28 / 07 / 2024

hangi emlakçılarla çalışılmalı

hangi emlakçılarla çalışılmalı

Emlakçı ile konut alma ya da satma sürecinde karşı karşıya geldiğinizde gerek emlakçının gerekse sizin dikkat etmeniz ve hassas davranmanız gereken noktalar bulunuyor. 

TÜRKSAT personel alımı yapacağını açıkladı! Birçok kadro ve pozisyona personel alımı...

TÜRKSAT tarafından pek çok kadroya ve pozisyona personel alımı yapılacağı duyuruldu. Buna göre, hangi kadrolara personel alınacak? Başvuru genel şartları neler? Adaylarda aranan nitelikler neler? 

Aldığı evini 3 yılda satandan 2 kat, 5 yılda satandan 1 kat fazla vergi alınacak! Boş evlere de ek emlak vergisi yolda!

Birinci vergi paketinin Meclis’te görüşmeye başlandığı dönemde ikinci vergi paketinin ayrıntıları netleşmeye başladı. Buna göre, ikinci ve daha fazla konutu olanlardan “kademeli yükselen” ilave emlak vergisi ve hayalet konut şeklinde nitelendirilen 600 bin boş konuttan da “ek emlak vergisi” alınacak

ÇAYKUR personel alımı yapacağını duyurdu! Hangi kadrolara kaç personel alınacak?

KPSS 2024/1 tercih başvuruları doğrultusunda, Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğü tarafından 97 personel alınacağı açıklandı. Önlisans ve lisans memur alımı branşları ve şartları neler? Hangi pozisyonlara personel alınacak ve başvurular nereden ve nasıl olacak?

Toprak Mahsulleri Ofisi 119 personel alımı yapacağını duyurdu!

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğü tarafından 119 kadrolu devlet memuru alımı yapılacağı açıklandı. Bu süreçte hangi kontenjanlara personel alınacak? Lise, önlisans, lisans mezunu memur alımı branş ve şartları neler ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

İletişim Başkanlığı personel alımı yapacak!

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı bünyesinde personel alımı yapılacağını duyurdu. Buna göre, başvuru şartları neler ve hangi pozisyonlara personel alımı olacak? Ayrıca, adaylarda aranan nitelikler neler?

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde 2284 TYP personel alımı yapacak!

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı bünyesinde farklı kurumlarda istihdam edilmek üzere toplamda 2284 personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, hangi kurumlara personel alınacak ve kaç personel alınacağı duyuruldu.

DHMİ personel alımı yapacağını duyurdu!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü bünyesinde personel alımı yapılacağı açıklandı. DHMİ memur alımı başvurusu ne zaman başlayacak? Hangi kadrolara personel alınacak?

Yapı Kredi personel alımı yapacağını duyurdu! 

Yapı Kredi bankası tarafından personel alımı yapılacağı açıklandı. Buna göre, başvuru şartları neler? Hangi pozisyonlara personel alımı yapılacak? 

Metro İstanbul personel alımı yapacak! 

Metro İstanbul tarafından duyurulan ilanlara göre 100'den fazla personel alımı yapılacağı duyuruldu. Bu kapsamda hangi alanlara personel alımı yapılacak? Başvuru şartları nelerdir ve adaylar  başvurularını nereden ve nasıl yapacaklar?

SGK personel alımı yapacak! Birçok kadroya başvurular sürüyor...

Sosyal Güvenlik Kurumu tarafından pek çok kadroya personel alımı yapılacağı açıklandı. SGK tarafından hangi kadrolara personel alımı yapılacak? Başvuru şartları neler ve kimler başvuruda bulunabilecek? 

KuveytTürk personel alımı yapacağını duyurdu!

KuveytTürk tarafından yapılan açıklamada personel alımı yapılacağı açıklandı. Hangi kadrolara personel alımı yapılacak ve başvuru nitelikleri neler? Başvuru şartları ve başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

QNB Finansbank personel alımı yapacak?

QNB Finansbank tarafından farklı kadrolarda istihdam etmek üzere personel alımı yapılacağı kaydedildi. QNB Finansbank hangi pozisyonlara personel alımı yapacak ve başvuru şartları neler? Adaylar başvuruları nereden ve nasıl yapacaklar?

TÜRKSAT personel alımı yapacağını duyurdu!

TÜRKSAT tarafından pek çok kadroya personel alımı yapılacağı açıklandı. Hangi kadrolara personel alımı yapılacak ve başvuru genel şartları neler? Adaylarda bulunması gereken başvuru nitelikleri neler?

hangi emlakçılarla çalışılmalı Haberi

hangi emlakçılarla çalışılmalı

Konut almak isterken de satmak isterken de bir emlakçı ile çalışmak ya da iş yürütmek istediğinizde bazı kurallara uymanız gerekirken sektörün dilini de daha yakından bilmek gerekli. 

Timeturk'te yer alan habere göre; iyi bir ev almayı ve en iyi fiyata satabilmeyi düşünüyor iseniz emlakçınız yada emlak danışmanı ile kurulacak diyalog önemli.

Emlakçılar, belirli bir uygunluk sınavını geçmeli, etik kurallara uymalı ve lisanslarını sürdürebilmek için yıllık genişletilmiş eğitim kurslarına katılmış olmalıdırlar.

Yakın arkadaşlarınızdan ve ailenizden herhangi biri yakın zamanda bir ev sattıysa, onlara deneyimlerini sormak fayda getirebilir. "Emlakçılarını sevdiler mi? Her şey sorunsuz mu yürüdü?" gibi sorular doğru ilerlemenizi sağlacaktır. 

Emlakçının yeni işe başlamış olup olmaması çok önemli değil. Fakat, bu konuda daha tecrübeli birisi üzerinde yoğunlaşmak iş kolaylaştırabilir. 

"Bütün emlakçılar iyidir ya da bütün...