11 / 05 / 2024

Hande Yener acarkent ev 2015

Hande Yener acarkent ev 2015

Acarkent'ten 2 milyon TL'ye satın aldığı villanın iç mimarisini yaptırmak için kolları sıvadı. Evine özel bir ışık ve ses sistemi kurduran Yener, bir odasını da stüdyoya çevirdi.

Hande Erçel Beykoz'daki villasını dekore ettirdi!

Dizi ve reklamlardan elde ettiği tüm kazancı gayrimenkule yatıran güzel oyuncu Hande Erçel, Beykoz'daki villasını dekore ettirdi Erçel Instagram üzerinden reklam paylaşımı yaparak Beykoz'daki villasının dekorasyonunu bedavaya getirdi. 

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hande Sermet Topönder Mimarlık Tasarım Danışmanlık Hizmetleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hande Sermet Topönder tarafından kuruldu.

Hande Erçel 10 milyon TL'ye cam ev satın aldı!

Şu sıralar Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranlarda olan Hande Erçel, tamamı cam ağırlıklı 2 katlı lüks villa satın aldı. Erçel lüks villa için 10 milyon TL ödedi.

Yener Yıldırım: AOÇ arazilerinde sahipsizlik söz konusu değil!

Atatürk Orman Çiftliği AOÇ Müdürü Yener Yıldırım, TBMM KİT Komisyonunda, yaptığı açıklamada AOÇ'ne ait arazilerde herhangi bir sahipsizliğin söz konusu olmadığını dile getirdi. 

Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek Acarkent'te ev kiraladı!

Aynı dizide rol alan Kerem Alışık ile Hilal Altınbilek'in Acarkent’te Acarkent’te ev kiraladı...

Hande Demir aylık 12 bin dolara kiraya çıktı!

Erdinç Acar’dan geçtiğimiz temmuz ayında boşanan Hande Demir, yeni bir ev tuttu. Beykoz’da yaşayan ailenin yeni evininin Zincirlikuyu’daki ünlü bir rezidansta aylık kirası ise 12 bin dolara eve çıktı.

Yunus Yener'den korkutan deprem uyarısı!

TMMOB bağlı Makina Mühendisleri Odası Başkanı Yunus Yener, 1999 Marmara Depreminden hiçbir ders alınmadığını açıkladı.

Acarkent ve Beykoz Konakları’na imar barışı piyangosu!

Yerel seçimlerden hemen önce çıkartılan “İmar barışı” yaklaşık 16 yıldır devam eden Beykoz Konakları ve Acarkent ile ilgili davaların da karara bağlanmasına neden oldu.

Hande Erçel ve Murat Dalkılıç'tan 600 bin TL peşinatlı ayrılık!

Ünlü oyuncu Hande Erçel ve sanatçı Murat Dalkılıç, ayrılmalarına rağmen senelik 600 bin TL'lik kirasını peşin verdikleri villada birlikte yaşamaya devam ediyor...

Hande ve Bensu Soral, çiftlik evinden vazgeçmiyor!

Gümüşlük'teki evlerinde yüksek ses nedeniyle komşularının rahatsız olduğu Oyuncu kardeşler Hande ve Bensu Soral, bu kez hep birlikte Dalyan'a gitti.

Hande Yener aradığı çiftlik evini Urla'da buldu!

Başarılı şarkıcı Hande Yener, aradığı çiftlik evini İzmir’in şirin ilçesi Urla’da buldu...

Hande Erçel Murat Dalkılıç'ın kirasına ortak oldu!

Güzel oyuncu Hande Erçel, 3 senedir beraber olduğu sevgilisi Murat Dalkılıç’ın maddi sıkıntı yaşamasıyla oturdukları evin kirasına ortak oldu...

Acarkent'in 'yapı ruhsatları iptal edildi' iddialarına yalanlama!

Acarlar Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkanı İsmet Acar, Acarkent’in yapı ruhsatlarının iptal edildiğiyle ilgili haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Hande Yener acarkent ev 2015 Haberi

Hande Yener acarkent ev 2015

Acarkent'ten 2 milyon TL'ye satın aldığı villanın iç mimarisini yaptırmak için kolları sıvadı. Evine özel bir ışık ve ses sistemi kurduran Yener, bir odasını da stüdyoya çevirdi. 

Mutfağı boydan boya cam olan evinin 60 m2'lik yatak odasının ortasına küvet koydurdu. Mermer taşları İtalya'dan sipariş^dilen evin iç dekorasyonu için Yener 500 bin doları (1 milyon 500 bin TL) gözden çıkardı. Şarkıcı Yener, 'kıskananlar çatlasın'...