02 / 07 / 2024

Hancığaz İnşaat nerede

Hancığaz İnşaat nerede

Hancığaz İnşaat Taahhüt Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Sade ve Mahmut Çiftçi ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Kartal, Soğanlık Yeni Mahallesi'nde kuruldu.

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan: TOKİ konutları az nüfuslu deprem bölgelerinde çözüm olabilir!

Prof. Dr. Övgün Ahmet Ercan, TOKİ konutları ile ilgili bir açıklamada bulundu ve az nüfuslu deprem bölgelerinde çözüm olabileceğini söyledi. İşte Ercan'ın o açıklaması ve gelen yorumlar...

Vakko'dan İstanbul Boğazı’nın kıyısına yepyeni bir otel... Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geliyor!

Vakko, ikinci oteli için düğmeye bastı. Dev şirket İstanbul Boğazı’nın kıyısına Vakko Hotel & Resıdence Sumahan geleceğini ilan etti. 

Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli ve büyük rezidanslara geçiyor!

İstanbul’da beklenen büyük deprem Boğaziçi İmar Kanunu’na tabi bölgelerde yer alan konutların sahiplerini de korkuttu. Deprem korkusu İstanbul Boğazı'nı da vurdu! Yalı sahipleri artık güvenli dairelere geçiyor! 

İTÜ ARI Teknokent binası mahkemelik oldu! Boğaz’ın silüetini bozmaktan yargılanacaklar!

Sabah yazarı Dilek Güngör, bugünkü yazısında İstanbul Teknik Üniversitesi’nin ARI Teknokent binasının boğazın silüetini bozduğu için mahkemelik olduğunu belirtti.

Koza Kent Tatlıkuyu'da yaşam başlıyor!

Kozcağaz İnşaat'ın imzasıyla “Lüks yaşamın” tanımıyla hayata geçirilen Koza Kent Tatlıkuyu projesinde yaşam başlıyor.

Kanal İstanbul, asıl boğazın yerini tutmaz!

Son günlerin en çok tartışılan projesi Kanal İstanbul'da kazmanın bu yıl vurulması bekleniyor. Kanal İstanbul projesinin, ilk etapta beton ve çimento sektörüne hareket getirmesi öngörülüyor. Projenin fiyat anlamında ise boğazın yerini alamayacağı ifade ediliyor.

Kanal İstanbul, Boğaz'ın özgürlük projesi!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Kanal İstanbul, Boğaziçi'ni koruma ve kurtarma projesidir, Boğaz'ın özgürlük projesidir." dedi.

İnşaat Mühendisleri Odası'ndan İstanbul Boğazı'nın yetki devrine tepki!

İnşaat Mühendisleri Odası İstanbul Şubesi, İstanbul Boğazı ve çevresi ile ilgili yetkinin yerel yönetimlerden alınarak Cumhurbaşkanlığına bağlı kurula devredilme girişimine tepki gösterdi...

İstanbul Boğazı'nı kaçak yapılardan arındıracak komisyon kuruyor!

İstanbul Boğazı’nı kaçak yapılardan arındıracak komisyon kuruluyor. İstanbul Anadolu ve Avrupa yakası ile tarihi yarımada da kurulacak 3 komisyonda alanında uzman kişiler görev alacak. Aykırı olan yapılar derhal yıkılacak veya yıktırılacak...

Boğaz’ın incisi yalılar yabancıların radarında!

İstanbul Boğazı’nın incisi yalılar; inanılmaz fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Aylık kirası 500 bin lira olan yalıya bile ilgili büyük.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Boğaz'ın Kedili Yalısı satışa çıkarıldı!

Boğaz'ın gözde yalıları arasında bulunan Kedili Yalı (Fatma Yaşa Yalısı) 95 milyon TL bedel ile satışa sunuldu. Kedili Yalı 6 bin 500 metrekare büyüklüğe sahip. 

İstanbul Boğaz'ının yalıları zamana direniyor!

İstanbul Boğazı'nın her iki yakasını süsleyen kimi ahşap, kimi kagir 600 yalıdan bugün sadece 150'si aslını koruyor. 

Hancığaz İnşaat nerede Haberi

Hancığaz İnşaat nerede

Hancığaz İnşaat Taahhüt Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Sade ve Mahmut Çiftçi ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 10 Temmuz'da Kartal, Soğanlık Yeni Mahallesi'nde kuruldu.


Hancığaz İnşaat Taahhüt Petrol Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü mesken , konut, işyeri inşaatları yapmak.bina, mesken, fabrika, alt yapı, üst yapı projesi oluşturmak ve üst yapı inşaatı yapıp satmak,satın aldığı ve kat karşılığı taahhütte bulunduğu arsalar üzerine inşaatlar yaparak bunların tümünü ve bağımsız bölümlerini satmak. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi...