03 / 05 / 2024

Hamza Erkal iç işleri bakanlığı

Hamza Erkal iç işleri bakanlığı

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Hamza Erkal, 25 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yer alan atama kararı ile Çanakkale Valiliğine atandı. Peki, Yeni Çanakkale Valisi Hamza Erkal kimdir?

AK Partili Hamza Dağ: İzmir'deki orta hasarlı binalar için formül hazır!

AK Parti İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayı Hamza Dağ yaptığı açıklamada, Bayraklı’da yıkıma sebep olan ve 30 Ekim depreminde orta hasarlı binalar ile ilgili çalışma yürüttüklerini dile getirdi. 

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu'ndan 2024 yılı için ons altın ve dolar beklentisi!

Ekonomist Hamza Yardımcıoğlu herkesin merakla araştırdığı, 2024 yılı için ons altın ve dolar tahminini açıkladı.

Türkiye için sevindiren gelişme! Cumhurbaşkanı müjdeyi verecek

AK Partili Hamza Dağ, enerjide dışa bağımlılığını azaltılmasının en önemli işlerden biri olduğunu dile getirdi. Dağ, yeni müjdeyi Erdoğan'ın açıklayacağını ifade etti.

AK Partili o isim asgari ücret için tarih verdi! Asgari ücrete ne zaman zam gelecek?

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen asgari ücret ile ilgili bir son dakika açıklaması daha geldi. AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hamza Dağ, asgari ücret için tarih verdi. Peki asgari ücrete ne zaman zam gelecek? İşte merak edilen o sorunun yanıtı....

Trabzon'daki bazı yaylaların statü değişikliği TBMM gündeminde!

30 Ocak 2021 tarihli Cumhurbaşkanı Kararı ile Trabzon'daki bazı yaylaların statü değişikliği meclis gündemine taşındı. CHP'li Hamzaçebi, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Genco Erkal'dan Ekrem İmamoğlu'na Kanal İstanbul desteği!

Usta sanatçı Genco Erkal, İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu hakkında Kanal İstanbul itirazları sebebiyle soruşturma açılmasına tepki gösterdi. 

İzmir'deki Kültürpark için millet bahçesi önerisi!

İzmir’in simgelerinden ve Türkiye’nin iktisat tarihinde önemli bir sembol olan Kültürpark için AKP İzmir Milletvekili Hamza Dağ, ‘millet bahçesi’ olsun önerisi yaptı. AKP’li vekilin teklifi, CHP’li vekillerin ve çevre aktivistlerinin tepkisine neden oldu. 

Akif Hamzaçebi'nin konut mağdurları için verdiği araştırma önergesi reddedildi!

TBMM Genel Kurulunda, CHP'nin "İstanbul Esenyurt'taki konut mağdurları" konusunda verdiği araştırma önergesinin gündeme alınması önerisi kabul edilmedi

Akif Hamzaçebi maketten konut satışı mağdurları için araştırma önergesine destek istedi!

CHP İstanbul Milletvekili Akif Hamzaçebi, maketten konut satışı mağdurları için araştırma önergesine destek istedi...

Hamza Dağ, Kemal Kılıçdaroğlu'nu otoyol açılışına davet etti!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın İzmir'de gerçekleştireceği Koyundere- Menemen-Aliağa- Çandarlı Otoyolu açılışına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu da davet etmesiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

Buca Cezaevi'nin kaldırılması için çalışmalar başladı!

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ ile AK Parti MKYK Üyesi ve İzmir Milletvekili Mahmut Atilla Kaya, Buca Cezaevi'nin kaldırılması için görüşmelere başladı.

Aygen Erkal: İnşaat sektörü en fazla ihracat gerçekleştiren 3'ncü sektör!

Uluslararası Standardizasyon Zirvesi'nde konuşan Türkiye İnşaat Malzemeleri Sanayiciler Derneği (İMSAD) Genel Sekreteri Aygen Erkal, TÜİK'in inşaat sektörüyle ilgili raporu için, "İnşaat malzemeleri sektörü, otomotiv ve hazır giyimden sonra en fazla ihracat gerçekleştiren 3. sektör." dedi..

6 maddede İmar Kanunu Parselasyon Planlarının hazırlanması ve DOP değişiklikleri!

Avukat Kadir Kurtuluş ile Stajyer Avukat Elif Hamzaçebi "6 maddede İmar Kanunu Parselasyon Planlarının hazırlanması ve DOP değişiklikleri"ni kaleme aldı. İşte detaylar...

Hamza Erkal iç işleri bakanlığı Haberi

Hamza Erkal iç işleri bakanlığı

Hamza Erkal kimdir?

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Hamza Erkal, 25 Ağustos 2015 tarihinde Resmi Gazete'de yer alan atama kararı ile Çanakkale Valiliğine atandı. Peki, Hamza Erkal kimdir?


Hamza Erkal, 15.11.1968 yılında Hatay’ın Reyhanlı ilçesinde doğdu. İlk öğrenimini Reyhanlıda, Lise öğrenimini İskenderun Lisesinde tamamladı. 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümünü kazandı. 4 yıllık eğitim dönemi sonunda 1990 yılında mezun oldu. 


Daha sonra Marmara Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İktisat Politikası Bölümünde mastır yaparken Kaymakamlık sınavını kazanıp, Bolu Kaymakam adayı olarak göreve başladı. Düzce ve Bakırköy Kaymakam Refikliği Stajını tamamlayarak,Yabancı dil eğitimi için 1 Yıllık süre ile İngiltere Oxford ve Bornemonthe şehirlerinde bulundu.

Daha sonra Mülkiye Müfettişi refakatinde Gaziantep ve İlçelerinde 45 günlük teftiş stajını tamamladı, Akabinde Aksaray ili...