresi Başkanlığı'nca (TOKİ) 48 konut yapılacağı bildirildi. Derbent Belediye Başkanı Hamdi Acar, yazılı açıklama yaptı.

Governs Beyland Profesyonel Konut Yönetimi İnşaat ve Gayrimenkul Dan.Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Governs Beyland Profesyonel Konut Yönetimi İnşaat ve Gayrimenkul Dan.Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Hamdi Kayadelen ve Perişan Demirkaya ortaklığıyla 50 bin TL sermaye ile 9 Şubat'ta Beylikdüzü, Büyükşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Konut projelerinde fiyatlama nasıl yapılır?

Konut projelerinde fiyatlama nasıl yapılıyor ve bu durum satış başarısına nasıl etki ediyor? Cef Danışmanlık Kurucu Ortağı Evren Acar, inşaat sektöründe satış kavramını değerlendiriyor.

İnşaat sektöründe fiyatlama yöntemleri ne kadar doğru?

Evren Acar, konut projelerinde fiyatlamanın nasıl yapıldığına ilişkin, "Projenin en etkin ve verimli kullanım analizi ve ardından da, piyasa şartları da göz önünde tutularak fiyat çalışmaları yapılıyor" dedi.

Konut sektöründe fiyatlama nasıl yapılıyor?

Hızla artan konut projeleri, satış rakamları ile sıkı bir yarış içerisinde. Cef Danışmanlık kurucu ortağı Evren Acar, konut projelerinde fiyatlamanın nasıl yapıldığı ve bu durumun satış başarısına nasıl etki edeceğiyle ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Hamdi Acar konut talebi Haberi

Hamdi Acar konut talebi


Konya'nın Derbent İlçe Belediye Başkanı Hamdi Acar, vatandaşlara TOKİ'den konut edinebilmeleri için talepte bulunma çağrısı yaptı. İlçeye bağlı Çiftliközü Mahallesinde yaşayan mahalle sakinleri ile bir araya gelen Acar, ilçe halkına TOKİ'den ev sahibi olmaları konusunda çağrı yaptı. Acar, "Devletimizin sunduğu imkanlar ve çok cüzi katılım bedelleriyle Derbent ve bölge insanımız TOKİ aracılığıyla ev sahibi olabilir" dedi. Yerleşim merkezinde vatandaşlarla çiğ köfte etkinliğinde buluşan ve burada mahalle sakinlerinden gelen istek ve sorunları dinleyen Acar, belediye olarak ilçenin her köşesine hizmet etmek için mücadele ettiklerini, zor şartlarda da olsa bunu başardıklarım belirtti. Derbent Belediyesi olarak ilçeye hizmet için provatandaşlara jeler ürettiklerini anlatan Acar, önümüzdeki süreçte bunun meyvesini almaya başlayacaklarım söyledi. Vatandaşların iş ve konut sıkıntısı konusunda sürekli kendilerine taleplerde bulunduklarını vurgulayan...