10 / 05 / 2024

Hande Sermet Topönder Mimarlık iletişim

Hande Sermet Topönder Mimarlık iletişim

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hande Sermet Topönder tarafından kuruldu.

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hande Sermet Topönder tarafından kuruldu.

Modern Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Modern Uygulama İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Galip Topönder tarafından kuruldu.

Hasan Önder: İklimlendirme sektörü büyümeye devam ediyor!

Daikin Türkiye CEO’su Hasan Önder, 2015 yılını değerlendirirken, genel ekonomi ve inşaat sektörünün hız kesmesine karşın iklimlendirme sektörünün büyümeye devam ettiğini söyledi...

Önder Halisdemir 'Ev fiyatları 15 yıl artar!'

Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de düzenlenen emlak fuarına katılan Ağaoğlu Şirketler Grubu’nun İcra Kurulu Başkanı Önder Halisdemir, Ortadoğu ve Türki cumhuriyetlerinden yatırımcıların İstanbul’dan konut almak istediklerini söyledi.

Top Torch Turk Group İnşaat Finans Petrol Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Top Torch Turk Group İnşaat Finans Petrol Ticaret Limited Şirketi, Hasan Birol Türker ve Orfan Mashaal ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 10 Aralık'ta Bahçelievler'de kuruldu.

Alex Alakuş, Hande Dursun ile evlendi!

Green Village Satış Müdürü Alex Alakuş ile Hande Dursun 21 Kasım 2015 Cumartesi günü Yaşar Kemal Kültür Merkezi'nde hayatlarını birleştirdi.

Bınderıya Turizm Tekstil İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bınderıya Turizm Tekstil İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Sanduısuren Bayart, Bınderıya Battumar, Altaı Baatar ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 6 Kasım'da Beylikdüzü, Barış Mahallesi, Koru Caddesi'nde kuruldu.

Hande Yener otelci olacak!

Ünlü şarkı Hande Yener, oğlu Çağın Kulaçoğlu'nun 25'inci yaşgünü partisine katıldı. Yener partide Sebastian'ı otel zincirine dönüştüreceğini açıkladı.

Ankara Önder Mahallesi'nde 2 ayda 2 bin konut yıkıldı!

Ankara’da kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder Mahallesi’nde başladığı yıkım çalışmalarında büyük başarıya ulaştı. Veysel Tiryaki, Önder Mahallesi’nde 2 ayda 2 bin gecekondunun yıkımına imza attı.

Altındağ Önder Mahallesi'nde 2 ayda 2 bin konut yıkıldı!

Ankara’da kentsel dönüşümün öncüsü olan Altındağ Belediyesi, kısa bir süre önce Önder Mahallesi’nde başladığı yıkım çalışmalarında büyük başarıya ulaştı. Tiryaki, Önder Mahallesi’nde 2 ayda 2 bin gecekondunun yıkımına imza attı.

Önder Cavcav: Müşteri odaklı projeler üretiyoruz!

Tüm yatırım projelerini kendi arsaları üzerinde gerçekleştiren Ankara'nın yerli firmalarından Ankara İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkan Vekili Önder Cavcav, "Maliyetten kaçmayarak, müşteri odaklı projelere imza atıyoruz" diyor.

İzmit Topçular'da mahalle konağı için temeller atıldı!

İzmit Belediyesi Topçular mahallesine yapılacak olan mahalle konağı için temel atma töreni düzenledi. İzmit Belediyesi Topçular Mahallesine yapacağı mahalle konağının temellerini attı.

Yalçın Topçu, Kıbrıs Su Temin Projesi'nin önemine işaret etti!

Topçu: "Su Temin Projesi önümüzdeki günlerde, önümüzdeki yıllarda her iki toplumun da eşit siyasetiyle eşit siyasi paylaşımıyla olacak barışa, huzura, adalete doğru atılacak adımda bu suyun da bir köprü olması temennisinde bulunuyorum" dedi.

Hande Sermet Topönder Mimarlık iletişim Haberi

Hande Sermet Topönder Mimarlık iletişim

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hande Sermet Topönder tarafından kuruldu.

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
1. Şirket, konusu ile ilgili yurtiçi ve yurtdışında plan, proje, kontrollük, müşavirlik, mühendislik, mimarlık hizmeti yapabilir, tadilat projeleri, statik betonarme projeleri, çelik çatı projeleri ve karkas yapıları projeleri ile ilgili teknik uygulama ve teknik danışmanlık hizmetleri verebilir. 2. Şirket, her türlü mimarlık hizmeti verebilir, şehir ve imar planları hazırlayabilir ve uygulamalarını yapabilir. 3. Şirket, iç mimarlık faaliyeti ile ilgili, dekorasyon plan ve projeleri hazırlayabilir, danışmanlık ve müşavirlik hizmetleri yapabilir, dekorasyon ve taahhüt işleri yapabilir, her türlü tefrişat ve mefruşat malzemeleri alabilir, satabilir,...