02 / 05 / 2024

Hamit Demir BREXİT kararı sektörü etkiler mi

Hamit Demir BREXİT kararı sektörü etkiler mi

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, BREXİT kararının ardından sektörde sarsıntıya neden olacağını ancak ilerleyen süreçte piyasanın yine kendini toparlayacağını söyledi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığın'dan müjde! Bakanlık Samsun'a 10 tramvay alacağını duyurdu

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığının alacağı on tramvayla yolcu kapasitelerinin yüzde otuz beş fazlalaşacağını belirttti. İşte ayrıntılar...

İnşaat demir fiyatları resmen dibe vurdu! 1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! 21 Aralık 2022 demir fiyat listesi

Demir fiyatlarına son zamanlarda indirim gelmeye başladı. Çin'de demir cevherinde tüm dinamikleri değiştirecek yeni adımların atılması ile demir fiyatları gerilemeye başladı.  1 ton demir fiyatı düştükçe düştü! Demir fiyatları ne kadar oldu? 21 Aralık 2022 demir fiyat listesi.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Demir fiyatlarına zam geldi! Kütük ve hurda fiyatları düştü! İşte güncel demir, kütük ve hurda fiyatları 2 Ağustos 2022

Demir fiyatlarına dün akşam zam geldi. Payas ve Karabük demir fiyatlarına 100 ila 50 lira arasında zam gelirken kütük ve hurda fiyatları düşüşe geçti. Peki bugün güncel demir, hurda ve kütük fiyatları ne kadar? İşte 2 Ağustos güncel demir, hurda ve kütük fiyatları...

Bitcoin Ethereum Solana ve diğer kripto paralardaki patlama şaşırttı! Piyasaya kim girdi?

Son günlerde kripto para piyasasında satış hızlanırken Bitcoin 18 bin doların altına demir atmıştı. Bitcoin, düştüğü yerden kalkmasını bildi ve yeniden ibresini yukarı çevirdi. Peki Bitcoin’in fiyatını kimler yükseltiyor. Kripto para piyasasına giren sıcak paranın kaynağı ne?

Fatih Dönmez: Doğal gazda önümüzdeki günlerde önemli gelişmeler olacak

Zonguldak’ın Filyos Limanı’nda hazırlıklarını tamamlayan Yavuz sondaj gemisi, Karadeniz’deki ilk görevi için demir aldı. Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı (TPAO) envanterine kayıtlı Fatih, Kanuni ve Yavuz sondaj gemileri, Karadeniz’de ilk kez birlikte görev yapacak.

Konut fiyatları yüzde 40 artacak!

Türkiye'de yükselen konut fiyatları vatandaşın ev sahibi olmasını ertelemeye devam ediyor. Demir İnşaat'ın Patronu Hamit Demir vatandaşa ev almaları konusunda kritik tarihi verdi. 

Akaryakıta zam yolda! Ne zaman yapılacak?

Ekonomist Oğuz Demir, akaryakıt fiyatlarına 1 liralık yeni zam yapılacağını ve bu artışın döviz kurundan ya da petrol fiyatlarındaki artıştan kaynaklanmadığını belirterek, artışın istasyonlara verilecek komisyon artışından kaynaklanacağını açıkladı.

O ilde konut fiyatları uçacak! Metrekaresi 6 bin 500 TL!

Hamit Demir, uzun süredir konut yatırımlarının beklemede olduğunu dile getirdi ve “Yeni ev yapılmıyor, stoklar da tükenmek üzere. Pandemiden sonra İstanbul'da ev bulmak zorlaşacak. Yeni konutlarda ise metrekare fiyatı minimum 6 bin 500 TL olacak” dedi. 

Beton ve demir kötü kullanıldığında yıkım getiriyor!

Doç. Dr. Ali Demir depremde binaların yıkılma sebebini anlattı. İzmir depreminde 20-30 yıllık binalar çöktü... 500-600 yıllık yapıların sağlamlığına işaret eden Demir, “Geçmişte kar amacı yoktu. Şimdi kat sayısı fazlalığına bakılıyor” dedi.

İzmir'i yıkan 6 neden!

Türkiye Hazır Beton Birliği’nin İzmir Seferihisar Deprem Raporu’na göre, İzmir’de yıkım 6 kötünün bir araya gelmesiyle oldu: Kötü zemin, kötü beton, kötü demir, kötü mühendislik, kötü işçilik, kötü denetim gibi nedenler büyük bir faciaya neden oldu.

Samsun-Sivas demir yolunun tüm alt ve üstyapısı yenilendi!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Samsun-Sivas demir yolu hattındaki modernizasyon çalışmalarının tamamlanmasıyla ilgili, 'Hattımızda kurulan sinyalizasyon sistemi ile birlikte kapasitemiz iki katına çıktı, yenilenen hattımız çok daha konforlu, emniyetli ve güvenli hale geldi." dedi.

Hamit Demir BREXİT kararı sektörü etkiler mi Haberi

Hamit Demir BREXİT kararı sektörü etkiler mi

Avrupa Birliği'nde (AB) kalıp kalmama oylamasının ardında çıkan BREXİT kararı, kısa ve uzun vadede para piyasalarını etkileyecek bir karar. Referandumdan çıkan sonuçla para piyasalarında yaşanan dalgalanma inşaat sektörünü de etkiliyor. Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, BREXİT kararının ardından sektörde sarsıntıya neden olacağını ancak ilerleyen süreçte piyasanın yine kendini toparlayacağını söyledi. Hamit Demir: “İngiltere'nin BREXİT kararı kısa vadede finansal piyasalarda dalgalanmaya sebep oldu. Hatta bu süreçte Türkiye’nin BREXİT kararı sonrası stratejik ve ticari bir kaybı olacağını hiç düşünmüyorum. Öte yandan Döviz ve altın şu anda çıkış trendine girmesi olağandır. Ancak bu çıkış trendi ilerleyen süreçte biteceğini ön görüyorum. Diğer taraftan Merkez Bankası’nın faiz indirimini BREXTİX kararının gölgesinde kalmıştır. Süreç biraz ilerledikten sonra MB’nin bu indiriminin olumlu etkilerini özellikle...