05 / 05 / 2024

Hamed Farajzahed

Hamed Farajzahed

Seher Danışmanlık İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 3 Mart 2015'te, 10 bin TL sermaye bedeli ile Esenyurt'ta, Engin Sağlam, Hamed Farajzahed ortaklığında kuruldu.

Mh Casa Three Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mh Casa Three Yapı Limited Şirketi Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Mansourı ve Mahdı Shahıdı ortaklığında kuruldu.

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aras Company İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Fatih'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Salımı, Kamyar Sarıolghalam, Saeed Akhlaghı ve Seyed Reza Alavıbakhtıarvand ortaklığında kuruldu.

Ghasedak Medya Emlak Satış Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Ghasedak Medya Emlak Satış Pazarlama Limited Şirketi bugün Maltepe'de 10 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Heıdarı Ashhenaabad tarafından kuruldu.

Mh Casa Two Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mh Casa Two Yapı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Hamed Mansourı ve Mahdı Shahıdı ortaklığında kuruldu.

Mh Casa One Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Mh Casa One Yapı Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 1 milyon TL Hamed Mansourı ve Mahdı Shahıdı ortaklığında kuruldu.

Katar Emiri'nden karısına büyük jest!  Yeniköy'deki Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı baştan aşağı yenileniyor!

Türkiye’nin en pahalı yalısı, Şehzade Burhanettin Efendi Yalısı'nı 100 milyon Euro'ya satın alan Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed el-Sani ikinci karısı Sheikha Anoud bint Mana al-Hajri için baştan aşağı yeniliyor.

Rotensan Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rotensan Otomotiv Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mehmet Suel, Nıloufar Hamedıfar ve Reza Hassanı ortaklığında kuruldu.

Erfan Group Danışmanlık Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erfan Group Danışmanlık Pazarlama Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hamed Iraeı, Mohammadreza Pourghanbarnejad ve Rıza Fanaee ortaklığında kuruldu.

Hbgroup Emlak Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hbgroup Emlak Danışmanlık İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi Şişli'de Araz Rezaoğlu ve Hamed Banagar ortaklığında kuruldu.

Rewhite İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Rewhite İnşaat Limited Şirketi bugün Şişli'de Ahmad Abdolahı, Farıdeh Abdollahı, Fatemeh Abdollahı ve Hamed Abdolahı ortaklığında kuruldu. 

Elenora İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Kuruldu!

Elenora İç Mimarlık Ve Tasarım Limited Şirketi Beyoğlu’nda  Hamed Moosavi  tarafından kuruldu.

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Properties Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Muhammed Fatih Kapucı, Nazıla Nafısı ve Nıloufar Hamedıfar ortaklığında kuruldu.

İstebul İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İstebul İnşaat Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Hamed Farzı tarafından kuruldu.

Hamed Farajzahed Haberi

Hamed Farajzahed

Seher Danışmanlık İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye bedeli ile 3 Mart 2015'te, Engin Sağlam, Hamed Farajzahed ortaklığında kuruldu.


Seher Danışmanlık İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu;1-Her türlü gıda maddeleri ile dondurulmuş gıda maddelerinin yaş, kuru sebze ve meyvelerin toptan ve perakende alımı, satımı, pazarlaması işleri, lokanta, market, pastane, büfe, simitçi, şarküteri, manav dükkanları açmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, belediyelere, kamu kurum ve kuruluşlarına, özel işletmelere ev ve işyerlerine günlük sıcak yemek servisleri yapmak, yemek üretim tesisleri kurmak, işletmek, ihalelere girmek, her türlü pasta, ekmek, her nevi simit, bisküvi, çikolata ve bunlara benzer bilumum pastane emtiasının imalatını, pazarlamasını, dahili ticaretini, ithalatını, ihracatını yapmak. 2- Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut,...