18 / 05 / 2024

Hanı Grup adres

Hanı Grup adres

Hanı Grup Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Malak Batouh tarafından kuruldu.

Ankara Kasr-ı Han Konakları lansmana özel yüzde 25 peşinat 48 ay vade avantajıyla satışta! Yeni proje!

Efeler Grup tarafından Ankara’nın en özel yerlerinden biri olan İncek Kızılçaşar’da hayata geçirilen  Kasr-ı Han Konakları'nda lansmana özel yüzde 25 peşinat 48 ay vade avantajıyla satışlar başladı.

Arya Grup Restoran Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arya Grup Restoran Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de Aslıhan Yeter, Çayan Dursun ve Didem Aydın ortaklığında kuruldu.

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi açıldı!

Dizayn Grup Müşavirlik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kadıköy Şubesi bugün Kadıköy'de 3 milyon 190 bin TL sermaye bedeli ile A. Aslıhan uludağ, Ercüment Gümrük ve Önder Focan ortaklığında açıldı.

Hanı Grup Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Hanı Grup Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Malak Batouh tarafından kuruldu.

Laleli Taş Han 100 milyon TL yatırımla otele dönüştürülüyor!

Gayrimenkulün yanı sıra turizm yatırımlarına da hız kesmeden devam eden Keten Grup, İstanbul'un en eski hanlarından biri olarak bilinen, 1763'de III. Mustafa tarafından yapılan Laleli Taş Han’ı otele dönüştürüyor. 

Aveb Grup İnşaat Güzellik Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aveb Grup İnşaat Güzellik Turizm Otomotiv İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Altay ve Batum Tuluğhan Çatal ortaklığında kuruldu. 

Sea Pearl adres!

Sea Pearl adres bilgisi haberimizde yer alıyor. Kuzu Grup tarafından hayata geçirilen Sea Pearl projesinde denizin kıyısında hayatın zirvesinde bir yaşam sunuluyor. 

Dağlar Grup İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Dağlar Grup İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Nihat Dağlar ve Cİhan Dağlar ortaklığında 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi!

SK Grup Equinox Çayyolu satış ofisi adres ve iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Ankara Equinox Çayyolu projesi Haziran 2018'de teslim ediliyor...

Malatya Yazıhan'da yol genişletme çalışmaları başladı!

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Yazıhan ilçesinin en önemli grup yollarını bir yandan genişletirken bir yandan da asfaltlama yapıyor.

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi!

A+Live Ataşehir Maksem Grup satış ofisi iletişim ve adres bilgileri haberimizde yer alıyor. A+Live Ataşehir projesinde ofislerin metrekare birim fiyatı 8 bin liradan başlıyor...

Akındağ Grup İnşaat Lojistik Otomotiv Turizm Reklam Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akındağ Grup İnşaat Lojistik Otomotiv Turizm Reklam Makina Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ceren Akın tarafından 200 bin TL sermaye ile 26 Ocak'ta Hasanpaşa, Söğütlüçeşme Caddesi Derici Zeynel Sokak, Arzu İş Hanı'nda kuruldu.

Yakamoz BV Grup Enerji Anonim Şirketi kuruldu!

Yakamoz BV Grup Enerji Anonim Şirketi, 50 bin TL sermaye ile 7 Ekim 'de İstanbul İl'i, Üsküdar İlçe'si, Kısıklı Mahallesi, Hanımseti Sokak 'ta kuruldu.

Hanı Grup adres Haberi

Hanı Grup adres

Hanı Grup Gayrimenkul Limited Şirketi Esenyurt’ta  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Malak Batouh tarafından kuruldu.

Hanı Grup Gayrimenkul Limited Şirketi konusu:
Her türlü emlak, her türlü gayrimenkul alım satım kiralama işlemleri yapmak, Oto galerileri açmak, işletmek veya işlettirmek.Her türlü motorlu taşıt ticareti, ithalat ve ihracatını yapmak, Her türlü nakil vasıtasına ait yedek parçanın alım satımı, ithalatı, ihracatı ve imalatını yapmak. İşletme ve diğer idari danışmanlık faaliyetleri bir organizasyonun stratejik, mali, pazarlama, üretim, iş süreçleri, proje vb. yönetim hizmetleri ve yabancılar ile ilgili çalışma izinleri , ikamet vatandaşlık vs aracılık danışmanlık işlemlerini ve şirket kurulumlarında aracılık yapmak, Haberleşme hizmetlerini sağlamak için gerekli olabilecek her türlü donanımın alımı, satımı, ithalatı, ihracatı, dağıtımını yapmak. Her çeşit cep ve mobil telefonları, telefon santralleri,...