28 / 07 / 2024

hangi bankanın icralık gayrimenkulu daha çok

hangi bankanın icralık gayrimenkulu daha çok

Batık krediler 40 milyar lirayı geçerek korkutucu boyutlara ulaşırken icra yoluyla elde ettiği gayrimenkuller bankaları zengin etti. 16 bankanın elindeki gayrimenkul sayısı 6 bin 678'e çıktı.

ABD'de emlak kredileri nedeniyle her hafta bir bankanın batması bekleniyor!

115 milyar dolarlık emlak devi Starwood Capital Group’un ortak kurucusu, yönetim kurulu başkanı ve CEO’su Barry Sternlicht, yaptığı açıklamada ABD’de 4 binden çok bölgesel bankanın risk altında olduğuna değindi.

1 milyon TL'nin 5 yıllık geri ödemesi ne kadar? Banka banka faiz oranları...

Ev almak isteyen vatandaşları yakından ilgilendiren ve sürekli merak edilen banka faiz oranları hakkında en ucuz faizi hangi bankanın verdiği araştırılıyor. Buna göre, 1 milyon TL'nin 5 yıllık ödemesi ne kadar oldu?

Ev almak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Hangi bankanın faizi ne kadar?

Hayalindeki eve kavuşmak isteyenler Akbank, İş Bankası, Garanti ve Yapı Kredi'nin kapısını tıklattı! Peki hangi bankanın faizi ne kadar? İşte Mart 2024'te 4 bankanın konut kredisi faizleri...

Bankalarda faiz yarışı kızıştı! Bir bankanın 1 milyon TL için verdiği aylık faiz 40 bin TL'ye dayandı!

Bankalarda faiz yarışı giderek kızışırken, bir bankanın 1 milyon TL için verdiği aylık faiz 40 bin TL'ye dayandı. Peki mevduat faizlerinde yeni ay itibarıyla son durum ne? İşte banka banka mevduat faizleri Mart 2024...

12 banka peş peşe açıkladı! 1 milyon TL için hangi banka ne kadar faiz veriyor? Hemen bakın!

Yastık altında parası olan vatandaşlar hangi bankanın ne kadar mevduat faizi verdiğini araştırıyor. Peki bankaların mevduat faizlerinde son durum ne? 1 milyon TL için hangi banka ne kadar faiz veriyor? Hemen bakın...

2023'te 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu!

Geride kalan 2023 yılını turizm sektörü çoğu açıdan pozitif tamamlarken, ekonomide yaşanan sıkıntılar sebebiyle 13 otel konkordatoya gitti, 24 otel de icralık oldu. İşte detaylar...

500 bin TL'nin 32 günlük faizi ne kadar? 

500 bin TL'ye hangi bankanın ne kadar faiz verdiği pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki 500 bin TL'nin 32 günlük faizi ne kadar?

Küresel piyasalarda bu hafta yatırımcının odağında neler olacak? Hemen bakın!

Fed'in 2023 sonuna kadar faiz artırmayacağı şeklindeki tahminlerin öne çıkmasından sonra hizmet sektörü ile ilgili verilerin beklentilerden iyi gelmesiyle Bankanın sıkılaştırıcı para politikasına devam edebileceğine dair beklentiler güç kazandı.

ING bankası ve Akbank'tan promosyon açıklaması. Şimdi bakın işinize yarasın

Emekli vatandaşlar hangi bankanın ne kadar promosyon verdiğini araştırmaya devam ediyor. Promosyon yarışı temmuz ayında gelmesi muhtemel zamlardan sonra daha fazla kızışacak biz o tarihi bekleyen deriz ancak siz bir de ING ile Akbank'ın açıklamasına göz atın.

Dev bankanın yaptığı rekor altın tahmini piyasaları derinden sarstı: 2.500 dolar olacak!

Altın fiyatlarına ilişkin uzmanların tahminleri ve uyarıları, yatırımcılar tarafından yoğun bir şekilde takip ediliyor. Bankalar da bu konuda önemli tahminler yapıyorlar ve son zamanlarda bir bankanın rekor altın tahminleri, piyasalarda büyük bir etki yarattı. 

Altının rekor kıracağı tarih resmen verildi. İslam Memiş şimdi açıkladı acil bakın

Elinde altını olan vatandaşlar altın fiyatlarının hangi yöne doğru gideceğini merak ediyordu. Altın uzmanı İslam Memiş'ten altın fiyatları hakkında çok önemli bir açıklama geldi. Memiş, altın fiyatlarının rekor kıracağı tarihe ilişkin bilgi verdi. İşte detaylar...

Ramazan Bayramında köprü ve otoyollar ücretsiz mi? Bayramda hangi otoyollar ücretsiz? Bayramda ücretsiz olan otoyollar!

Ramazan Bayramı’nda hangi otoyolların ve köprülerin ücretsiz olacağı merakla sorgulanmaktadır. İşte detaylar!

En avantajlı bayram kredisi hangi bankada! İşte bankaların bayram kredileri!

Ramazan Bayramı artan ihtiyaçlar ile birlikte tüketicilerin kredi talebi de artıyor. Vatandaş hangi bankanın daha avantajlı kredi paketi sunduğunu merak ediyor. Yaklaşık 20 bankanın kredi paketlerini bir arada sunan HangiKredi ise tek bir platform üzerinden tüketicilere karşılaştırma fırsatı sunuyor

hangi bankanın icralık gayrimenkulu daha çok Haberi

hangi bankanın icralık gayrimenkulu daha çok

Ödenemeyen ticari ve bireysel krediler nedeniyle binlerce ipotekli konut, arsa, tarla, fabrika, dükkân bankaların eline geçti. Geri dönmeyen kredilere karşılık haciz yoluyla el koydukları gayrimenkuller nedeniyle bankalar, emlak zengini oldu. 


Halkbank'ta 1496, Vakıfbank'ta 1483, Yapı Kredi'de 885, Denizbank'ta 516, Ziraat Bankası'nda 438, Garanti'de 376, Türkiye Finans'ta 362, Finansbank'ta 361, Türkiye Ekonomi Bankası'nda 285 İş Bankası'nda 189, İNG Bank'ta 133, Albaraka Türk'te 128, Akbank'ta 90, Kuveyt Türk'te 19, HSBC'de 10, Fibabanka'da 6 gayrimenkul ilanı yayında. Bankaların elinde yüzlerce konut, mesken, işyeri, bina, arazinin yanı sıra ofisten mağazaya, tarladan fındık ve meyve bahçesine, villadan otele, mezbahadan düğün salonuna, benzin istasyonundan, LPG dolum tesisi, un, çay, maden suyu, tekstil ve tuğla fabrikasına kadar onlarca değişik gayrimenkul bulunuyor. 


Anadolu'da yoğun

Bankaların internet sitelerinde yer alan ilanlara...