02 / 05 / 2024

hangi Coinler değerlenecek

hangi Coinler değerlenecek

Para Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Demir, Para Dergisi'nin editör köşesinde kripto paraları kaleme aldı. İşte Oğuz Demir'in 'Coin'ler ne kadar güvenli?' başlıklı yazısı...

Hangi otomobillerin değeri düştü hangileri değer kazandı?

Otomobil sahipliği, özellikle yeni bir araç satın alındığı zaman amortismanla karşı karşıya kalınmasını gerektirmektedir. Fakat, bazı araçlar, diğerlerine oranla daha az değer kaybına maruz kalıyor. Buna göre yapılan araştırmada değer kaybeden ve kazanan otomobiller açıklandı.

Tebernüş Kireçci: Konut inşaatları hız kesecek, şu anki konutlar daha da değerlenecek!

Dün TÜİK tarafından açıklanan verilere göre, inşaat maliyet endeksi yıllık yüzde 67,87 artış gösterirken, aylık da yüzde 15,70 yükseldi. Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, verileri değerlendirdi. İşte o paylaşım...

Konut fiyatlarında rekor yükseliş! En çok hangi şehirler değerlendi?

Konut fiyatlarında yaşanan artışlar beraberinde de birçok şehri etkiledi. Hal böyle olunca, İstanbul, Ankara, İzmir geriledi ve yerini küçük şehirlere bıraktılar ve bu küçük şehirler de zirveye yerleşmiş oldu. Buna göre, konut fiyatlarının en çok arttığı şehirler.

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin değeri 5.3 milyar TL!

Akfen GYO Bodrum Loft, Söğütlüçeşme Projesi ve Yalıkavak projelerinin 2023 yıl sonu pazar değerleri açıklandı. Peki hangi projenin değeri ne kadar oldu? İşte o rakamlar...

Borsaya ‘bilanço’ dopingi! Hangi hisseler değer kazandı? En çok prim yapan hisseler hangileri oldu?

Hafta boyunca dalgalı bir seyir izleyen Borsa İstanbul BIST 100 endeksi, son işlem gününü yüzde 0,55 primle 7 bin 705 puandan kapattı. Üçüncü çeyrek bilançolarının açıklandığı şu günlerde borsada özellikle hisse bazlı hareketler dikkat çekiyor.

Fırsatçıların yeni oyunu: Arazi fiyatlarını değerlenecek diye arttırıyorlar!

Fırsatçıların yeni adresi tarım arazileri oldu. Son dönemde satışa çıkarılan küçük tarım arazilerinin, "değerlenecek" diye yüksek fiyatlarla satıldığı ortaya çıktı. Uzmanlar arazi alacakları tek tek uyardı.

Seçimden sonra BIST 100'de 99 hissede yükseliş yaşandı! Hangi şirket değer kaybetti? 

Borsa İstanbul BIST 100 endeksi seçimin ardından ilk işlem gününün yarısında yükseliş gösterdi. İşte ayrıntılar...

18 Mayıs 2023 Borsa İstanbul BIST 100 endeksi ne oldu? En çok hangi hisseler değer kaybetti!

Borsa İstanbul günü yüzde 3,43 oranında değer kaybıyla kapadı. Piyasaların kapalı olacağı 19 Mayıs tatili öncesi satış ağırlıklı bir seyir izlenirken, BIST 100 endeksi günü 4 bin 501 puandan tamamladı.

Borsa yükseliş trendinde! Hangi hisseler değer kazandı? En çok hangi hisseler geriledi?

Haftaya satışlar ile başlayan Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, bugün gelen alımlarla yeniden yükseliş trendine geçti. Endeks yüzde 1,97 oranında değer kazanarak günü, 4 bin 589 puandan kapattı.

Borsaya ‘seçim’ darbesi! En fazla hangi hisseler değer kaybetti? En çok işlem gören hisseler hangisi?

Borsa haftaya yüzde 6’yı aşan kayıplarla başladı. BIST 100 endeksi günü 4 bin 501 puandan tamamlarken, Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin yeniden tekrarlanacağı 28 Mayıs Pazar gününe kadar piyasadaki volatil ortamın devam etmesi bekleniyor.

İşte 11 Mayıs borsada en çok işlem gören hisseler! Hangi hisseler değer kazandı? Altın ve döviz fiyatları ne oldu?

Resesyon endişeleriyle küresel piyasalarda karışık bir seyir gözlenirken, Borsa İstanbul ise küresel pay piyasalarından pozitif ayrıştı. BIST 100 endeksi yüzde 7,87 oranında değer artışıyla günü 4 bin 848 puandan tamamladı.

Ünlü ekonomist bütün yatırımcıları ikaz etti! Önümüzdeki 5-10 yıl çok değerlenecek

Altın, dolar ve euro piyasasında meydana gelen hareketlilik yatırımcıları endişelendirirken açıklama Ünlü ekonomist Serhat Latifoğlu aracılığı ile yapıldı. Küçük yatırımcının bi hayli kararsız olduğu dönemlerde doğru yatırımı açıkladı.

Borsada kayıp yüzde 2’yi aştı! Hangi hisseler değer kazandı, hangileri geriledi? İşte en çok işlem gören hisseler!

Borsa İstanbul'da kayıp yüzde 2’yi aşarken, BIST 100 endeksi 4 bin 506 puana geriledi. Uzmanlar, seçim ortamının getirdiği belirsizlik nedeniyle yatırımcıların hisse yatırımı konusunda temkinli davrandığını belirtirken, işlem hacmindeki gerileme de dikkat çekiyor.

hangi Coinler değerlenecek Haberi

hangi Coinler değerlenecek

Kripto paralar uzun zamandır gündemde. Kriptolara yatırım yapmanın doğru olup olmadığı, değerlenip değerlenmeyecekleri gibi tartışma konuları da her gün gündeme geliyor. 

Para Dergisi Genel Yayın Yönetmeni Oğuz Demir, "İnsanlar sürekli coin'leri soruyor. En çok sorulan iki konudan biri coin'lerin ne kadar güvenli olduğuyla ilgili" değerlendirmesinde bulundu.  İşte Oğuz Demir'in 'Coin'ler ne kadar güvenli?' başlıklı yazısı...

Bu soruya kesin bir cevap vermek için çok derin bilgi dağarcığı gerekiyor. Ancak belki bir faydası olur diye geçen hafta yaşanan fakat gündem olmayan bir olayı paylaşalım. Sessiz sedasız, hiç yaşanmamış gibi gündeme gelmeden kapanan bu olay en çok bilinen coin olan Bitcoin'le ilgili. 

Daha açık anlatalım; Dünyanın en çok ziyaret edilen kripto para siteleri arasında ilk sıralarda yer alan ve en köklü platform olan...