03 / 05 / 2024

hangi otel kime ait

hangi otel kime ait

Divan’dan Dedeman’a, Titanic Otelleri’nden Rixos’a kadar birçok yerli zincir yabancı devlerle kıyasıya rekabet içinde. Bazı şirketler düşük yıldız, bazdan da lüks yeni markalar yaratarak, hizmet yelpazesini çeşitlendirme yoluna gidiyor.

Türkiye'nin en zenginleri listesi değişti! Hangi patron liderliği kime kaptırdı?

ABD iş dünyası dergisi Forbes, Türkiye'nin en zengin 10 ismini açıkladı. Peki hangi patron liderliği kime kaptırdı?

Ev sahipleri ve kiracılar dikkat! Hangi masraf kime ait 8 soruda tüm detaylarıyla!

Kiracı ve konut sahipleri arasında yaşanan uyuşmazlıklara kış aylarının yaklaşmasıyla konutlarda başlayan ev bakımı ve ısı yalıtımı gibi hususlar da eklendi. Bu nedenle, taraflar arasında hangi masrafın kim tarafından ödeneceği merak konusu olmaya başladı. İşte 8 soruda cevabı...

Hangi ilde kaç otel açılacak?

Türkiye’de turizm sektörü yeniden yükselişe geçti. Turist sayısı ve gelirlerde yükseliş yaşandı. Turist sayısı ve gelirler artarken otel yatırımları da hızla artıyor. 

Otel mimarisindeki trendler!

AE Mimarlık Yönetim Kurulu Başkanı Mimar Ahmet Erkurtoğlu otel mimarisine dikkat çekerek, hangi otele hangi mimari tipinin uygun olacağını açıklıyor. Erkurtoğlu, mimari detaylar sayesinde otellerin hem doluluk oranlarını artırabileceğini hem de işletme maliyetlerini düşürebileceklerini belirtiyor.

Mirasta kime ne oranda pay düşer?

Bir kimsenin vefatı halinde sahip olduğu mallar mirasçılarına intikal ediyor. Mirasbırakanın mirasçılarının kim olduğu ve hangi oranda mirasçı oldukları kanun ile açıklanıyor. Peki, kanunen mirasta kime ne oranda pay düşer?

Boşanırken mal paylaşımı 2015!

Evlilik birliğini sonlandıran eşlere, boşanma sürecinde hangi rejimin uygulanacağı evlilik tarihlerine bağlı oluyor. Peki, boşanırken hangi mallar kime kalır? İşte boşanırken mal paylaşımı 2015...

Ev alırken tapu masrafları kime aittir?

Ev alırken evin satış bedelinin yanı sıra birtakım masraflarının da ödenmesi gerekiyor. Peki, alıcı hangi masrafları öder? Ev alırken tapu masrafları kime aittir? Satıcı masraflara katılım sağlamaz mı?

Adıyaman Esentepe TOKİ Konutları sahiplerini buldu!

TOKİ tarafından yaptırılan 30 adet 120 metrekare büyüklüğündeki 3+1 daireler ile 130 adet 80 metrekare 2+1 konutlar, kura çekimiyle sahiplerini buldu. Konutlardaki hangi dairenin kime ait olduğu kurayla belirlendi.

Bartın Ulus Belediyesi otel inşaatı sürüyor!

AK Parti Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç, Ulus Belediyesi’ne ait otel inşaatında incelemelerde bulunarak, otelin eksikliklerinin biran an önce giderilip hangi hizmete tahsis edilecekse ona göre hizmete açılması gerektiğini söyledi...

Akfen GYO'ya hangi otel ne kadar kazandırdı

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO), Eylül 2011 dönemine ait aylık yatırımcı raporunu açıkladı....

Hane Family Otel, müşteri memnuniyeti anketinde 2'nci oldu!

Hane Oteller Zinciri'ne ait, Manavgat'ın Evrenseki beldesindeki Hane Family Otel, müşteri memnuniyeti anketinde 2'nci seçildi

Erol Tabanca- Rana Erkan çifti Çeşme'de otel aldı

Rana Erkan ile mimar eşi Erol Tabanca, İzmir Çeşme'de otel aldı

Aydınoğlu Otel hizmete girdi!

Dinlenirken aynı zamanda aktivite isteyenler için ideal adreslerden biri de İstanbul'un Anadolu yakasında hizmete giren Aydınoğlu Otel

hangi otel kime ait Haberi

hangi otel kime ait

Dünyanın önde gelen otel zincirleri olan Hilton’dan Sheraton’a kadar birçok marka, 5 yıldızlı otellerinin yanı sıra 4 yıldızlı, 3 yıldızlı, butik ya da lüks konsepdi farklı markalan ile de hizmet veriyor. Hatta bu zincirlerin kimilerinin birbirinden farklı kitlelere hitap eden 10’un üzerinde farklı markası bulunuyor. Bu zincirler Türkiye’deki büyüme planlarını pazann ihtiyaçlan-na göre belirleyip pazara uygun markalarıyla Anadolu’nun gelişen kentlerine yayılmaya başladılar.


Yabancı zincirlerin uzun yıllar önce yaptıkları marka kırılması ile yarattıkları birbirinden farklı segmentteki markaların büyüme hızı, yerli turizmcilere de esin kaynağı olmaya başladı. Yerli otel zincirleri de artık marka kırılmasıyla 3-4 yıldızlı alt markalar ya da lüks markalar yaratıyor. Örneğin Divan Grubu, Dedeman Grubu ve Rixos Grubu gibi birçok yerli otel zincirinin bu konuda çalışmalan var.


REKABET GÜCÜ İÇİN


Turizm...