22 / 07 / 2024

Hamit Demir yeni projeleri 2016

Hamit Demir yeni projeleri 2016

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda Demay Yatırım Gayrimenkul Acentalığı Satış ve Pazarlama Anonim Şirketi kuruldu.

Hükümet kentsel dönüşümde öncelikli yerleri açıkladı: Kira desteği de güncellenecek!

AK Parti İstanbul Milletvekili Mustafa Demir, yeni kentsel dönüşüm düzenlemesi ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Kentsel dönüşümde pek çok yeniliğin geldiğini belirten Demir, megakent için öncelikli ilçeleri de açıkladı. İşte o ilçeler...

İnşaat demir fiyatları resmen fırladı! Zamların ardı arkası kesilmiyor! 1 ton demir fiyatları ne kadar oldu? 

İnşaat demir fiyatlarına zam haberleri gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz haftayı rekorla kapatan demir, yeni haftaya yeni zamla başladı. Demir fiyatları resmen fırladı. Peki 1 ton demir fiyatı ne kadar oldu? 2 Ekim 2023 demir fiyat listesi.

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince'den yeni şirket!

Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince yeni şirket kurdu. Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin Türk Lirası sermaye bedeli ile kuruldu. İşte ayrıntılar...

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi kuruldu!

Serik Gayrimenkul Otelcilik Ve Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 51 bin TL sermaye bedeli ile Serdar Bilgili, Hamit Demir ve Fettah Tamince ortaklığında kuruldu.

Konut fiyatları yüzde 40 artacak!

Türkiye'de yükselen konut fiyatları vatandaşın ev sahibi olmasını ertelemeye devam ediyor. Demir İnşaat'ın Patronu Hamit Demir vatandaşa ev almaları konusunda kritik tarihi verdi. 

Demir Grup'tan Büyükçekmece'ye yeni proje!

Demir Grup, İstanbul'un Büyükçekmece ilçesinde yeni bir projeye başlamak için kolları sıvadı. Toplam 52 bin metrekarelik arazide inşa edilecek proje 821 daire ve 52 dükkândan oluşuyor.

Demir İnşaat Büyükçekmece projesi geliyor! Yeni proje!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Demir İnşaat yeni projesini Büyükçekmece'de hayata geçirecek.

O ilde konut fiyatları uçacak! Metrekaresi 6 bin 500 TL!

Hamit Demir, uzun süredir konut yatırımlarının beklemede olduğunu dile getirdi ve “Yeni ev yapılmıyor, stoklar da tükenmek üzere. Pandemiden sonra İstanbul'da ev bulmak zorlaşacak. Yeni konutlarda ise metrekare fiyatı minimum 6 bin 500 TL olacak” dedi. 

Ferruh Taşdemir yeni mekanı Balkabağa'nı Ağaoğlu Maslak 1453’te açtı!

Balkabağa adlı eğlence mekanı önceki gün Ağaoğlu Maslak 1453’ün içerisinde açıldı. Mekanın açılışına ünlü isimler akın etti.

Hande Demir aylık 12 bin dolara kiraya çıktı!

Erdinç Acar’dan geçtiğimiz temmuz ayında boşanan Hande Demir, yeni bir ev tuttu. Beykoz’da yaşayan ailenin yeni evininin Zincirlikuyu’daki ünlü bir rezidansta aylık kirası ise 12 bin dolara eve çıktı.

Demir İnşaat'ın acı günü! Hamit Demir'in annesi Hatice Demir vefat etti!

Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir'in annesi Hatice Demir hayatını kaybetti. Merhumenin cenazesi Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Cami'nde kılınacak öğle namazını müteakip Büyükçekmece Mezarlığı’na defnedilecek...

Demir Göktürk projesi geliyor! Yeni proje!

Demir İnşaat, Eyüpsultan Göktürk'te yeni bir proje hazırlığına başladı. Kentsel dönüşüm kapsamında inşa edilecek projede yaklaşık 200 konutun yer alması planlanıyor...

Demir Seyr-i Alem projesi yolda! Yeni proje!

Demir İnşaat İsanbul Avrupa Yakası Kağıthane Seyrantepe'de yeni proje geliştirmek için kolları sıvadı. Seyr-i Alem isimli projesinde konutlar yer alacak...

Hamit Demir yeni projeleri 2016 Haberi

Hamit Demir yeni projeleri 2016

1984 yılında Demir İnşaat şirketinin temelini atan Hamit Demir 1994 yılında şirketi kurarak sektörde yerini aldı. Demir İnşaat çalışmaları İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü ve İstanbul Emniyet Müdürlüğü tarafından ödül aldı.


Demir İnşaat imzasına sahip olan Demir Romance projesi Beylikdüzü’nde ilk akıllı ev teknolojisini getirerek satışlarına devam ediyor. 


Hamit Demir Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Seda Adıyaman Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda Demay Yatırım Gayrimenkul Acentalığı Satış ve Pazarlama Anonim Şirketi 50 bin TL sermaye ile kuruldu.


Demay Yatırım Gayrimenkul Acentalığı Satış ve Pazarlama Anonim Şirketi adres: Esenyurt, Cumhuriyet Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı, Nar Çiçeği Sitesi 85/10 


Tülay...