05 / 05 / 2024

hangi emlakçılarla çalışılmalı

hangi emlakçılarla çalışılmalı

Emlakçı ile konut alma ya da satma sürecinde karşı karşıya geldiğinizde gerek emlakçının gerekse sizin dikkat etmeniz ve hassas davranmanız gereken noktalar bulunuyor. 

Tapu ve Kadastro duyurdu! Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü personel alımı yapacak...

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü bünyesinde personel alımı yapılacağını duyurdu. Buna göre, yapılan açıklamada hangi kadrolara personel alınacağı ile başvuru nitelikleri merak ediliyor. 

Akbank açıkladı! Akbank personel alımı yapacak...

Akbank kariyer sayfası üzerinden yayınlanan ilanlar kapsamında, hibrit ve uzaktan çalışma modeli ile personel alınacağı açıklandı. Akbank hangi kadrolara personel alımı yapacak? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak?

Türksat personel alımı yapacağını duyurdu! Hangi şartlarda kaç personel alınacak?

Türksat tarafından farklı kadrolarda istihdam edilmek için personel alımı yapılacağını duyurdu. Peki, hangi pozisyonlara personel alınacak? Başvurular nereden ve nasıl yapılacak? Başvuru şartları neler?

Yapı Kredi Bankası personel alımı yapacak! Hangi ünvanlara alım yapılacak işte merak edilenler...

Yapı Kredi Bankası tarafından yapılan açıklama kapsamında farklı şehirlerde personel alımı yapılacağı belirtildi. Buna göre, hangi ünvanlardan personel alınacağı ve başvuru şartları da merak ediliyor.

Altın almak isteyenler dikkat! Yatırım için hangi altın alınmalı? Bugün altın fiyatları ne kadar oldu?

Altın alıp satmak isteyen yatırımcılar bugün altın fiyatlarının ne kadar olduğunu araştırıyor. Bugün altın fiyatları yükseldi mi, düştü mü? Yatırım için hangi altın alınmalı? 

Konut alım-satım ve kiralamada dikkat! Yetki Belgesi olmayan emlakçılarla çalışmayın!

Ticaret Bakanlığı, Ankara Tüm Emlakçılar Meslek Esnaf Odası’nın (ATEM) girişimleri ile “Ev alırken, satarken ya da kiralarken dikkat!” uyarısında bulunarak kamu spotu yayınladı. 

'Çiftçilerin arazilerinden emlak vergisi alınmasın' önerisi!

Adana Ziraat Odaları İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Mehmet Akın Doğan, çiftçiler ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu. Arazilerden emlak vergisi alınmamasını söyleyen Doğan, Ziraat Bankası çiftçi kredisinin de iki katına çıkarılması gerektiğini söyledi. İşte o açıklamalar...

Zekeriya Yapıcıoğlu: Kişinin oturduğu konutundan emlak vergisi alınmamalı!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Meclis'te emlak vergisi ile ilgili çarpıcı bir önerisini sundu. İşte o açıklamalar...

Bahri Zuhal hangi alanda uluslararası deneyim sahibidir? Çimentaş Grup’ta hangi görevi yürütüyor?

Bahri Zuhal kimdir? Kaç yılında ve hangi üniversiteden mezun oldu? Hangi sektörlerde çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Bahri Zuhal’ın biyografisi...

Ahmet Turul kimdir? Hangi bakanlıkta çalıştı? Şu an hangi görevi yürütüyor?

Ahmet Turul hangi alanlarda görev aldı? Hangi şirketlerin yönetim kurullarında yer aldı? Arçelik’te hangi alanda çalışıyor? İşte Ahmet Turul’un biyografisi...

Refik Tuzcuoğlu kimdir? Hangi bakanlıklarda çalıştı? Emlak Konut GYO’da hangi görevi yürütüyor?

Refik Tuzcuoğlu kaç yılında ve nerede doğdu? Liseyi ve üniversiteye nerede okudu? Hangi bakanlıklarda görev aldı? Evli mi, çocuğu var mı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Refik Tuzcuoğlu’nun hayatı...

Tamer Metinsoy hangi bakanlıkta çalıştı? Şu an ne iş yapıyor?

Tamer Metinsoy hangi üniversiteden mezun oldu? Yüksek lisansını ve doktorasını nerede yaptı? Hangi bakanlıkta görev aldı? Kaç dil biliyor? Şu an ne iş yapıyor? İşte Tamer Metinsoy ile ilgili merak edilenler...

Güvenlik korucusu olmak isteyenlere müjde! İki ilde çok sayıda güvenlik korucusu alınacak!

Güvenlik korucusu olmak isteyenler için iki ilden güvenlik korucusu alım ilanı geldi. Bu kapsamda, hangi illerde korucu alımı yapılacağı ve aranan şartlar belli oldu.

hangi emlakçılarla çalışılmalı Haberi

hangi emlakçılarla çalışılmalı

Konut almak isterken de satmak isterken de bir emlakçı ile çalışmak ya da iş yürütmek istediğinizde bazı kurallara uymanız gerekirken sektörün dilini de daha yakından bilmek gerekli. 

Timeturk'te yer alan habere göre; iyi bir ev almayı ve en iyi fiyata satabilmeyi düşünüyor iseniz emlakçınız yada emlak danışmanı ile kurulacak diyalog önemli.

Emlakçılar, belirli bir uygunluk sınavını geçmeli, etik kurallara uymalı ve lisanslarını sürdürebilmek için yıllık genişletilmiş eğitim kurslarına katılmış olmalıdırlar.

Yakın arkadaşlarınızdan ve ailenizden herhangi biri yakın zamanda bir ev sattıysa, onlara deneyimlerini sormak fayda getirebilir. "Emlakçılarını sevdiler mi? Her şey sorunsuz mu yürüdü?" gibi sorular doğru ilerlemenizi sağlacaktır. 

Emlakçının yeni işe başlamış olup olmaması çok önemli değil. Fakat, bu konuda daha tecrübeli birisi üzerinde yoğunlaşmak iş kolaylaştırabilir. 

"Bütün emlakçılar iyidir ya da bütün...