18 / 05 / 2024

hancılar sokak yenileme

hancılar sokak yenileme

Akhisar Belediyesine bağlı ekipler, geçen ay meydana gelen trafik kazası sonucu yangın çıkmasıyla zarar gören Hancılar'daki sokaklara parke taşı döşemeye başladı. Kırsal Hizmet Müdürü Mehmet Tekin yapılan çalışmaları yerinde inceledi.

İcad Global Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İcad Global Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bahçelievler'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hacı Murat Bulut ve Merve Hancılar ortaklığında kuruldu.

Süresi biten ehliyet nasıl yenilenir? Ehliyet yenilemek için gerekli olan evraklar nelerdir?

Ehliyet yenileme süreci gündemi meşgul etmeye devam ediyor. Vatandaşlar, ehliyet yenileme işlemine dair merak ettiği soruları yöneltmeye devam ediyor. İşte detaylar!

Glaze Mud Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Glaze Mud Mimarlık Mühendislik Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Sarıyer'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sibel Hancılar tarafından kuruldu. 

Keşan'da bina yıkımında 'tedbirsizlik' iddiası!

Keşan Büyük Cami Mahallesi Bakırcılar Sokak'ta bir binanın özel firma tarafından yaklaşık 1 ay boyunca gerçekleştiren yıkım çalışmalarında gerekli tedbirlerin alınmadığını iddia edildi.

İnşaat ruhsatı yenileme harçları 2018!

Yapı inşaat ruhsatı alındıktan sonra belli süreler içinde inşaat tamamlanmazsa ruhsat geçersiz sayılıyor ve yenilenmedi gerekiyor. Peki, inşaat ruhsatı yenileme harçları 2018 ne kadar?

Bursa Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı!

Hayırsever İşadamı Erdoğan Şeremet ve Şeremet ailesinin katkılarıyla yenileme çalışmalarını tamamladığı Salih Şeremet Elmasbahçeler Ortaokulu açıldı.

Sakarya Spor Salonu'nun yenileme ihalesi 15 Eylül'de!

Sakarya Büyükşehir Basketbol Takımı’nın maçlarını oynayacağı 5 bin kişilik Sakarya Spor Salonu’nun yenileme ihalesi 15 Eylül'de gerçekleştirilecek.

Uşak'ta kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Uşak Belediyesi kentin dört bir yanında alt yapı ve üst yapı faaliyetlerini sürdürüyor. Kentin eskiyen ve artık kullanışsız olan yollarında yapılan yenileme çalışmaları kapsamında ilk olarak parke taşlarının sökümü yapıldı.

TOKİ Uşak 1051 kentsel yenileme projesinde satışlar başlıyor!

Uşak'a inşa edilen 1.051 konutluk ve 923 iş yerinden oluşan dev projede satışlar için geri sayım başladı.

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Bölgede asfalt çalışlarını hızla sürüyor.

Manisa Şehzadeler'de sokak sağlıklaştırma çalışmaları başladı!

Yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından Şehzadeler İlçesi Çarşı Mahallesi'nde Sokak sağlıklaştırma çalışması başlattı

Avcılar'ın yolları yenileniyor!

Yol yatırımlarına devam eden Avcılar Belediyesi ilçe genelindeki yol yenileme, asfaltlama çalışmalarını sürdürüyor.

10 soruda TOKİ kentsel dönüşüm ve yenileme süreci!

TOKİ'nin kentsel dönüşüm ve yenileme projelerinde süreç nasıl işliyor? İşte bu konu hakkında vatandaşların aklına takılan sorular ve cevapları.. 10 soruda TOKİ kentsel dönüşüm ve yenileme süreci..

hancılar sokak yenileme Haberi

hancılar sokak yenileme


Akhisar Belediyesine bağlı  ekipler, geçen ay meydana gelen trafik kazası sonucu yangın çıkmasıyla zarar gören Hancılar Mahallesindeki sokaklara parke taşı döşemeye başladı. Kırsal Hizmet Müdürü Mehmet Tekin yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Döşeme işleminin en kısa süre içinde sona ereceğini belirten Tekin, kış aylarında zorluk çeken mahalle sakinlerinin rahata kavuşacağını ifade etti. 

Yapılan bir çok yenileme çalışması ile mahalle sakinlerinin yanında olduklarına vurgulayan Tekin, vatandaşların isteklerini sırayla hayata geçirmeye çalıştıklarını belirtti.


Posta...