04 / 05 / 2024

hangi binalar taşınıyor

hangi binalar taşınıyor

Genelkurmay Başkanlığı yerleşkesinde bulunan Milli Savunma Bakanlığı’ndaki asker ağırlığının azaltılabilmesi için bakanlığın taşınması da gündemde.

İstanbul sanayisi olası İstanbul depremi nedeniyle taşınıyor! İlk durak belli oldu!

İstanbul Sanayi Odası, yüzde 60’ı fay hattında yer alan sanayi tesislerinin taşınması için yol haritası hazırlıyor. Şehirden kaçanların ilk durağı ise Trakya bölgesi oluyor.

Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?

İBB Genel Sekreter Yardımcısı Gökçe, "Deprem değil, bina öldürür. Yapı stoğumuzu iyileştirmek için çok vaktimiz yok" açıklamasında bulundu. Büyük Marmara depreminin eli kulağında! İstanbul'da kum saatiyle yarış başladı: Hangi önlemler alınıyor?  

Tüm detaylar belli oldu! İstanbul’un o ilçesi işte tam buraya taşınıyor!

yıkımlara neden olan Kahramanmaraş’ın Pazarcık ve Elbistan ilçeleri merkezli depremlerin ardından gözlerin çevrildiği İstanbul’da ilk güvenli bölgeye taşınmalar başlıyor…

İstanbul’da hangi semtler gözde oldu? Hangi binaların fiyatı düşecek?

Kahramanmaraş merkezli depremler bir anda gündemi değiştirdi. Beklenen İstanbul depremi emlak piyasasını allak bullak etti. Peki değer kazanan ilçeler hangisi, hangi binalar değer kaybedecek? Tüm detaylar haberde.

İstanbul'da riskli binalar taşınıyor! Bakan Kurum resmen açıkladı: Tam 1 milyon 500 bin konut...

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, İstanbul'da riskli olduğu belirlenen 1 milyon 500 bin konutun taşınacağını duyurdu. İşte ayrıntılar...

Deprem sigortası hangi hasarları karşılıyor? DASK hasarların karşılanmasında yeterli mi?

DASK tarafından gerçekleştirilen  açıklamada depremin daha ilk gününden kurum uzmanlarının hasar tespit çalışmalarına başladığı ve ilk ödemelerin 24 saat içinde yapıldığı bilgisi paylaşıldı. Peki Deprem sigortası hangi hasarları karşılıyor? DASK hasarların karşılanmasında yeterli mi?

DASK ödemesi hangi binalar için yapılır? Zorunlu Deprem Sigortası hangi hasarları kapsıyor? Peş peşe açıklandı! 

'DASK ödemesi hangi binalar için yapılır? Zorunlu Deprem Sigortası hangi hasarları kapsıyor?' sorularının yanıtları merak ediliyor. İşte ayrıntılar...

Uber tamamen ücretsiz oldu! Deprem yardım malzemeleri Uber araçlarıyla ücretsiz taşınıyor!

Güneydoğu Anadolu bölgesinde on binlerce binanın yıkıldığı depremin ardından çok sayıda özel şirket yardım çalışmaları yürütüyor. İstanbul'da hizmet veren Uber, belirlenen tarih ve saatlerde deprem bölgesine ulaştırılmak üzere yardım malzemelerini ücretsiz taşıyacağını duyurdu. İşte Uber'in ücretsiz

Emekli maaşı nasıl taşınır? Hangi banka ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor?

Emekli maaşı nasıl taşınır ve hangi banka ne kadar emekli maaş promosyonu veriyor? şu aralar sıklıkla sorulan sorular arasında yer alıyor. İşte merak edilen soruların yanıtları!

Fuzul Holding, Zincirlikuyu'ya taşınıyor!

Fuzul Holding, uzunca bir süre Akbank'ın idari ve eğitim binası şeklinde kullandığı Zincirlikuyu'daki binayı satın aldı. Holding, yaz aylarında taşınıyor.

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu Zekeriyaköy’e taşınıyor!

Sinem Kobal ve Kenan İmirzalıoğlu ikinci çocuk haberini aldıktan sonra yeni eve taşınma kararı aldı. Çift Zekeriyaköy'e taşınıyor..

Yusufeli 7’nci kez taşınıyor! Taşınma yazın başlayacak!

Yusufeli Barajı nedeniyle sular altına gömülecek ilçede taşınma başlıyor. Yusufeli Kaymakamı Ömer Faruk Özdemir, yeni yerleşim yerine taşınma süreci ise yazın başlayacağını açıkladı.

Konut sigortasında hangi hasarlar güvenceye alınıyor?

Türkiye genelinde ortalama konut sigortası yaptırma oranı yüzde 25 olarak belirlendi. DASK yaptırmanın ortalama maliyeti 165 TL olurken, konut sigortasının ise 250-300 TL oldu. Peki konut sigortasında hangi hasarlar güvenceye alınıyor? İşte detaylar...

hangi binalar taşınıyor Haberi

hangi binalar taşınıyor

Başbakan Binali Yıldırım, önceki gün Kazan’da yaptığı değerlendirmede, darbe girişiminin ana karargâhı Akıncı’daki 4. Ana Jet Üssü’nün kapatılacağını, darbe girişimi sırasında tankların çıkıp helikopterlerin havalandığı Hasdal, Maltepe, Mamak, Etimesgut ve Güvercinlik’teki askeri birliklerin şehir dışına taşınacağını açıklamıştı. Milliyet’in aldığı bilgilere göre Genelkurmay Başkanlığı’nın yaklaşık 5 yıl önce özellikle Ankara ve İstanbul’daki şikâyetler sonucu üzerinde çalıştığı ancak yürürlüğe sokmadığı master planı doğrultusunda yaşanan darbe girişiminin de etkisiyle ivedi kararlar alınacak.


Kentin dışına


Bu doğrultuda darbe girişiminin merkez üslerinden olduğu bilinen Ankara Güvercinlik’teki Kara Havacılık Okulu ve Kara Havacılık Komutanlığı’nın Isparta’ya, İstanbul Samandıra’daki Kara Havacılık Alayı’nın Çorlu’ya taşınması öngörülüyor. İstanbul Kartal’daki 2. Zırhlı Tugay Komutanlığı’nın Tuzla’ya ya da Trakya’ya, Ankara Etimesgut’taki Zırhlı Birlikler Okulu’nun ise Polatlı’ya taşınması planlanıyor. Yine Ankara Mamak’taki 28. Mekanize...