04 / 05 / 2024

hangi daireler 1+0 dır

hangi daireler 1+0 dır

Stüdyo tarzı daire olarak da bilinen 1+0 daire nedir? Hangi evlere 1+0 deniyor? Yanıtı haberimizde...

Bankalar faiz oranlarını peş peşe değiştirdi! Hangi banka 1 milyon lira için ne kadar faiz veriyor?

Yastık altında parası olan vatandaşların gündeminde yer alan mevduat faizleri yeniden değişti. Peki hangi banka 1 milyon lira için ne kadar faiz veriyor?

İstanbul’da kiralara öğrenci zammı! Eşyalı daireler 100 bin TL’ye kadar çıktı! Veliler satılık konut peşinde!

Eğitim için il değiştiren öğrencilerin taşınma telaşının başlaması ile beraber kiralar da uçuşa geçti. İstanbul’da 45 metrekare yalnızca bir odalı (1+0) dairenin kirası 45 bin TL’ye yükselirken, Fulya'da eşyalı daireler 100 bin TL’ye kadar yükseldi.

Sur Yapı Axis Suites'te teslimler Temmuz'da! 1+1 daireler ilk yıl 29 bin TL taksitle satışa çıktı!

Sur Yapı Axis Suites'te 1+0 ve 1+0 suit satışları devam ediyor. Projede yüzde 25 indirim, 0.79 faiz, yüzde 10 peşinat imkanı sunuluyor. Peki Sur Yapı Axis Suites'te konut fiyatları ne kadar? İşte merak edilen ayrıntılar...

Düşük faizli konut kredisini hangi bankalar veriyor? 0.99 faizli ev kredisi nasıl alınır?

Ev almak isteyenler 0.99 faizli ev kredisi başvurusu ne zaman başlayacak ve 0.99 faiz kredi hangi bankada var gibi soruların yanıtlarını merak ediyor. İşte detaylar...

Polat Rezidans'ta mobilyalı stüdyo daireler satışa sunuldu!

Piyalepaşa İstanbul projesi içerisinde yer alan Polat Rezidans'taki mobilyalı 1+0 daireler satışa sunuldu. 1+0’dan 2+1’e kadar değişen farklı büyüklüklerdeki 190 daire, kompakt tasarımları ve işlevsel kullanımıyla dikkat çekiyor.

Ankara'da 1+0 daire artık yasak!

Ankara'nın yeni imar yönetmeliğine göre artık 1+0 stüdyo daireler yasalandı. Yeni imar yönetmeliği Büyükşehir Belediyesi İmar ve Şehircilik Daire Başkanlığı bünyesinde oluşturulan komisyon tarafından hazırlandı...

İstanbul'da 1+0 daireler yasaklandı!

İstanbul İmar Yönetmeliği bugün yürürlüğe giriyor. Yeni imar planı ile İstanbul'da 1+0 daireler yasaklandı. 

Nlogo İstanbul'da son daireler! Yüzde 25 peşinatla!

Toplam 2 bin 679 daireden meydana gelen Nlogo İstanbul'da son dairelerin satışları devam ediyor. Projede 1+0'dan 3+1'e kadar tüm daireler bulunuyor. 

Beyoğlu Piyalepaşa İstanbul Evleri 60 ay 0 faizle!

Piyalepaşa İstanbul Evleri projesinde daireler 1+0'dan 4+1'e kadar tasarlanıyor. Piyalepaşa Gayrimenkul imzası taşıyan projede uygulanan ödeme kampanyası kapsamında cazip seçenekler sunuluyor...

Esenyurt Sheraton Residence satılık!

Toplam 422 adet daire, 11 adet ofis ve 68 adet dükkandan meydana gelen Esenyurt Sheraton Residence satılık daireler 1+0'dan 3+1'e kadar farklı tiplerde dizayn ediliyor.

Prime İstanbul Residences'te teslime hazır satılık daireler!

Prime İstanbul Residences'te bulunan hemen teslim 1+0, 1+1 ve 2+1 daireler satışa sunuldu.

Kartal Teras Kule Dapyapı fiyatları!

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da hayata geçirilen Teras Kule projesi 16 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor. Projede daireler 1+0'dan 3+1'e kadar tasarlandı...

Babacan Port Royal'de 0.59 faiz 120 ay vadeyle!

Babacan Holding'in Sefaköy'de hayata geçirdiği Babacan Port Royal projesi, 801 daire ve 80 ticari üniteden meydana geliyor. Babacan Port Royal'de daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn edildi..

hangi daireler 1+0 dır Haberi

hangi daireler 1+0 dır

1+0 daire nedir?

1+0 daireler, içinde tek bir odası olan dairelere deniyor. Stüdyo tarzı daire olarak da adlandırılan bu tarz dairelerde ayriyeten bir oda bulunmuyor.


Tek bir odanın yaşam alanı olarak kullanıldığı 1+0 dairelerde mutfaklar, Amerikan tarzı olarak inşa ediliyor. Mutfak ve oturma alanının aynı yerde bulunduğu 1+0 dairelerde, banyo kapısı ise bu odaya açılıyor.


Genellikle öğrencilerin ve tek başına yaşayan bekar kimselerin tercih ettiği 1+0 dairelerin büyüklükleri ise 35 metrekareden başlangıç gösteriyor.


1+0 daire örnekleri





Işıl Seren...