03 / 05 / 2024

Hamit Demir Merkez Bankası faiz kararı yorumu

Hamit Demir Merkez Bankası faiz kararı yorumu

MB faiz kararı açıkladı: Faizler 50 puan indirilerek 9.00 seviyesine düştü. Konuyla ilgili olarak Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in görüşü şöyle:

Dolar fırladı, inşaat demir fiyatları uçtu! Demir fiyatlarına zam geldi!

Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararı sonrası dolar kuru zirveyi test etti. Dolardaki yükseliş piyasalara yansımaya başladı. En büyük örneği ise inşaat demirinde görüldü. Demir fiyatlarına zam geldi. Demir fiyatları ne kadar oldu? Güncel demir fiyatları.

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Oriom Hazır Beton İnşaat Demir Çelik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezli Pendik'te yapıldı.

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı! 

İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. İksa Demir Büküm Ve Çelik Sanayi Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Ataşehir'de yapıldı.

Dolar 27 TL'ye demir attı! Dolar ne olur? Dolarlarımızı satalım mı, bekletelim mi?

Haziran ayında dolardaki yükselişe rağmen Merkez Bankası son 30 iş gününde 8,6 milyar dolar sattı. Dolar adeta 27 liraya demir attı. Peki dolar ne olur? Dolarlarımızı satalım mı, bekletelim mi?

Demir fiyatları çakıldı! Fiyatlar sil baştan değişti! 1 ton demir ne kadar oldu? 25 Ağustos 2023 demir fiyat listesi 

Dolar/TL kurunun Türkiye Cumhuriyeti Merkez Bankası faiz kararının ardından değer kaybetmesi demir fiyatlarına yansıdı. Demir fiyatları resmen çakıldı, demir fiyat listesi sil baştan değişti. Demir fiyatları ne kadar oldu? 25 Ağustos Cuma demir fiyat listesi. 

Hurda fiyatlarına büyük zam geldi! Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Haziran 2023 hurda fiyat listesi

Dolar/TL kurunun Merkez Bankası faiz kararının ardından rekor seviye olan 25 TL'ye yükselmesi piyasaları etkiledi. Hurda fiyatlarına büyük zam geldi.  Bakır ve demir hurda fiyatları resmen fırladı! 23 Haziran 2023 hurda fiyat listesi.

Dolar uçtu demir fiyatları coştu! Demir fiyatları resmen tavan yaptı! 23 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Dolar kuru Merkez Bankası faiz kararı sonrası uçuşa geçti. Doların 25 TL'ye yükselmesi ile demir fiyatları resmen tavan yaptı. İnşaat demir fiyatları ne kadar oldu? 23 Haziran 2023 dmeir fiyat listesi. 

İnşaat demir fiyatlarına büyük indirim geldi! Demir fiyatları resmen çakıldı! 20 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Piyasalar perşembe günü açıklanacak olan Merkez Bankası faiz kararına odaklandı. Gözler bankadan gelen gelecek kararı beklerken dolar kurun düşüşe geçti. Doların düşüş ile demir fiyatlarına büyük indirim geldi. Demir fiyatları resmen çakıldı! 20 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Demir fiyatlarına büyük indirim geldi! İnşaat sektörü derin bir nefes aldı! 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi

Küresel piyasaların gözü bugün açıklanacak olan ABD Merkez Bankası faiz kararında. Dolar kuru faiz kararı öncesi dolar kurunun düşüşe geçmesi demir fiyatlarını da etkiledi. Demir fiyatlarına büyük indirim geldi, inşaat sektörü derin bir nefes aldı. 14 Haziran 2023 demir fiyat listesi.

Hurda fiyatları ne kadar? Bakır ve demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

ABD Merkez Bankası Fed'in faizleri artıracağına yönelik gelen açıklamalar doları yükseltti. Doların yükselmesiyle dün hurda fiyatlarına zam geldi. Peki hurda fiyatları bugün ne kadar? Bakır ve demir fiyatları kaç lira oldu? 16 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Hurda fiyatlarına zam geldi! Demir ve bakır hurda fiyatları arttı! 15 Şubat 2023 hurda fiyat listesi

Bakır ve demir fiyatları Çin'den gelen talep umutları arasında desteğini korurken  ABD Merkez Bankası Fed'in faizleri artıracağı endişelerinin doları güçlendirmesi bakır ve demir fiyatlarını destekledi. Demir ve bakır hurda fiyatlarına zam geldi. 15 Şubat 2023 hurda fiyat listesi.

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kms Koç Metal Sanayi Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi'nin merkezi Kartal'da yapıldı.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Hamit Demir Merkez Bankası faiz kararı yorumu Haberi

Hamit Demir Merkez Bankası faiz kararı yorumu

MB faiz kararı açıkladı: Faizler 50 puan indirilerek 9.00 seviyesine düştü. Konuyla ilgili olarak Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in görüşü şöyle:


Merkez Bankası Faiz İndirimi Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir Görüşü:


"Merkez Bankası'nın (MB) dünya piyasalarında belirsizliklerin hakim olduğu bir dönemde faizleri 50 puan indirerek yüzde 9.00 seviyelerine çekmesini inşaat sektörü olarak olumlu karşılıyoruz.Yapılan faiz indiriminin başta konut sektörü olmak üzere tüm sektörlere olumlu yansıma yapmasını umuyoruz. Önümüzdeki dönemde piyasalardaki belirsizliklerin ortadan kalkması ve dünya ekonomilerinin stabil bir seviyeye gelmesi ile birlikte faiz düşüş oranının daha da artması herkesin ortak...