28 / 07 / 2024

Hani Keshta

Hani Keshta

Wam Asansör Fabrika Müdürü Hani Keshta, firmalarının bu yıl yeni makine ve personel alarak, yüzde 35 oranında büyüdüğünü kaydetti

Aile Bakanlığı'ndan 500 bin TL'ye varan destek müjdesi! 

Çalışmalarını hız kesmeden sürdüren Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı evi olmayan vatandaşlara 500 bin TL'ye kadar konut desteği sağlayacağını duyurdu. Peki Aile Bakanlığı'ndan konut desteği almak için hani şartların sağlanması gerekiyor?

SON DAKİKA: AZ ÖNCE DEPREM OLDU!

Diyarbakır'ın Hani ilçesinde 3.7 büyüklüğünde deprem meydana geldi. İşte ayrıntılar...

Son dakika! Türkiye peş peşe sallandı!

Türkiye'de peş peşe deprem yaşandı. AFAD ve Kandilli Rasathanesi son depremler listesine göre Bingöl'ün Sarıbudak ilçesi ve Diyarbakır'ın Hani ilçesinde 4.2 şiddetinde depremler meydana geldi...

Sony Xperia 1 V'nin fiyatı açıklandı: Hani 1.110 dolar olacaktı? İşte gerçek fiyatı!

Sony, uzun süredir sızıntılarla gündemde olan yeni amiral gemisini nihayet tanıttı. İşte Sony Xperia 1 V'nin özellikleri ve fiyatı hakkında tüm detaylar!

2. torba yasada hani konular ele alındı! staj sigortası sayılacak mı? Astsubaylar tazminat konusu açıklandı mı?

Son yasalaşan düzenleme, emekli aylıkları, bayram ikramiyeleri ve geçici işçilerin kadro sorunlarını içeriyor. Bu düzenlemenin kabul edilmesinin ardından, gözler torba yasasındaki maddelere çevrildi. 

Samsung Galaxy A54 ve Galaxy A34 Türkiye fiyatı sonunda belli oldu! Görenler hani bütçe dostuydu dedi!

Geçtiğimiz hafta tanıtılan Galaxy A34 ve Galaxy A54 modelleri, özellikleriyle dikkat çekiyor. Bugün ise Türkiye fiyatları açıklandı.

Ünlü ekonomist Özgür Demirtaş’tan faiz isyanı! E hani Nas? Artık daha günahkarız

Ünlü ekonomist Prof. Dr. Özgür Demirtaş, Merkez Bankası’nın faiz kararının ardından YouTube kanalında açıklamalarda bulunurken, sert bir şekilde sitemde bulundu. Demirtaş, faizin haram olduğu konusuna değinirken, “Artık daha günahkarız” açıklamalarında bulundu. İşte detaylar…

Medıcalty Group Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Medıcalty Group Turizm Ve Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Hani Elkadı ve Maher A.L.M.S.A ortaklığında kuruldu.

Al Baburi Grup Emlak Ticaret Ve Limited Şirketi kuruldu!

Al Baburi Grup Emlak Ticaret Ve Limited Şirketi Başakşehir'de Hani Baburi tarafından kuruldu.

Andi Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Andi Danışmanlık Gayrimenkul Yatırım Geliştirme Anonim Şirketi Sarıyer'de Hani Andijanı tarafından kuruldu.

Dört gözle beklenen ucuz otomobillerde geri sayım başladı!

Ülkemizde sıfır araç almanın zorlaştığı bu dönemde otomobil markalarından indirimli fiyatlar geldi. Peki hangi otomobil markaları hani araçlarında ne kadar indirim yaptı? Otomobil alacaklar bu fırsatı kaçırmayın.İşte merak edilen o detaylar haberimizde yer alıyor...

Hani konut fiyatları yarıya düşecek, dolar ikiye katlayacaktı?

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, "Hani konut fiyatları yarıya düşecek, dolar ikiye katlayacaktı?" başlıklı yazısını kaleme aldı. İşte Kireçci'nin o yazısı...

Diamond Group Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Diamond Group Gayrimenkul Ticaret  Limited Şirketi Fatih’te   750 bin TL sermaye bedeli İle Rama Alrajel  Ve  Hani El Merci tarafından kuruldu.

Hani Keshta Haberi

Hani Keshta

Wam Asansör Fabrika Müdürü Hani Keshta, firmalarının bu yıl yeni makine ve personel alarak, yüzde 35 oranında büyüdüğünü kaydetti. Yaptıkları analizler doğrultusunda önümüzdeki yılın daha da parlak geçeceğini öngören Keshta, Arap Baharının ardından Ortadoğu ülkelerinin yeniden yapılanmaya gitmesinin sektöre destek olacağını dile getirdi.

Tüm dünyaya asansör ve yürüyen merdiven üretmek amacıyla Türkiyede yatırım yapan ve bugün gelinen noktada bir asansörü oluşturan parçaların yüzde 80ini üretir hale gelen Wam Asansör, artan talebi göz önüne alarak, yeni makine ve personel alımına hız verdi. Bu yıl üretim kapasitesini arttıran ve yüzde 35 büyüme sağlayan firma, 2012de özellikle Ortadoğuda yaşanan Arap Baharı sonrası yeniden yapılanma sürecinden ve inşaat sektörünün gelişim hızından faydalanmayı ve büyüme ivmesini yükseltmeyi planlıyor.

Asansör, sağlık, eğitim, inşaat ve hizmet sektörlerinde faaliyet...