01 / 05 / 2024

hamdi sedefçi sanayi sitesi kentsel dönüşüm çalışmaları

hamdi sedefçi sanayi sitesi kentsel dönüşüm çalışmaları

Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Edirne Belediyesi Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ni ve yapılması planlanan imar plan değişikliklerini, Eski ve Yeni Sanayi Sitesi esnafına anlattı...

İhracatın yarısından fazlasını sanayi sektörü üstlendi!

Türkiye'nin geçen yılki ihracatının yüzde 42,3'ünü, ithalatının ise yüzde 60,9'unu büyük ölçekli girişimler yaparken, ihracatın yüzde 55,4'ü, ithalatın ise yüzde 49,5'i sanayi sektöründe faaliyet gösteren girişimlerden geldi.

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Ses Concept Gayrimenkul Müşavirliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe’de 500.000,00 TL sermeye bedeli ile Eser Soğle ve Yunus Yasin Bostancı ortaklığıyla kuruldu.

Mabin İnşaat Emlak Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mabin İnşaat Emlak Restoran İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Mahmut Bingöl tarafından kuruldu.

Karacan Kardeşler Turizm Seyahat Acenteliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Karacan Kardeşler Turizm Seyahat Acenteliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Perihan Karacan tarafından kuruldu.

Erdem Şahin Yapı Müteahhitliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erdem Şahin Yapı Müteahhitliği Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de Ekrem Şahin tarafından kuruldu.

City Plus Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

City Plus Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 450 bin TL sermaye bedeli ile Hamıd Darvıshı, Jafar Heıdarı ve Sına Darvısh ortaklığında kuruldu.

Persepolis Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Persepolis Otel İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 400 bin TL sermaye bedeli ile Jafar Heıdarı ve Jamshıd Darvısh ortaklığında kuruldu.

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi açıldı!

Gündoğdu İnşaat Kuyumculuk Taşımac. Sigorta Acenteliği Sanayi Ve Tic. Limited Şirketi Beylikdüzü Şubesi Beylikdüzü'nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ertuğrul Gündoğdu tarafından açıldı.

Ts Çelik Ve Vinç İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ts Çelik Ve Vinç İşletmeciliği Sanayi Ticaret Limited Büyükçekmece’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Remzi Soydan tarafından kuruldu.

Geotek Otomasyon Tekniği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi açıldı!

Geotek Otomasyon Tekniği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İstanbul Şubesi Ümraniye’de 4 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Denizeri tarafından açıldı.

Düzce Küçük Sanayi Sitesi ihalesi 4 Ekim'de!

Düzce'de ses ve görüntü kirliliğine neden olan Küçük Sanayi Sitesi şehir dışına taşınıyor. 266 dükkanın inşa edileceği sanayi sitesinin ihalesi 4 Ekim'de yapılacak. 

Kuzey Konaklama Kamp Ve Karavan İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Konaklama Kamp Ve Karavan İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Azra Ülker tarafından kuruldu.

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ortaköy Bba Gayrimenkul Restoran Kafe İşletmeciliği Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Bilal Bora Aydın tarafından kuruldu.

hamdi sedefçi sanayi sitesi kentsel dönüşüm çalışmaları Haberi

hamdi sedefçi sanayi sitesi kentsel dönüşüm çalışmaları


Edirne Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi, Eski ve Yeni Sanayi Sitesi esnafı ile bir araya geldi. Sanayi Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplantıya, Eski Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Erel Özçakır ve Yeni Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Fikret Üstev, Demirciler-Kaynakçılar Odası Başkanı Hayri Sonterler ve sanayi esnafının katıldı.


Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi’ni ayrıntıları ile anlatan Belediye Başkanı Hamdi Sedefçi esnafın merak ettiği tüm soruları da yanıtladı. Başkan Sedefçi, bu projede önceliğin sanayi esnafının mağdur olmadan, kazanım sağlayarak yeni dükkânlarına kavuşması olduğunu belirterek, “Edirne Belediyesi Küçük Sanayi Sitesi Kentsel Dönüşüm Projesi ile, şu anki artı değeri olmayan mevcut yerlerinizin imar planlarını değiştirerek değerli hale getiriyoruz. Burada, ben belediye başkanı olarak yalnızca yol göstericiyim. Asıl patron olan sizlersiniz. Bu projede, sizlerin menfaatleri doğrultusunda karar...