27 / 04 / 2024

hangi oteller satılık

hangi oteller satılık

Geçtiğimiz yıl turist sayısındaki önemli azalma ile yara alan turizm sektöründe tehlike çanları çalmaya başladı. ETİK Başkanı Mehmet İşler, Eylül ve Ekim rezervasyonlarında gerileme yaşandığını, yatırımcıların otellerinden vazgeçtiğini söyledi.

Satılık konut fiyatları ne oldu? Hangi ilde daha çok arttı? Kiralar ucuzladı mı? İşte yanıtları

Emlak piyasasının nabzını tutan sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) iş birliğiyle satılık ve kiralık konut piyasasına ilişkin raporunu yayınladı.

En çok satılık otomobil ilanı o ilçeden! İşte Mart 2022 raporu!

Mart 2022'de en çok satışa sunulan araçlar belli oldu. SmartIQ tarafından online otomobil pazarından açıklanan veriler kapsamında otomobil pazarının hareketlendiği belirlendi. Peki Mart 2022'de en çok hangi araçlar satışa sunuldu? En çok hangi ilçeden satılık otomobil ilanı verildi?

Satılık konut fiyatları en hızlı hangi ilde arttı?

sahibindencom ve Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM)’ın hazırladığı “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda satılık konut fiyatlarının en hızlı arttığı illere yer verildi. İşte detaylar...

Yazlık bölgelerde satılık ev fiyatları en çok hangi ilçelerde arttı?

Gayrimenkul sektörünün nabzını tutan hepsiemlak, son 1 senede yazlık yerlere olan talebi rakamsal bilgilerle gözler önüne serdi. Açıklanan bilgilere göre, yazlık alanlardaki satılık ev fiyatlarının son 1 senede yüzde 100’den fazla yükseldiği ortaya çıktı.

Satılık konut fiyatlarında hangi ilçe rekora koşuyor?

Ev sahibi olmak isteyenlerin merak ettiği ve araştırdığı satılık konut fiyatları en çok hangi illerde arttı? İşte konut fiyatlarının rekora koştuğu o iller...

Satılık ve kiralık konut fiyatları hangi illerde arttı?

BETAM tarafından sahibindencom’un ilan verileriyle hazırlanan “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” raporunda kiralık konut sektörü hakkında incelemeler paylaşıldı. Raporda yıllık kira artışının en çok yükseldiği iller paylaşıldı. İşte kira fiyatlarının en çok arttığı iller...

Satılık ve kiralık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından sahibindencom’un ilan verileriyle hazırlanan “sahibindex Satılık Konut Piyasası Görünümü” 2022 Ocak ayı raporu yayınlandı. Rapora göre, konut fiyatları 3 büyük ilde yükselişini sürdürüyor.

Satılık ve kiralık ev fiyatlarında hangi iller lider oldu?

Emlakjet verilerine göre 2021'de Türkiye’de satılık ev fiyatları ortalama yüzde 97 yükselirken, kiralık ev fiyatlarındaki yükseliş ise ortalama yüzde 83 olarak kaydedildi. 2021'de satılık evlerin en çok değer kazandığı şehirler arasında Aydın yüzde 156’lık artış ile birinci sırada oldu.

Satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelindeki veriler ile hazırladığı Nisan 2021 Emlak Endeksi verileri yayınlandı. Peki verilere göre satılık ev fiyatları en çok hangi illerde arttı? İşte Türkiye'nin Nisan 2021 konut fiyatları karnesi...

Satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Türkiye’nin uzman emlak platformu Hürriyet Emlak’ın ülke genelini ele alarak hazırladığı Şubat 2021 Emlak Endeksi verileri açıklandı. Peki satılık konut fiyatları en çok hangi il ve ilçelerde arttı?

Yüzlerce satılık otel var, el değiştirme yok!

BDO Danışmanlık'tan Mehmet Önkal, turizm sektöründeki Kovid-19 etkisine ilişkin, "Piyasada yüzlerce satılık otel var. Bu otelleri almak isteyenler de oluyor. Ancak oteller el değiştirmiyor. Otel sahipleri mallarının çok kıymetli olduğunu düşünüyor" dedi.

İstanbul'da sahibinden satılık daire fiyatları ne kadar?

Düşük konut kredisi faizi ev almayı düşünenlerin ilgisini çekmeye başladı. Fırsatı değerlendirmek isteyen vatandaşlar İstanbul'da ucuz satılık daireleri araştırıyor. Peki hangi ilçede satılık daire fiyatları ne kadar?

Çekmeköy satılık daire 2013!

Son 5 yılda konut fiyatlarının yüzde 44 oranında artış gösterdiği Çekmeköy’de konut fiyatları 550 bin dolarları buldu. Hangi projede fiyatlar ne kadar? Cevabı haberimizde. İşte Çekmeköy satılık daire 2013…

hangi oteller satılık Haberi

hangi oteller satılık

Geçtiğimiz yıl Ukrayna'da başlayan iç savaş ve gelen turist sayısındaki önemli azalma ile yara alan turizm sektöründe tehlike çanları çalmaya başladı. Haziran seçimleriyle gerilen ortam, ekonomik verilerin dengesini kaybetmesi ve artan terör saldırıları ile turizm sektörü de payına düşeni aldı. Eylül ve Ekim rezervasyonlarında geçtiğimiz yıla oranla yüzde 40 gerileme yaşanırken zarar eden otellerin satışı ve devri gündeme geldi. Okulların açılışının ertelenmesine rağmen, turizmdeki daralma devam etti. Ege Turistik İşletmeler ve Konaklamalar Birliği (ETİK) Başkanı Mehmet İşler, Eylül ve Ekim rezervasyonlarında yüzde 40'a varan gerileme yaşandığını belirterek, "2015'i kaybettik. Siyasi ve ekonomik istikrar sağlanmazsa ve elimizi çabuk tutmazsak 2016 yılında da yüzümüz gülmeyecek" dedi. 


Rakipler kullanıyor

Terörün ve istikrarsızlığın olduğu yerde turizmin olmayacağını belirten İşler, "Antalya'da turist arıyor. Antalya'ya yabancı turist...